Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
kaya wrote:cuj koja, to je kao onaj nevidljivi premaz na tunelu sv.rok.Speare Shaker wrote:kaya wrote:jesam evo, ova special oprema nevidljiva invisible je 375 miljona.Noor wrote:šuti..jbt, aj citaj cijelu temu :)))kaya wrote:haha, znači zdrukali ih amerikanci, 135 milja avion, 375 sebi.
zato oni nabavljaju avione hitno
krstčevića pitaju novinari od kuda ta razlikica u cijeni a ovaj pobjego , veli da ne smije reći :)
pa to je zbilja za naredati ih na trgu, povez na oči i udri dok ne isprazniš šanžer (ili kak se to već zove)
to ti je.
nisu krivi, evo prenaglila sam
Čekaj, kojih sad 375 milijuna?
I koja to nevidljiva oprema?
uvijek je ta nevidljiva najskuplja..
Majko mila...
Tebi stvarno ne ide dobro danas.
Guest- Guest
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Nevidljiva kcer, nevidljivi premaz, nevidljiva oprema, nevidljivi tj neuplaceni porez.... Nasla krpa zakrpu.
2014-04-14
tako je kajokaya wrote:cuj koja, to je kao onaj nevidljivi premaz na tunelu sv.rok.Speare Shaker wrote:kaya wrote:jesam evo, ova special oprema nevidljiva invisible je 375 miljona.Noor wrote:šuti..jbt, aj citaj cijelu temu :)))kaya wrote:haha, znači zdrukali ih amerikanci, 135 milja avion, 375 sebi.
zato oni nabavljaju avione hitno
krstčevića pitaju novinari od kuda ta razlikica u cijeni a ovaj pobjego , veli da ne smije reći :)
pa to je zbilja za naredati ih na trgu, povez na oči i udri dok ne isprazniš šanžer (ili kak se to već zove)
to ti je.
nisu krivi, evo prenaglila sam
Čekaj, kojih sad 375 milijuna?
I koja to nevidljiva oprema?
uvijek je ta nevidljiva najskuplja..
samo ti nama pricaj
Eroo wrote:jasambrend wrote:Eroo wrote:Pa tamo je studirao (koliko mi je poznato) neko vrijeme i uvjeren sam da poznaje specifičandebotoijusto wrote:https://spectatorblog.net/wp-content/uploads/2018/12/Zahtjev.pdf
evo narodne novine pa prevodite kako hocete
samo krste bude znao pravi prevod
jezik koji se koristi u vojnim krugovima. Jamčim da bolje čak i od profesora engleskog, kojima
vojna struka nije područje rada. Od nepismene talibanske sirotinje u INDEX-u pogotovu.
Možda engleski i zna ponešto, ali hrvatski mu zapinje poprilično zato... ajme...
Za nepismenu talibansku sirotinju sasvim dovoljno.
Nepismena talibanska (mentalna) sirotinja ga je birala. Moguće i ti.
Last edited by jasambrend on 22/12/2018, 15:57; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
lopovski imbeciliks poziva na poštenje-neprocjenjivo
Pa i nije jer sad znamo točnu cijenu ovih stvari bez aviona i ugradnje te dodatne opremekaya wrote:ma pitaj boga, za koji dan će ih zdrukati sve amerikanciRayMabus wrote:Eto i profu je zbunilo.....pa nemože to sve avion i ovo drugo bit 135 dolari da ga jebeš
Odma mi je bilo sumnjivo , neštimaju brojevi
ja ruku dam da su sebe uračunali bar za stotku svaki
naravno to će biti, to je oprema, ne znate vi, ne smijemo reći
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Jebi ga, nevidljivi remont u Ukrajini prekrilo svijece , ruzmarin i sas......
2014-04-14
Pokrecem tjednik o moralu i cudoredju. Ako je itko kompetentan, ja sam, za ime Boga ......Bit ce jos i vrtuljak ljubavi, vjeroavali ili ne i veseli dogadjaji iz svakodnevnog zivota malih ljudi.
2014-04-14
Meni bude interesantno kad RH bude kupovala f-35 avijune...Posto su nevidljivi,lako ce biti iskesirati ih,i reci stoci sitna zuba da su oni nevidljivi kako ih i reklamiraju..evo,vec jedan stoji na stajanci u Zegeju..nevidljiv naravno..
Guest- Guest
Mater desnicarsko, kockoglavu i lopovsku , jos mu i remont u Ukrajni nisu rasvijetlili a on jope, sad sa jenkijima.
2014-04-14
Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
darth_vader-
2014-04-17
Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
2014-04-11
postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od strukeprckov wrote:je, bas sam ceko da mi prof potvrdiAssadNaPodmornici wrote:copy pastea sam njegov odgovor , nije mi cijeli format se mogao kopirati na forum, pa sam radio screenshotove.prckov wrote:vazno je yoda majstore da si ti siguran
profesor je potvrdio da ste vi u pravu.
eto.
priznajem ispali ste u pravu, prema tvrdnji profesora.
da on ne potvrdi ne znam sta bi
al ti navali pa navalio
oces nac cardak pa ga jebi
isti si ko debilkoslav posto
RayMabus wrote:Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
Ne mogu. Konačno prava stvar. Skoro pa jedva korištena platforma plus krema za sun.. ovaj radar...čudo od tehnologije nam za dlaku izmaklo... suvereno bi vladali nebom barem sljedeće tisućljeće.. Adem Vuchiqi bi morao nabaviti barem duplo veću maketu S-400 sustava u pokušaju pariranja takvoj zračnoj sili, a ne bi mu pomoglo ništa...
Last edited by jasambrend on 22/12/2018, 16:13; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
i ja najradije jakovcica ili radinaAssadNaPodmornici wrote:postoji razlog zašto nevirujem niti vama bosancima niti mojim vlajima, , zašto pitam iskrenog istrijana za mišljenje regionalne razlikeprckov wrote:pa fino sam objasnio di je zajeb u tekstu, vrati se I citajAssadNaPodmornici wrote:naravno, neću vjerovati domoljubnoj HDZ falangi koja bi prevarila rođenu mater kamo li ne državu ili nekoga sa strane , pa logično pitam osobu od strukeprckov wrote:je, bas sam ceko da mi prof potvrdiAssadNaPodmornici wrote:
copy pastea sam njegov odgovor , nije mi cijeli format se mogao kopirati na forum, pa sam radio screenshotove.
profesor je potvrdio da ste vi u pravu.
eto.
priznajem ispali ste u pravu, prema tvrdnji profesora.
da on ne potvrdi ne znam sta bi
al ti navali pa navalio
oces nac cardak pa ga jebi
isti si ko debilkoslav posto
nema iskrenijih:)
dijagram-
2015-08-09
znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali u izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
ajde fino..
Last edited by kaya on 22/12/2018, 16:15; edited 1 time in total
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Natječaj za Barak se poništava ,to tako idejasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
Ne mogu. Konačno prava stvar. Skoro pa jedva korištena platforma plus krema za sun.. ovaj radar...čudo od tehnologije nam za dlaku izmaklo... suvereno bi vladali nebom barem sljedeće tisućljeće.. Adem Vuchiqi bi morao nabaviti barem duplo veću maketu S-400 sustava u pokušaju pariranja takvoj zračnoj sili, a ne bi mu pomoglo ništa...
2014-04-11
...prokleti Gugl Translator..kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali i izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
Guest- Guest
pokletstvo, na ex iskonu smo odmah shvatili o čemu se radipismejker wrote:...prokleti Gugl Translator..kaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali i izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
molim da javite kongresu
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mi smo pametnijikaya wrote:znači ovako, svi portali su prenjeli da neka sitnica od love fali u izračunu oko 300- injak miljona , američki kongres pokrenuo je istragu, krstičević je pobjegao i promucao da ne smije govoriti ali mi čvrsto vjerujemo i dalje da je riječ o krivom prevodu i nešto smo se zabunili jer hdz ne krade.
ajde fino..
Imate generala galaktičke federacije s pet zvijezdica na forumu
Viša inteligencija
Natječaj se poništava,gubimo vrijeme na nešto šta neće bit
2014-04-11
RayMabus wrote:Natječaj za Barak se poništava ,to tako idejasambrend wrote:RayMabus wrote:Natječaj se mora poništit, nije više ono šta piše u ugovorujasambrend wrote:Premažu Baraka kremom faktor 25 i voila...stealth...a skida Ruse nad Vladivostokom...
Zaboravi f16
Neeeeeeeeeeeee...
darth_vader-
2014-04-17
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» Dolar nastavlja rasti kao lud, a s njim i cijena gotovo svega
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
Page 8 of 15