Nije svecko ali je srpski
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nije svecko ali je srpski
AV se potrudio da podsjeti građane BiH da 90 posto ljudi u Srbiji ne poštuje integritet BiH.
http://saff.ba/dok-je-dodik-govorio-da-rs-ima-pravo-na-samoopredjeljenje-Suljo-porucio-da-90-posto-ljudi-u-srbiji-ne-postuje-integritet-bih/
http://saff.ba/dok-je-dodik-govorio-da-rs-ima-pravo-na-samoopredjeljenje-Suljo-porucio-da-90-posto-ljudi-u-srbiji-ne-postuje-integritet-bih/
Eroo- Posts : 79056
2016-07-22
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Nije svecko ali je srpski
dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
Dobro to, nego, zar ima u vas 10% muslimana?
Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
2014-04-19
90 % četnika ???dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
immortal-
2014-04-16
Vidim da imaju i svoju zastavu.dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
Te su nestale vrlo brzo. Ovo je bilo do kraja:Eroo wrote:Vidim da imaju i svoju zastavu.dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
2014-04-19
I koji više.mortal wrote:90 % četnika ???dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
2014-04-19
Zapad hrani a Rusija brani. Doslovce. Samo Rusija može (i hoće) obraniti kršćanstvo, to je činjenica.
Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.
2014-04-19
de budi malo pametan.. ako se Europa prepusti muhadžedinima ni Rusija ti ne bi dugo opstala, srbija pogotovodzango wrote:Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.
kompletna Evropska desnica se MORA udružiti
Last edited by mortal on 23/12/2018, 11:04; edited 1 time in total
immortal-
2014-04-16
znači vi jeste za Vučićadzango wrote:
Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti.
immortal-
2014-04-16
otkud ti ovo sadEroo wrote:
Zapad hrani a Rusija brani. Doslovce. Samo Rusija može (i hoće) obraniti kršćanstvo, to je činjenica.
Ne interesuje me Evropa, samo Srbija. Mi Orbanu ne damo Vučićija i gotovo.mortal wrote:de budi malo pametan.. ako se Europa prepusti muhadžedinima ni Rusija ti ne bi dugo opstala, srbija pogotovodzango wrote:Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.
Jesmo, nema bežanja kao Gruevski. Mi ćemo da mu sudimo a ne njegovi sponzori iz Amerike i EU.mortal wrote:znači vi jeste za Vučićadzango wrote:
Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti.
2014-04-19
glupostdzango wrote:Ne interesuje me Evropa, samo Srbija. Mi Orbanu ne damo Vučićija i gotovo.mortal wrote:de budi malo pametan.. ako se Europa prepusti muhadžedinima ni Rusija ti ne bi dugo opstala, srbija pogotovodzango wrote:Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.
ako želite dobro srbiji i četnicima, srbima općenito morate surađivati i s Putinom i s Orbanom i svim ostalim desnim skupinama europskih zemalja
samo se tako svi zajedno možemo zaštititi
immortal-
2014-04-16
europa se prepustila mudzehedinima, tu nema pomocimortal wrote:de budi malo pametan.. ako se Europa prepusti muhadžedinima ni Rusija ti ne bi dugo opstala, srbija pogotovodzango wrote:Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.
a ako mislis na ove zemlje bivseg varsavskog pakta, poljska madjasrska ceska, to je druga prica, oni ima da zahvale komunizmu to sto nisu bili izlozeni ispiranju mozga multikulti lekcijama
Naravno da ćemo da sarađujemo sa Putinom i Orbanom, ali kad Peder padne, mi mu sudimo.mortal wrote:glupostdzango wrote:Ne interesuje me Evropa, samo Srbija. Mi Orbanu ne damo Vučićija i gotovo.mortal wrote:de budi malo pametan.. ako se Europa prepusti muhadžedinima ni Rusija ti ne bi dugo opstala, srbija pogotovodzango wrote:Nećemo dati Vučića i ekipu kao što su Makedonci "dali" Gruevskog kada je ovaj pao sa vlasti. "Hrišćanska" Evropa je za Šiptare, Muslimane, pedere, trandže i ostali nesoj. Evropa odavno nema veze sa Hrišćanstvom.mortal wrote:
koja je poruka gore
ORBANE SHVATI NEĆEMO IH DATI... koga ????
vi ako niste za Vučića nego za čuvanje nacionalnog baš naprotiv trebate se udružiti s ostalim kršćanima EU, ne protiviti se .. nećete daleko sami!!
ako želite dobro srbiji i četnicima, srbima općenito morate surađivati i s Putinom i s Orbanom i svim ostalim desnim skupinama europslkih zemalja
samo se tako svi zajedno možemo zaštititi
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
Page 1 of 7