Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
Page 6 of 15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
a nista ondaAssadNaPodmornici wrote:ovo je navodno dokument koji je išao u američki kongres. meni iako nisam profesor eng jezika, smrdi na šemu "obrambena oprema od f16 sa municijom i obukom" što znači uključen je f16.prckov wrote:jedino ako je tekst piso neko ko ne poznaje engleski jezik dovoljno pa tako se izrazioAssadNaPodmornici wrote:evo proučio sam vaše natpise;
the certification of a proposed transfer of major defense equipment of F–16 C/D aircraft with munitions, spare parts, support equipment, an aircraft simulator, and training services from the Government of Israel to the Government of Croatia with a sales value of $135,000,000
nisam baš siguran..
nisam profesor eng jezika, ali zar nebi ovdje pisalo "major defense equipment FOR f-16/c/D" , kada bi se radilo o opremi za f-16
nego piše of f-16 WITH ,
dakle defense equipment (obrambena oprema se se sastoji OD OF) f-16 aviona + municija, rakete, obuka itd itd..
i taman kada gledam - cijena F16 C/D aviona polovnih na tržištu je oko 15ak milijuna $, a mi ih taman nabavljamo 10ak , što bi bilo 150milijuna $ približno ovome gore..
naravno barak avion je nešto drugo..
da se mene pita, izgleda da je debelotijesto u pravu i yugoslovenski index, ali čekamo da se krsto provizija oglasi
ali posto se radi o vaznim/skupim stvarima ovakva greska se ne bi smjela dogodit ni u snu
elem, gore sam napiso di mu je zajeb
vama svima ostalima je samo oprema za f16 bez aviona.
pitam ovoga momka koji je profesor engleskog jezika, da mi pojasni.
postoji treća mogućnost - da su amerikanci pogriješili u nečemu. dakle index je dobro preveo, ali ameri su pogriješili
ostaje ti pitat profu
mozda ti se posreci
prckov- Posts : 34561
2014-04-19
Re: Obavijest o kupovini F-16 stigla u Kongres, cijena je gotovo četiri puta manja
kad covik zaguca vise nego piza a tast
krste krste
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
Ovako, nemam vremena čitati temu na forumu, ali po ovome tekstu na engleskom koji si mi poslao ispada da se radi o avionima + opremi.
Malo me zbunjuje, ali mislim da sam u pravu. No nisam siguran 100%
...
evo šta mi je odgovorio profesor engleskog jezika
...
Yoda prestani se blamirat, očito nije problem engleski nego tebi ni logika rvatskog jezika neide
Dodatna oprema za
Dodatna oprema od
.....je uvijek .....dodatna oprema
Dodatna oprema za
Dodatna oprema od
.....je uvijek .....dodatna oprema
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
AssadNaPodmornici wrote:
eh imam u kontaktu na fejsu profesora engleskog, onoga maloga forumaša što je bio na iskon.hr forumu, monster, idem ga pitati da kaže šta je točno. on je profesor engleskog ,mislim da je završio faks.
reci Davidu da ga pozorno pratimo
Guest- Guest
poslao mi je update profesor :D
evo stigo I deboslav da nekog ismijava
komendija u tri cina
komendija u tri cina
javi profu da sjedne 1AssadNaPodmornici wrote:poslao mi je update profesor :D
a tek ti, ti nisi ni u kategoriji
2014-04-19
Ok, sad sam siguran. Nekoliko puta sam promislio.
u sta si siguran yoda majstoreAssadNaPodmornici wrote:Ok, sad sam siguran. Nekoliko puta sam promislio.
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:Ovako, nemam vremena čitati temu na forumu, ali po ovome tekstu na engleskom koji si mi poslao ispada da se radi o avionima + opremi.
...
sacekajmo krstu ,skolovao se na suhoparnim strucnim terminima i hibridnom ratovanju , bude nam u ponedjeljak objasnio o cemu se radi
za sad sa sigurnoscu mogu reci da nije PDV u pitanju
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
da profesor nema plavog pojma :))prckov wrote:u sta si siguran yoda majstoreAssadNaPodmornici wrote:Ok, sad sam siguran. Nekoliko puta sam promislio.
copy pasteam njegove odgovore.
2014-04-19
vazno je yoda majstore da si ti siguran
haha, znači zdrukali ih amerikanci, 135 milja avion, 375 sebi.
zato oni nabavljaju avione hitno
krstčevića pitaju novinari od kuda ta razlikica u cijeni a ovaj pobjego , veli da ne smije reći :)
pa to je zbilja za naredati ih na trgu, povez na oči i udri dok ne isprazniš šanžer (ili kak se to već zove)
zato oni nabavljaju avione hitno
krstčevića pitaju novinari od kuda ta razlikica u cijeni a ovaj pobjego , veli da ne smije reći :)
pa to je zbilja za naredati ih na trgu, povez na oči i udri dok ne isprazniš šanžer (ili kak se to već zove)
Last edited by kaya on 22/12/2018, 15:38; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma malo se prof prejebo, al eto, ispravio seNoor wrote:da profesor nema plavog pojma :))prckov wrote:u sta si siguran yoda majstoreAssadNaPodmornici wrote:Ok, sad sam siguran. Nekoliko puta sam promislio.
oprosticemo mu
2014-04-19
sve 5, bila sam sigurna da ce i on prevesti kao mi :)AssadNaPodmornici wrote:copy pasteam njegove odgovore.
stvarno pise samo za opremu
AssadNaPodmornici wrote:sad će doći metilda i ero i govoriti da je to urota protiv hrvatske i HDZa i da trebamo se iseliti u irsku i njemačku a onda će spamati forum slikama iz hercegovine
da, na pozitivnim vijestima
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 6 of 15 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 15
Similar topics
» Dolar nastavlja rasti kao lud, a s njim i cijena gotovo svega
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
» Bosna V c gradi već 20 godina, nije stigla do pola. Ali kažu biće gotovo za 5 godina...
» Trump prijeti tvrtkama koje bi selile proizvodnju: S tim je gotovo, gotovo!
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Kada se u Njemačkoj rasprše snovi o kupovini kuće ili stana
Page 6 of 15