Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
RayMabus wrote:Natječaj za Barak se poništava ,to tako idejasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
Ne mogu. Konačno prava stvar. Skoro pa jedva korištena platforma plus krema za sun.. ovaj radar...čudo od tehnologije nam za dlaku izmaklo... suvereno bi vladali nebom barem sljedeće tisućljeće.. Adem Vuchiqi bi morao nabaviti barem duplo veću maketu S-400 sustava u pokušaju pariranja takvoj zračnoj sili, a ne bi mu pomoglo ništa...
Neeeeeeeeeeeee...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Moraju, takva je procedurajasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj za Barak se poništava ,to tako idejasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
Ne mogu. Konačno prava stvar. Skoro pa jedva korištena platforma plus krema za sun.. ovaj radar...čudo od tehnologije nam za dlaku izmaklo... suvereno bi vladali nebom barem sljedeće tisućljeće.. Adem Vuchiqi bi morao nabaviti barem duplo veću maketu S-400 sustava u pokušaju pariranja takvoj zračnoj sili, a ne bi mu pomoglo ništa...
Neeeeeeeeeeeee...
Onda će se raspisat novi natječaj
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali u izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
RayMabus wrote:Moraju, takva je procedurajasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj za Barak se poništava ,to tako idejasambrend wrote:RayMabus wrote:
Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovoru
Zaboravi f16
Neeeeeeeeeeeee...
Onda će se raspisat novi natječaj
Jebem ti proceduru... uteče nam (zamalo) F-35... a već smo hangare opiturali i sve..
darth_vader-
2014-04-17
ja ti samo čekam da amerikanci nekoga zatvore ili da pobjegne kao sanader, a što će se dogoditi vrlo brzodebotoijusto wrote:kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali u izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
pa da vidim šta će onda..i dalje jebat po prevodu ili
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od strukeprckov wrote:je, bas sam ceko da mi prof potvrdiAssadNaPodmornici wrote:
copy pastea sam njegov odgovor , nije mi cijeli format se mogao kopirati na forum, pa sam radio screenshotove.
profesor je potvrdio da ste vi u pravu.
eto.
priznajem ispali ste u pravu, prema tvrdnji profesora.
da on ne potvrdi ne znam sta bi
al ti navali pa navalio
oces nac cardak pa ga jebi
isti si ko debilkoslav posto
pa ne vjeruje se ljudima nego cinjenicama
ko ti trazi da vjerujes meni, vjerujes onom sto sam naveo ili ne vjerujes ako je ono sto sam naveo ok ili pogresno
ja sam ti naveo u cemu je zajeb
osim ako je engleski nepismena osoba ono pisala, pa se ne zna izrazavat pravilno, sto se ne smije desit u ovako zvanicnim I vaznim stvarima di se velika lova vrti
vjeruj cinjenicama i logici ako imas pojma sta je to
Zamarate se pizdarijama
Kralj će usniti san i vidjeti da neprijatelj nije u oružju i vojsci
Pripremite se za invaziju kozojeba
Avioni su tu beskorisni
Čakija je zakon
Avioni su tu beskorisni
Čakija je zakon
2014-04-11
je, evo svi su se zajebali, i američki kongres istoprckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od strukeprckov wrote:
je, bas sam ceko da mi prof potvrdi
al ti navali pa navalio
ko ti trazi da vjerujes meni, vjerujes onom sto sam naveo ili ne vjerujes ako je ono sto sam naveo ok ili pogresno
osim ako je engleski nepismena osoba ono pisala, pa se ne zna izrazavat pravilno, sto se ne smije desit u ovako zvanicnim I vaznim stvarima di se velika lova vrti
da su tebi dali da pročitaš odma bi im sve bilo jasno
2015-08-15
kajo svi smo uz tebekaya wrote:pokletstvo, na ex iskonu smo odmah shvatili o čemu se radipismejker wrote:...prokleti Gugl Translator..kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali i izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
molim da javite kongresu
samo udri
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
kajo ja cu tebe dat tetoviratkaya wrote:je, evo svi su se zajebali, i američki kongres istoprckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:
naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od struke
al ti navali pa navalio
2014-04-19
I ja, I jakaya wrote:ja ti samo čekam da amerikanci nekoga zatvore ili da pobjegne kao sanader, a što će se dogoditi vrlo brzodebotoijusto wrote:kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali u izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
pa da vidim šta će onda..i dalje jebat po prevodu ili
2014-04-19
može, na drugoj ruci tetoviraj odgovor iz ministarstva :)prckov wrote:kajo ja cu tebe dat tetoviratkaya wrote:je, evo svi su se zajebali, i američki kongres istoprckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:
pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citaj
al ti navali pa navalio
možeš na latinskom..
iz Ministarstva obrane na upit Jutarnjeg lista da komentiraju informaciju State Departmenta o prodajnoj cijeni izraelskog vojnog paketa odgovaraju: 'Ne možemo komentirati objave američkog Kongresa koje se odnose na druge države.
2015-08-15
Znanje je moćRayMabus wrote:Zamarate se pizdarijama
Avioni su tu beskorisni
Čakija je zakon
Nostradamus prva stranica , redak broj sto
Kralj će usnuti san i vidjeti da neprijatelj nije u oružju i vojsci
Ja nisam kralj......samo general
Kralja čekamo
2014-04-11
a činjenice utvrđuju ljudi.prckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od strukeprckov wrote:
je, bas sam ceko da mi prof potvrdi
al ti navali pa navalio
tko je ovdje bio za tu činjenicu(da je ovo samo oprema) HDZova falanga i longi . sasvim je uredu da pored takvog izbora sam pitao baš profesora eng jezika za konačno mišljenje. da mi je uletio kic, ili totenkopf, ili hektorovic, ili veber i rekli "assad pogriješio si " onda bi rekao je - u pravu si. kako se oni nisu oglasili, iskreno mišljenje HDZ falange uzimam kao mišljenje Sore i Yehija , ove "yu falange" .
zato sam pitao neutralnu osobu profesora te struke i to je to .
naravno , da ne znači odmah da ovdje neće biti krađe, sranja i svega toga. vrlo vjerojatno bi mogao cijeli posao propasti
pa čuj to...ministarstvo obrane RH ne može komentirati objavu kongresa koja se odnosi na druge države. a objava se odnosi na njihovu državu
ma prijevod, to ti je..
ma prijevod, to ti je..
Last edited by kaya on 22/12/2018, 16:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
rijec je o tekstu koji je indeks preveo kako je vec preveokaya wrote:može, na drugoj ruci tetoviraj odgovor iz ministarstva :)prckov wrote:kajo ja cu tebe dat tetoviratkaya wrote:je, evo svi su se zajebali, i američki kongres istoprckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:
postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlike
možeš na latinskom..
iz Ministarstva obrane na upit Jutarnjeg lista da komentiraju informaciju State Departmenta o prodajnoj cijeni izraelskog vojnog paketa odgovaraju: 'Ne možemo komentirati objave američkog Kongresa koje se odnose na druge države.
a vidim ti volis bit mali majmuncic pa skakat sa grane na granu
ajd eto kad vec trazis banana po drvecu sta si to sad dokazala
cisto sam znatizeljan
da. i jutarnji. i svi ostali.prckov wrote:
rijec je o tekstu koji je indeks preveo kako je vec preveo
Da je informacija iz State Departmenta otišla u Kongres, potvrđeno je u službenom glasniku Kongresa SAD-a od 18. prosinca. Ondje stoji da je pomoćnik državnog tajnika za zakonodavne poslove u ministarstvu vanjskih poslova odboru za vanjske poslove Kongresa uputio na “certificiranje predloženi transfer zrakoplova F-16C/D s pripadajućim streljivom, rezervnim dijelovima, pomoćnom opremom, zrakoplovnim simulatorom te uslugama obuke od vlade Izraela prema Vladi Hrvatske s prodajnom vrijednošću od 135 milijuna dolara”. Najzanimljiviji je podatak da su u State Departmentu izračunali kako 12 aviona Barak s inicijalnim naoružanjem, opremom, obukom, uslugama te simulatorom koštaju ukupno 135 milijuna dolara.
2015-08-15
ja sam ti naveo cinjenice koje ja tako vidimAssadNaPodmornici wrote:a činjenice utvrđuju ljudi.prckov wrote:jesi glupAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:
naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od struke
al ti navali pa navalio
tko je ovdje bio za tu činjenicu(da je ovo samo oprema) HDZova falanga i longi . sasvim je uredu da pored takvog izbora sam pitao baš profesora eng jezika za konačno mišljenje. da mi je uletio kic, ili totenkopf, ili hektorovic, ili veber i rekli "assad pogriješio si " onda bi rekao je - u pravu si. kako se oni nisu oglasili, iskreno mišljenje HDZ falange uzimam kao mišljenje Sore i Yehija , ove "yu falange" .
zato sam pitao neutralnu osobu profesora te struke i to je to .
naravno , da ne znači odmah da ovdje neće biti krađe, sranja i svega toga. vrlo vjerojatno bi mogao cijeli posao propasti
ti ih opovrgnes ili ne
kake veze ima ako ja ili bilo ko, Kaze 2+2=4 ako je 4 tocno,
ali posto pojma nemas onda I ne mozes opovrgnut, razumijem ja tebe neznalicu I suosjecam
drugo glupane, nabijem ja te vase partije nakurac zajedno sa budalama koji robuju tim predznacima
toliko o tvojoj opsesiji
jesi cudan coek
2014-04-14
Svi su nepismenikaya wrote:da. i jutarnji. i svi ostali.prckov wrote:
rijec je o tekstu koji je indeks preveo kako je vec preveo
Da je informacija iz State Departmenta otišla u Kongres, potvrđeno je u službenom glasniku Kongresa SAD-a od 18. prosinca. Ondje stoji da je pomoćnik državnog tajnika za zakonodavne poslove u ministarstvu vanjskih poslova odboru za vanjske poslove Kongresa uputio na “certificiranje predloženi transfer zrakoplova F-16C/D s pripadajućim streljivom, rezervnim dijelovima, pomoćnom opremom, zrakoplovnim simulatorom te uslugama obuke od vlade Izraela prema Vladi Hrvatske s prodajnom vrijednošću od 135 milijuna dolara”. Najzanimljiviji je podatak da su u State Departmentu izračunali kako 12 aviona Barak s inicijalnim naoružanjem, opremom, obukom, uslugama te simulatorom koštaju ukupno 135 milijuna dolara.
Yodin profesor engleskoga zaključio temu
Cijela Hrvatska piše o tome jedino smo mi otkrili da svi krivo prenose
2014-04-11
znači ukratko, ti avioni sa dodatnom opremom koštaju 135 miljona.
hrvati su ih htjeli platiti 500 000 :)
jer sa židovima imaju dogovor da još nešto nakaleme na avione (to je ta specijalna oprema tj. specifikacija koju glupi amerikanci ne vide nego samo krstičević i židovi) što otprilike košta 5 miljona ako uopće postoji i nisu orginalni dijelovi jer ne stavljaju ih amerikanci i fakturiraju to još 375 miljona. a što ide fifty fifty :)
hrvati su ih htjeli platiti 500 000 :)
jer sa židovima imaju dogovor da još nešto nakaleme na avione (to je ta specijalna oprema tj. specifikacija koju glupi amerikanci ne vide nego samo krstičević i židovi) što otprilike košta 5 miljona ako uopće postoji i nisu orginalni dijelovi jer ne stavljaju ih amerikanci i fakturiraju to još 375 miljona. a što ide fifty fifty :)
Last edited by kaya on 22/12/2018, 16:49; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Dolar nastavlja rasti kao lud, a s njim i cijena gotovo svega
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
Page 9 of 15