ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nije svecko ali je srpski

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Go down

Nije svecko ali je srpski - Page 7 Empty Re: Nije svecko ali je srpski

Post by Guest 26/12/2018, 21:53

dzango wrote:
Rabarbara wrote:
dzango wrote:
Rabarbara wrote:
dzango wrote:
Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.
Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparica  :P :D 

P.S.
Ovaj tvoj rezervni scenario: splavovi-> Boban Piroman-> sevdah->šljiva-> govno, prepuštam tebi i nekoj drugoj Barbari.
Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.
Imaš gore odgovor i na taj scenario.
E jebiga ako je tebi provod jedenje ćevapa. Onda bolje da stvarno nađem neku drugu Barbaru, mršaviju
Preporučih ti to odmah na početku. A ti mi ne vjeruješ. 

P.S.
No hard feelings. Ništa osobno :)

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by omni 26/12/2018, 22:09

Kakve ste vi tetke s tim vilicama iliti viljuskama. Ako ti ispadne nastavis jest nozem kao pravi muz a onda ocistis zube istim i zabijes ga u vrata za drugi put. Ili zovnes zenu da podigne viljusku ako se vec hoce upraznjavati neki bonton. A i to s mackom moze, al kad nema drugog izlaza.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by veber 26/12/2018, 22:23

omni wrote:Kakve ste vi tetke s tim vilicama iliti viljuskama. Ako ti ispadne nastavis jest nozem kao pravi muz a onda ocistis zube istim i zabijes ga u vrata za drugi put. Ili zovnes zenu da podigne viljusku ako se vec hoce upraznjavati neki bonton. A i to s mackom moze, al kad nema drugog izlaza.
pitaj marcelovu mačku. još uvijek misli da bi ju pojeo, a ja ju koristim kao salvetu....

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by dzango 26/12/2018, 22:53

Rabarbara wrote:
dzango wrote:
Rabarbara wrote:
dzango wrote:
Rabarbara wrote:
Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparica  :P :D 

P.S.
Ovaj tvoj rezervni scenario: splavovi-> Boban Piroman-> sevdah->šljiva-> govno, prepuštam tebi i nekoj drugoj Barbari.
Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.
E jebiga ako je tebi provod jedenje ćevapa. Onda bolje da stvarno nađem neku drugu Barbaru, mršaviju

P.S.
Evo sad sam jedem ćevape dok mi suze teku niz lice, Bsrbara. 
Skoro kao Prever jebote
dzango
dzango

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 27/12/2018, 09:28

dzango wrote:
Rabarbara wrote:
dzango wrote:
Rabarbara wrote:
dzango wrote:

P.S.
Evo sad sam jedem ćevape dok mi suze teku niz lice, Bsrbara. 
Skoro kao Prever jebote
Jebo tebe! x-|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Back to top

- Similar topics