Alternativna medicina opet truje ljude
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Alternativna medicina opet truje ljude
Poanta je sto je caka skuziti s kim treba igrati..inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no wayostrakon wrote:bogomdani wrote:
covjek se boji da ce ignorancijom biti ponizen..
ima i u tome nešto istine
ako ne igraš, ne možeš izgubiti
Guest- Guest
Ako su dobre prema meni : zašto im nepolirati ega.
Kawalir je onaj koji čini da se ljudi u njegowom okruženju osjećaju ugodno.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kad to tako kažeš zvuči jednostavnoveber_1 wrote:isuse!!!!ostrakon wrote:
ne znam što bih rekao, zašto se javljam, što hoću...
koji su razlozi zašto ju smetam...
ne znam o čemu ona želi razgovarati...
pošalji pm.
ako je netko na forumu, ne smetaš mu.
ako želi odgovorit, odgovorit će.
ako ne, samo si malo tipkao.
malo pokreneš razgovor, kasnije se razvije sam od sebe ili zamre. big deal.
samo ti daj, ne srami se :D
a opet komplicirano
klikanje mišem dođe kao dodirivanje
Guest- Guest
ako ne tražiš, neće ti ni dati.ostrakon wrote:bogomdani wrote:
vrlo jednostavna igra.
2014-12-30
no...iz tvojih usta ovo cuti...odmah skrinšut pravim..RayMabus wrote:Ako su dobre prema meni : zašto im nepolirati ega.
Guest- Guest
He he hebogomdani wrote:no...iz tvojih usta ovo cuti...odmah skrinšut pravim..RayMabus wrote:Ako su dobre prema meni : zašto im nepolirati ega.
"Study women. Say they are beautiful and praise them. They carry influence with men and children and can be very useful to our purpose."
2014-04-11
nastavi s longijem. odoh se otuširat i spat.ostrakon wrote:
klikanje mišem dođe kao dodirivanje
2014-12-30
usput..zanimljivo je da mi u biti treba samo par sekundi da osjetim nekog na drugo strani,bez obzira sto govorila..to odlucuje o svemu,ne ono sto pise..bogomdani wrote:Poanta je sto je caka skuziti s kim treba igrati..inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no wayostrakon wrote:bogomdani wrote:
Guest- Guest
A sad prošireno izdanje :
"Keep out of sight, never be in the public eye. But, keep your eyes on all the churches and religions who may pose a threat to our purposes. Work out ways secretly to weaken and destroy them in the eyes of the world. Or devise ways to take them over secretly for the benefit of our Order. Also watch carefully over our own Order and report anyone who might stray from the purpose or betray us."
And for the "out front" political or power executive: "Cultivate an attitude of knowing wisdom. Be quiet, unselfish, humble. Use 'please' when giving orders. Be refined so that, when giving a smiling reprimand, it cuts like a knife. Remember, intelligence wins, so run those below you so they don't 'feel' the yoke."
"Methods of control of 'humans' are uncountable, use them all in such a way as to be useful for our purposes. Secrets are wonderful as a control method, so keep the mystery going."
"High connections help to control our lines of operation. So drop names as being 'one of us'."
"Never show weakness, but you can always put the picture that you are 'weak' where you have firm control. Where we don't have control, put the picture that we are strong and feared."
"Study women. Say they are beautiful and praise them. They carry influence with men and children and can be very useful to our purpose."
"Influence the thinking of children and young people thru schools. Also take great care to control book suppliers and publishers. Should a writer put in a book things which do not fit in our plan, try to get him on our own side or ruin his reputation and get rid of him."
"Take over charitable organizations so we appear to be 'serving humanity' and thus be unassailable by anyone."
"Our shapes must be changed so we 'fit' into society. If only the another organization to cover ours. For instance the Free Masons are a good cover for our secret 'higher' purposes because the world is used to them."
"Cut any affinity lines to leaders of opinion which deviate from ours so they do not get public support and devotion. Put out the story and reinforce it by evidence and examples that 'they are only humans, make mistakes, are just like everyone else', etc."
"To make our own people known, use all our resources to make them a good reputation. Praise them loudly in all our cover organizations and in the press."
"Keep secrecy about everything, but don't appear in doubt. Answer questions with total certainty - but carefully - so as not to give away anything. Occasionally you can test your juniors by putting the picture there that you are speaking 'freely' and 'slip' out some information - that you actually want to be known or is unimportant - so they trust you, and you see if they can be trusted or not. Otherwise, answer as little as possible to juniors. On big operations, consult your senior."
"Remember also that the name of Science societies are a very beautiful mask to keep our intentions hidden from the uneducated and the lower classes. It can be used if anyone finds out about our secret meetings - we can always answer that we meet secretly for ''scientific research'."
"It is very important to study every aspect and organizational form of every other secret society and religion. Only in this way can we rule them." "Keep those below you in mystery as to who the real boss is so they will think 'anyone could be'."
"Publishers, bookstores, news media, schools, academies, military schools and all organizations who influence the government and education should be watched and controlled and you should continually make secret plans to take them over. Keep looking for everything we can use for our 'perfect human government'."
"Whatever is not good for our Order should remain an eternal secret."
2014-04-11
Jedva čekam kad će znanost otkriti da su panceta i čvarci zdravi i korisni, a stvari se kreću u tom pravcu, malo po malo
neva- Posts : 4367
2014-04-12
negdje je nedavno i pisalo da je cvinjska mast bolja i od ulja,margarina,a maslac prirodni je zakon..naravno treba izgarati sve sto se pojede..r_nevjesta wrote:Jedva čekam kad će znanost otkriti da su panceta i čvarci zdravi i korisni, a stvari se kreću u tom pravcu, malo po malo
Guest- Guest
to znamo odavno.r_nevjesta wrote:Jedva čekam kad će znanost otkriti da su panceta i čvarci zdravi i korisni, a stvari se kreću u tom pravcu, malo po malo
2014-12-30
znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
pa malo preći na umanjenice i ispričati koji vic...
ili da jednostavno kažem što mi se sviđa i to je to?
što bude, bude
Last edited by ostrakon on 22/10/2015, 00:40; edited 1 time in total
Guest- Guest
Žene su lake za manipuliranje .....alimentaćija je skupa
2014-04-11
sve ovisi na sto pucas...eto,ja izigravam klauna,zaebajem se,malo komplimenata,sve na distanci i eto..valjda to zene vole taj pull-push sustav igre,gdje te ne moze niti za glavu niti za rep,ne moze te uloviti..to ih intrigira..s druge strane,mos kao Weber..brutalisticki..Curo os seks i to je to..gdje upali,upali..ostrakon wrote:znači poželjno je hvaliti ih, obasuti s komplimentima i dizati ih u nebo? ali ne cijelo vrijemebogomdani wrote:inace ne lajkam polirati zenska Ega..dobro,malo,ali one koje zive od toga..no way
pa malo preći na umanjenice i ispričati koji vic...
ili da jednostavno kažem što mi se sviđa i to je to?
što bude, bude
Last edited by bogomdani on 22/10/2015, 00:43; edited 1 time in total
Guest- Guest
pa legalno je i sad jesti špek i čvarke, ako se oni ne kose s tvojom linijom, ili ako nisi veganr_nevjesta wrote:Jedva čekam kad će znanost otkriti da su panceta i čvarci zdravi i korisni, a stvari se kreću u tom pravcu, malo po malo
Guest- Guest
Znam, zato i kažem da ima nade za pancetu i čvarke, a sagorjeti nije tako teško, kad jednom kreneš, ima raznih aktivnosti. Ne znam koliko kalorija sagorjeva npr. pranje prozora, nadam se dosta, jer to moram obaviti za vikend :)bogomdani wrote:negdje je nedavno i pisalo da je cvinjska mast bolja i od ulja,margarina,a maslac prirodni je zakon..naravno treba izgarati sve sto se pojede..
2014-04-12
Meni te žene nisu legle ...očekiwa sam nešto inteligentnije ....a ne owako šuplje ( he he he ) ....swe su na isti kalup .....ok su al ono ....dosadne.
Il ja imam prewiše podataka pa mi je ta igra dosadna.
Newolim igriće.
Uglawnom da zaključimo temu sa :
Il ja imam prewiše podataka pa mi je ta igra dosadna.
Newolim igriće.
Uglawnom da zaključimo temu sa :
Last edited by RayMabus on 22/10/2015, 00:47; edited 1 time in total
2014-04-11
hmmmm.to ne ubrajam pod "sagaranje".. recimo okopati bastu,vrt,cetkom dobro izribati kamene ploce terace...nes stvarno fizicki tesko..r_nevjesta wrote:Znam, zato i kažem da ima nade za pancetu i čvarke, a sagorjeti nije tako teško, kad jednom kreneš, ima raznih aktivnosti. Ne znam koliko kalorija sagorjeva npr. pranje prozora, nadam se dosta, jer to moram obaviti za vikend :)bogomdani wrote:negdje je nedavno i pisalo da je cvinjska mast bolja i od ulja,margarina,a maslac prirodni je zakon..naravno treba izgarati sve sto se pojede..
Guest- Guest
Znam da je legalno, nego čekam kad će biti i znanstveno zdravo. S linijom bi se kosili da pretjerujem i nisam ni vegetarijanac, ni vegan, izraziti sam mesojed.. sa slabošću na pogačice od čvarakaostrakon wrote:pa legalno je i sad jesti špek i čvarke, ako se oni ne kose s tvojom linijom, ili ako nisi vegan
2014-04-12
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Kamerom snimili ko truje pse
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
» Zlatko Vitez:Pupovcu glavni grad Beograd;ako prota seljaka truje'a truje ga....
» putin moze da bude predsednik opet, opet i opet
» RUSSIA TODAY opet kmeči protiv Trumpa i opet na strani muslimanskih imigranata
» Usred sela proizvodi drveni ugalj i truje seljane
Page 8 of 14