Nije svecko ali je srpski
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije svecko ali je srpski
Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:[size=40]Se[/size][size=40]ć[/size][size=40]aš li se Barbara, padala je kiša neprestana[/size]
[size=40]nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana[/size]
[size=40]pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše[/size]
[size=40]seti se Barbara...[/size]
Ne znam što je gore, srpsko junaštvo ili romantika.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...debotoijusto wrote:stiv jel sudjelujes u prosvjedima ?
bravo ti
2014-04-19
dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...debotoijusto wrote:stiv jel sudjelujes u prosvjedima ?
bravo ti
a vidim bila mi je i tiha patnja trifunović
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Video sam Sergeja prošle subote.kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...debotoijusto wrote:stiv jel sudjelujes u prosvjedima ?
bravo ti
2014-04-19
šah matRegoč wrote:Polazna tvrdnja je da Vuččić kaže da 90 % Srbah ne poštuje integritet BiH.dzango wrote:Probaj još jednom od početka.Regoč wrote:90 % Srbah podupire integritet Boshera?dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:
Dobro to, nego, zar ima u vas 10% muslimana?
Ti kažeš da 90 % Srbah ne misli kano Vuččić.
Dakle, 90 % Srbah poštuje integrite BiH.
šah matRegoč wrote:Polazna tvrdnja je da Vuččić kaže da 90 % Srbah ne poštuje integritet BiH.dzango wrote:Probaj još jednom od početka.Regoč wrote:90 % Srbah podupire integritet Boshera?dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:
Ti kažeš da 90 % Srbah ne misli kano Vuččić.
Dakle, 90 % Srbah poštuje integrite BiH.
pozdravi ga od jedne obožavateljice još onda od Stršljena.dzango wrote:Video sam Sergeja prošle subote.kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:
Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...
bravo ti
2015-08-15
kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...debotoijusto wrote:stiv jel sudjelujes u prosvjedima ?
bravo ti
upravo si izgubila status tihe patnje desnice s dugim nogama
prodala si se kao predsjednica
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
zenska je cud smijesna rabota , stotinu ce vjera promjeniti da ucini sto joj srce zudi :)debotoijusto wrote:kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:
Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...
bravo ti
zezam se, sta cu kada je bio tako lijep u strsljenu
2015-08-15
ta je brnabićevaEroo wrote:Vidim da imaju i svoju zastavu.dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nije Kaja izgubila nikakav status, svi mi imamo tihe, a i njeke glasne, patnje s druge strane.debotoijusto wrote:kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:dzango wrote:
bravo ti
i njezine žene.Noor wrote:ta je brnabićevaEroo wrote:Vidim da imaju i svoju zastavu.dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
dzango wrote:
Nećemo dati Vučića
leleeeee, a kao psuješ pizzona
2017-10-06
:)Regoč wrote:Nije Kaja izgubila nikakav status, svi mi imamo tihe, a i njeke glasne, patnje s druge strane.debotoijusto wrote:kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:
bravo ti
2015-08-15
Ne "damo" ga Orbanu kao Makedonci što su dali Gruevskog. Ovde će da završi.Noor wrote:dzango wrote:
Nećemo dati Vučića
2014-04-19
Bolja mi ova:kaya wrote::)Regoč wrote:Nije Kaja izgubila nikakav status, svi mi imamo tihe, a i njeke glasne, patnje s druge strane.debotoijusto wrote:kaya wrote:dzango wrote:
Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.
Igrajmo taj tango smrti
2014-04-19
Regoč wrote:Nije Kaja izgubila nikakav status, svi mi imamo tihe, a i njeke glasne, patnje s druge strane.debotoijusto wrote:kaya wrote:dzango wrote:Evo me sad na vestima N1. Ovo juče je bilo pesma. Zajebano bilo prošle subote za vreme onog kijameta. Tri sata u vodi na minusu. Smrzli smo se ko pičke.debotoijusto wrote:
bravo ti
2014-04-19
a tooo...šta ćete mu radite?dzango wrote:Ne "damo" ga Orbanu kao Makedonci što su dali Gruevskog. Ovde će da završi.Noor wrote:dzango wrote:
Nećemo dati Vučića
2017-10-06
Znaš kako kaže brat gospodina Rajkovića u Maratoncima...Noor wrote:a tooo...šta ćete mu radite?dzango wrote:Ne "damo" ga Orbanu kao Makedonci što su dali Gruevskog. Ovde će da završi.Noor wrote:dzango wrote:
Nećemo dati Vučića
2014-04-19
2017-10-06
2014-04-19
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
Page 4 of 7