Nije svecko ali je srpski
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije svecko ali je srpski
Ja bih. Taman da se sendvičarima najebem i sestre i ćerke. Samo zbog toga, inače ne bih.Stanojko wrote:Aj, mozda te nadjem tamo. A Barbaru ne bi ni za hektar gibanice...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparicadzango wrote:Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:[size=40]Se[/size][size=40]ć[/size][size=40]aš li se Barbara, padala je kiša neprestana[/size]
[size=40]nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana[/size]
[size=40]pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše[/size]
[size=40]seti se Barbara...[/size]
Ne znam što je gore, srpsko junaštvo ili romantika.
P.S.
Ovaj tvoj rezervni scenario: splavovi-> Boban Piroman-> sevdah->šljiva-> govno, prepuštam tebi i nekoj drugoj Barbari.
Guest- Guest
Kako koja? Nije svecka, al je srpska.Leviathan2 wrote:koja to jebena romantika
Guest- Guest
a kru te mazoRabarbara wrote:Kako koja? Nije svecka, al je srpska.Leviathan2 wrote:koja to jebena romantika
ostah ono
pala vilica dole i ne vjerujem sto citam
:)
Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.Rabarbara wrote:Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparicadzango wrote:Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:[size=45]Se[/size][size=45]ć[/size][size=45]aš li se Barbara, padala je kiša neprestana[/size]
[size=45]nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana[/size]
[size=45]pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše[/size]
[size=45]seti se Barbara...[/size]
P.S.
Ovaj tvoj rezervni scenario: splavovi-> Boban Piroman-> sevdah->šljiva-> govno, prepuštam tebi i nekoj drugoj Barbari.
Imaš gore odgovor i na taj scenario.dzango wrote:Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.Rabarbara wrote:Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparicadzango wrote:Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:[size=45]Se[/size][size=45]ć[/size][size=45]aš li se Barbara, padala je kiša neprestana[/size]
[size=45]nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana[/size]
[size=45]pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše[/size]
[size=45]seti se Barbara...[/size]
P.S.
Guest- Guest
Slučajni igrokaz dvoje stranaca.Leviathan2 wrote:a kru te mazoRabarbara wrote:Kako koja? Nije svecka, al je srpska.Leviathan2 wrote:koja to jebena romantika
ostah ono
Džango se vratio s nekih protesta pa se sjetio neke pjesmice koju je naučio napola i zaigrao pred forumašima romantičara bez pokrića.
Ostalo je tipično srpski sindrom, puno junaštva bez vidnih rezultata. :)
Guest- Guest
Bome si obrisala pod sa najvećim srpskim donžuanom doduše vjerojatno je taj vidio p.... samo na slici ali ga ne smeta da laprda do besvjesti. Jedini veći i živući forimski zavodnik je svetozar ali i on je neki kurčevi srbo samo taj ima drugu taktiku koja ide otprilike ovako ; daj mi pičke znam da imaš... i drugi ulet mu je; imam kurac od 25 santimetara, oš se jebat!Rabarbara wrote:Slučajni igrokaz dvoje stranaca.Leviathan2 wrote:a kru te mazoRabarbara wrote:Kako koja? Nije svecka, al je srpska.Leviathan2 wrote:koja to jebena romantika
ostah ono
Džango se vratio s nekih protesta pa se sjetio neke pjesmice koju je naučio napola i zaigrao pred forumašima romantičara bez pokrića.
Ostalo je tipično srpski sindrom, puno junaštva bez vidnih rezultata. :)
koja vilica?Leviathan2 wrote:
2014-12-30
Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
2014-12-30
Pa u BIH ga ne poštuje skoro pa 100% Srba i 98% Hrvata.Eroo wrote:AV se potrudio da podsjeti građane BiH da 90 posto ljudi u Srbiji ne poštuje integritet BiH.
http://saff.ba/dok-je-dodik-govorio-da-rs-ima-pravo-na-samoopredjeljenje-Suljo-porucio-da-90-posto-ljudi-u-srbiji-ne-postuje-integritet-bih/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vilica je vilica a viljuska je viljuskaveber wrote:u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
tctctc
nemojte da vam objasnjavam razliku
a ladica je ladica
dobro jel bar paziš ka si mačku zel i kak si ju okrenul kad brišeš vilicu?veber wrote:u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
E jebiga ako je tebi provod jedenje ćevapa. Onda bolje da stvarno nađem neku drugu Barbaru, mršavijuRabarbara wrote:Imaš gore odgovor i na taj scenario.dzango wrote:Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.Rabarbara wrote:Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparicadzango wrote:Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:
Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.
P.S.
Zašto Veber briše usta sa mačkom? Je l' čuo za salvete?Leviathan2 wrote:vilica je vilica a viljuska je viljuskaveber wrote:u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
tctctc
a ladica je ladica
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
čuj. kada jaaa zemem mačku ta se ne mrda.Noor wrote:dobro jel bar paziš ka si mačku zel i kak si ju okrenul kad brišeš vilicu?veber wrote:u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:koja vilica?Leviathan2 wrote:
u ladici imam uvijek čistih.
vilica.
2014-12-30
to se zove placebo.dzango wrote:Zašto Veber briše usta sa mačkom? Je l' čuo za salvete?Leviathan2 wrote:vilica je vilica a viljuska je viljuskaveber wrote:u pizdumaterinu, neka tako napiše. meni kada padne vilica, zemem mačku, obrišem o nju i nastavim jesti.tre wrote:Misli na ladicu, ono kad ti se doljnja ćeljust odvoji od ustaveber wrote:
koja vilica?
tctctc
a ladica je ladica
masan od posne hrane zemem mačku i s njom se obrišem.
onda dođe micika i traži hranu.
pa daj se poliži da pol foruma svrši.
onda ostvarimo suživot, otvorim deine katze 80grama.
2014-12-30
Ma nisam.tre wrote:
Bome si obrisala pod sa najvećim srpskim donžuanom
Malo se zaletio i zagrizao u nejestivi dio biljke i to je sve. :)
Guest- Guest
Preporučih ti to odmah na početku. A ti mi ne vjeruješ.dzango wrote:E jebiga ako je tebi provod jedenje ćevapa. Onda bolje da stvarno nađem neku drugu Barbaru, mršavijuRabarbara wrote:Imaš gore odgovor i na taj scenario.dzango wrote:Ma jebeš oba scenaria. Najbolji scenario je soba jeftinog hotela i udri. Ćevape možeš da jedeš i kući.Rabarbara wrote:Nisam ja glumila ništa nego si ti zaboravio da je Barbara plaha plemkinja i punokrvna seljanka, jer da nisi nakon one beogradske kiše otišli bi u obližnji bistro na ćevape i pivo. Ja bih platila, znam ja što je besparicadzango wrote:
Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.
P.S.
P.S.
No hard feelings. Ništa osobno :)
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
Page 6 of 7