Nije svecko ali je srpski
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Nije svecko ali je srpski
90 % Srbah podupire integritet Boshera?dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
Dobro to, nego, zar ima u vas 10% muslimana?
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Probaj još jednom od početka.Regoč wrote:90 % Srbah podupire integritet Boshera?dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Polazna tvrdnja je da Vuččić kaže da 90 % Srbah ne poštuje integritet BiH.dzango wrote:Probaj još jednom od početka.Regoč wrote:90 % Srbah podupire integritet Boshera?dzango wrote:Muslimani, NGO, politički korektni, sendvičari, autošovinisti..., valjda se nakupi. Važno je da 90% ne misli kao AV.Eroo wrote:dzango wrote:Svetsko, jebem te nepismena.
Ti kažeš da 90 % Srbah ne misli kano Vuččić.
Dakle, 90 % Srbah poštuje integrite BiH.
dzango wrote:Ono sa Orbanom je moja fotka. Imali smo i transparent, pištaljke, dobru volju da rušimo Vladu...debotoijusto wrote:stiv jel sudjelujes u prosvjedima ?
bravo ti
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Puštala sam brkove. A sad pratim.mortal wrote:tko zna.. možda pušta brkovekaya wrote:a gdje je Barbara? jel ona popratila to?
možda prati
Muči me onih 10 %. Mnogo je to majkemuga.
Gdje je Metka? Zašto je tema o njoj zaključana?
Guest- Guest
Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:Sećaš li se Barbara, padala je kiša neprestana
nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana
pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše
seti se Barbara...
Ne znam što je gore, srpsko junaštvo ili romantika.
Guest- Guest
:)Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:Sećaš li se Barbara, padala je kiša neprestana
nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana
pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše
seti se Barbara...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ministar srpske policije usput je naveo da je na jučerašnjem prosvjedu 'Jedan u pet milijuna' prema procjenama vlasti bilo 5.000 građana, te istaknuo da je to "realna" procjena i "egzaktna matematika".
Stefanović je među krivcima za bunt protiv režima predsjednika Srbije Aleksandra Vučića pronašao i medije, a posebno je pritom apostrofirao - Hrvatsku radioteleviziju. On naime tvrdi da izvještavanje HRT-a, koji je u Beograd poslao svog reportera, predstavlja 'huškanje na nasilje na našim ulicama'.
Ministar policije Republike Srbije prilikom svog napada na HRT dodao je i da "sada, kad se sjetite da je na HRT-u promovirana knjiga Radni logor Jasenovac, onda je sve jasno".
- Zamislite kad Hrvatska u kojoj je ubijen Ivo Pukanić govori da je netko zemlja medijskog mraka. Kod njih se novinari likvidiraju kao zečevi - naveo je tvrdeći da Hrvatska, iako je članica EU, ne poštuje na najbolji način ljudska prava. - Poštuju ljudska prava kao što su to radili u nekim ranijim vremenima, a čini mi se da u pojedinim političkim strukturama u našoj zemlji vide mogućnost za ostvarivanje svojih hrvatskih ciljeva, dodao je.
rekao bi da prosvjed zabrinuo vladajuce
izabrali krivu taktiku , konfrontacija koja iritira naspram mudre "da se ispuse"
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
srbi ne moraju nista
nakon ohrabrivanja separatizma
otimanja kosiva, nato agresijom
bih je bolesnik na balkanu
drzava koju zele samo
oni koji su prihvatili duhovne
i sve druge obicaje okupatora.
a da pritom imaju samo relativnu vecinu.
to je jedinstven slucaj na svetu.
nakon ohrabrivanja separatizma
otimanja kosiva, nato agresijom
bih je bolesnik na balkanu
drzava koju zele samo
oni koji su prihvatili duhovne
i sve druge obicaje okupatora.
a da pritom imaju samo relativnu vecinu.
to je jedinstven slucaj na svetu.
Guest- Guest
smesno
drzava koju pretnjom odrzava zapad.
o pokojniku msm sve najgore
Guest- Guest
da se sledbenici okupatora
m.z. proglasi braniocima drzave
ma nosite se u q
m.z. proglasi braniocima drzave
ma nosite se u q
Guest- Guest
O podjeli BiH se mormo čimprije dogovoriti, ali tako da podjela bude logična.pizzon wrote:smesno
Glede Kosova-problemi, nema pravog rješenja.
I bolje vam je. Imali ste određeni uzlet od 1814. do 1918., ali vam od 1941. baš nješto i ne ide. Svaki put kad se pokušate povećati, smanjite se.pizzon wrote:srbi ne moraju nista
Tko s vragom tikve sadi, o Posavinu mu se obijaju.Eroo wrote:O podjeli BiH se mormo čimprije dogovoritipizzon wrote:smesno
Rabarbara wrote:Puštala sam brkove. A sad pratim.mortal wrote:tko zna.. možda pušta brkovekaya wrote:a gdje je Barbara? jel ona popratila to?
možda prati
Muči me onih 10 %. Mnogo je to majkemuga.
Gdje je Metka? Zašto je tema o njoj zaključana?
kic zaključao temu na prozivku jednog forumaša kako je tema stavljena za raspravu o njoj, ne kao poziv da se vrati
immortal-
2014-04-16
Regoč wrote:Tko s vragom tikve sadi, o Posavinu mu se obijaju.Eroo wrote:O podjeli BiH se mormo čimprije dogovoritipizzon wrote:smesno
jel
a ndh i proterivanj srba 95
to je pozitivno
lepo se vi nagoozite bosnjacima
kai sto vas je njofra usmerio
Guest- Guest
pizzon wrote:ndh i proterivanj srba 95 to je pozitivno
Franjo je Washingtonskim sporazumom osigural ravnopravnost Hrvatom s Bošnjaci, a te su odredbe poništili kasniji namjesnici, uključujući i današnju krepalinu Pederija, uz šutnju onih kojih su došli nakon Franje. Tuđman ne može biti odgovoran za događaje nakon svoje smrti!pizzon wrote:lepo se vi nagoozite bosnjacima
Tko z đavlima tikve sadi o'glavu se mu obijaju...Regoč wrote:pizzon wrote:ndh i proterivanj srba 95 to je pozitivnoFranjo je Washingtonskim sporazumom osigural ravnopravnost Hrvatom s Bošnjaci, a te su odredbe poništili kasniji namjesnici, uključujući i današnju krepalinu Pederija, uz šutnju onih kojih su došli nakon Franje. Tuđman ne može biti odgovoran za događaje nakon svoje smrti!pizzon wrote:lepo se vi nagoozite bosnjacima
Jebiga kad si glumila ribu i htela Prevera. Da sam znao da si seljanka, otišli bi na splavove da padneš u sevdah kao šljiva u govno uz Bobana Piromana.Rabarbara wrote:Sećam se, kako da ne. Vodao si me po kiši jer nisi imao prebijene pare u džepu, tako da sam dobila belosvetsku upalu pluća.dzango wrote:[size=40]Se[/size][size=40]ć[/size][size=40]aš li se Barbara, padala je kiša neprestana[/size]
[size=40]nad Beogradom toga dana, a ti si išla nasmejana[/size]
[size=40]pokisla, ozarena, očarana, pod krupnim kapima kiše[/size]
[size=40]seti se Barbara...[/size]
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» 'Srpski svet'opet u akciji:'Hrvatski jezik nije hrvatski vec srpski'
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
» Srpski rod i moj hrvatski dom (a nije crvenkasti i frka)
» Nije sija nego...'srpski svet'
» Čikago više nije srpski grad
» "Herceg Novi nije srpski grad"; Izbegnut incident VIDEO
Page 3 of 7