''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: ''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
sa nevom sam se gadno svađao oko toga na starom forumu. U međuvremenu je i ona nadošla na to da je branila budalaštine kao sad ezek samo za razliku od ezeka neva ima klikera u glaviepikur37 wrote:Znači ako pas pokazuje želju i naskače na neku ženu a ona to isto želi.
Šta je to?
I tko smo mi da se miješamo u njiohov odnos?
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
red wolf wrote:Vidiš, ja ne trebam citirati...Ja primjenjujem ono što sam pročitao s razumijevanjem...Ti za to nisi kadar...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Rekao sam ti, jedno je pročitati nešto i razumjeti, a drugo je, pročitati, citirati, i ne razumijeti ništa...To si ti...
Ne, to si ti. S tom razlikom da ti ništa ne citiraš jer nemaš što niti citirati budući da osim Sitchina i sličnih dupeglavaca nisi ništa niti pročitao.
Ja definitivno nisam sposoban za ponašanje uobičajeno za tebe, sa tim se potpuno slažem. Što se tiče razumjevanja, tvoje je pravo svoje subjektivne interpretacije maštarije smatrati dobrim razumjevanjem, druga je priča što to evidentno nema veze s vezom što se vidi i iz rasprava na ovom inače presmiješnom pa i tragikomičnom forumu koji doduše ima i svoje rijetke svijetle trenutke.
Guest- Guest
Nisam ja peder...Ti si...U profesionalnoj literaturi postoji stručan naziv za tebe...Ti si ''latentni peder''...Bojiš se sebe i bojiš se priznati sebi osjećaje od kojih bježiš...No, to je tvoj problem...epikur37 wrote:tre wrote:može ako krava pristane na toepikur37 wrote:red wolf wrote:Kozu guzi netko tko je i heteroseksualac...Ovaj svijet je toliko smrdljiv da sami ne želite priznati to...Ovaj svijet biti će uništen kako bi sve krenulo ispočetka...epikur37 wrote:
khm, jesi li ti ikad čuo da peder guzi kozu?
znači zoofilija je prirodna, prema tome muškarav i krava mogu ući u brak, odnosno usvojiti nekog majmunčića kao potomka.
Ako se ne opire znači da je pristala, ajmo brak i usvojiti zečića kao potomka.
Mislim nisu normalni ovaj ezekiel i ta cijela peder ekipa.
red wolf-
2016-02-10
Možeš otvoreno samnom, bez ovakvih rečenica koje izazivaju smijeh kod onih koji ih čitaju...Ne ovdje naravno...Ovi se dive ovdje tvojim konstrukcijama rečenica...hahahahahahahahahahahahaSpeare Shaker wrote:red wolf wrote:Vidiš, ja ne trebam citirati...Ja primjenjujem ono što sam pročitao s razumijevanjem...Ti za to nisi kadar...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Rekao sam ti, jedno je pročitati nešto i razumjeti, a drugo je, pročitati, citirati, i ne razumijeti ništa...To si ti...
Ne, to si ti. S tom razlikom da ti ništa ne citiraš jer nemaš što niti citirati budući da osim Sitchina i sličnih dupeglavaca nisi ništa niti pročitao.
Ja definitivno nisam sposoban za ponašanje uobičajeno za tebe, sa tim se potpuno slažem. Što se tiče razumjevanja, tvoje je pravo svoje subjektivne interpretacije maštarije smatrati dobrim razumjevanjem, druga je priča što to evidentno nema veze s vezom što se vidi i iz rasprava na ovom inače presmiješnom pa i tragikomičnom forumu koji doduše ima i svoje rijetke svijetle trenutke.
Last edited by red wolf on 28/11/2018, 20:21; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Majke mi, dojadio si na onom propalom forumu s ovim komentarom, pa onda na forumu.hr, pa sad ovdje...Speare Shaker wrote:
To je zaključak znanosti, naveden kao takav i u knjizi Stevena Pinkera "Prazna ploča: moderno poricanje ljudske prirode". No, za tebe znamo da se uobičajeno smiješ zakjljučcima znanosti, a uzimaš za ozbiljno antiznanstvena lupetanja Sitchina i sličnih prevaranata.
Kome sam dosadio? Jedino glupanima i ignorantima koji takve komentare i zaključke iz izvora znanosti nisu u stanju argumentirano opovrgnuti.
Guest- Guest
Razumijem te...Lakše ti je ovdje...Ipak je ovaj forum druga liga...Tamo je neka druga priča...Speare Shaker wrote:red wolf wrote:Majke mi, dojadio si na onom propalom forumu s ovim komentarom, pa onda na forumu.hr, pa sad ovdje...Speare Shaker wrote:
To je zaključak znanosti, naveden kao takav i u knjizi Stevena Pinkera "Prazna ploča: moderno poricanje ljudske prirode". No, za tebe znamo da se uobičajeno smiješ zakjljučcima znanosti, a uzimaš za ozbiljno antiznanstvena lupetanja Sitchina i sličnih prevaranata.
Kome sam dosadio? Jedino glupanima i ignorantima koji takve komentare i zaključke iz izvora znanosti nisu u stanju argumentirano opovrgnuti.
red wolf-
2016-02-10
klasika kad nemaš argumenata. Probaj držati dva muška psa duže vrijeme i kad krenu skakati jedan na drugog dovedi im ženku pa ćrš vidjeti kako će se tada ta dva psa potući za ženkom ako već nisu međusobom razrješili koji je dominantniji. U svakom slučaju obadvojica će htjeti skočiti na ženku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:nema penetracije a isti otrči za prvom kujom koja naiđered wolf wrote:@Speare, jesi li kad vidio da pas guzi psa?
I da ne zaboravim još jednom, nema penetracije kod simuliranog seksa a ti provjervaj ako ne vjeruješ, radi što hoćeš ali samo prestani lupetati gluposti
Nisi shvatio bit...Da se razumijemo, to se od tebe ne očekuje...Nemoj se previše uzrujavati oko toga...tre wrote:klasika kad nemaš argumenata. Probaj držati dva muška psa duže vrijeme i kad krenu skakati jedan na drugog dovedi im ženku pa ćrš vidjeti kako će se tada ta dva psa potući za ženkom ako već nisu međusobom razrješili koji je dominantniji. U svakom slučaju obadvojica će htjeti skočiti na ženku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:nema penetracije a isti otrči za prvom kujom koja naiđered wolf wrote:@Speare, jesi li kad vidio da pas guzi psa?
I da ne zaboravim još jednom, nema penetracije kod simuliranog seksa a ti provjervaj ako ne vjeruješ, radi što hoćeš ali samo prestani lupetati gluposti
Last edited by red wolf on 28/11/2018, 20:23; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Razumijem te...Lakše ti je ovdje...Ipak je ovaj forum druga liga...Tamo je neka druga priča...Speare Shaker wrote:
Koja druga priča? Pa nitko tamo nikada nije opovrgnuo Pinkerove zaključke.
Uostalom, riječ je o notorno poznatim zaključcima različitih znanosti odnosno znanstvenih disciplina o čemu oni koji čitaju i još k tome uzimaju za ozbiljno antiznanstvena lupetanja diletanatan i prevaranata poput Sitchina naravno ništa ne mogu znati.
Guest- Guest
hahahahahahahahahahahahahahahahahaSpeare Shaker wrote:red wolf wrote:Razumijem te...Lakše ti je ovdje...Ipak je ovaj forum druga liga...Tamo je neka druga priča...Speare Shaker wrote:
Uostalom, riječ je o notorno poznatim zaključcima različitih znanosti odnosno znanstvenih disciplina o čemu oni koji čitaju i još k tome uzimaju za ozbiljno antiznanstvena lupetanja diletanatan i prevaranata poput Sitchina naravno ništa ne mogu znati.
red wolf-
2016-02-10
jasno, ko smo mi da branimo tu ljubav i njihov vlastiti izborepikur37 wrote:tre wrote:može ako krava pristane na toepikur37 wrote:red wolf wrote:Kozu guzi netko tko je i heteroseksualac...Ovaj svijet je toliko smrdljiv da sami ne želite priznati to...Ovaj svijet biti će uništen kako bi sve krenulo ispočetka...epikur37 wrote:
khm, jesi li ti ikad čuo da peder guzi kozu?
znači zoofilija je prirodna, prema tome muškarav i krava mogu ući u brak, odnosno usvojiti nekog majmunčića kao potomka.
Ako se ne opire znači da je pristala, ajmo brak i usvojiti zečića kao potomka.
Mislim nisu normalni ovaj ezekiel i ta cijela peder ekipa.
red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahahahahahaSpeare Shaker wrote:red wolf wrote:Razumijem te...Lakše ti je ovdje...Ipak je ovaj forum druga liga...Tamo je neka druga priča...Speare Shaker wrote:
Izlaziš li i tamo sa ovakvim komentarima? :)
Ili se ipak suzdržavaš kako te ne bi trajno banirali, ako se to već nije dogodilo?
Guest- Guest
Zakoni Velikog Arhitekta su u Vama...Ugradio ih je u Vas...Budnim okom pazi na Vas što radite...Budite odgovorni...Djelujte po zakonima koje Vam je ugradio u srca...I bit će sve O.K. ( neće, zajebali ste stvar, hahahahahahahahahahahahahahahgahahahahaha)...
red wolf-
2016-02-10
gle nemam namjeru s tobom gubiti vrijeme i da te ja još šamaram pored ostatka ekipe, ti si dovoljna kazna samom sebired wolf wrote:Nisi shvatio bit...Da se razumijemo, to se od tebe ne očekuje...Nemoj se previše uzrujavati oko toga...tre wrote:klasika kad nemaš argumenata. Probaj držati dva muška psa duže vrijeme i kad krenu skakati jedan na drugog dovedi im ženku pa ćrš vidjeti kako će se tada ta dva psa potući za ženkom ako već nisu međusobom razrješili koji je dominantniji. U svakom slučaju obadvojica će htjeti skočiti na ženku.red wolf wrote:hahahahahahahahahahahahahatre wrote:nema penetracije a isti otrči za prvom kujom koja naiđered wolf wrote:@Speare, jesi li kad vidio da pas guzi psa?
tre wrote:sa nevom sam se gadno svađao oko toga na starom forumu. U međuvremenu je i ona nadošla na to da je branila budalaštine kao sad ezek samo za razliku od ezeka neva ima klikera u glaviepikur37 wrote:Znači ako pas pokazuje želju i naskače na neku ženu a ona to isto želi.
Šta je to?
Ona nikada, ali ama baš nikada nije izlazila sa takvim idiotarijama niti ih je branila. To mogu reći sa punom odgovornošću, jer sam ja vjerojatno osoba koja je imala najviše duela sa njom po brojnim pitanjima na starom forumu, ponajprije na podforumu Religija.
Guest- Guest
e dtvarno si kreten kad Boga ubacuješ na svoju nakaradnu stranu iako u NZ Pavao jasno piše o tomered wolf wrote:Zakoni Velikog Arhitekta su u Vama...Ugradio ih je u Vas...Budnim okom pazi na Vas što radite...Budite odgovorni...Djelujte po zakonima koje Vam je ugradio u srca...I bit će sve O.K. ( neće, zajebali ste stvar, hahahahahahahahahahahahahahahgahahahahaha)...
Boga?...A to je tvoj Bog dakle?...Moj nije...Upravo si se poskliznuo na sapun prijatelju...tre wrote:e dtvarno si kreten kad Boga ubacuješ na svoju nakaradnu stranu iako u NZ Pavao jasno piše o tomered wolf wrote:Zakoni Velikog Arhitekta su u Vama...Ugradio ih je u Vas...Budnim okom pazi na Vas što radite...Budite odgovorni...Djelujte po zakonima koje Vam je ugradio u srca...I bit će sve O.K. ( neće, zajebali ste stvar, hahahahahahahahahahahahahahahgahahahahaha)...
red wolf-
2016-02-10
ne kao ezekiel ali je ustrajavsla na ljubavi kao temelju nakaradnosti koje su se događale pa sam joj u tome oponent bio, ja sam zagovarao moral i etiku kao temelje društva dok je ona išla putem koje su geje i pedofili iskoristili kao rupu u zakonima kroz koju pokušavaju i uspjevaju ugurati svoje budalaštine kao npr ovo sad o udomljavanju i posvajanju djece. Ovaj gore primjer je samo poslužio kao dio onoga u moru postova gdje su teme sve skrenule u raspravama.Speare Shaker wrote:tre wrote:sa nevom sam se gadno svađao oko toga na starom forumu. U međuvremenu je i ona nadošla na to da je branila budalaštine kao sad ezek samo za razliku od ezeka neva ima klikera u glaviepikur37 wrote:Znači ako pas pokazuje želju i naskače na neku ženu a ona to isto želi.
Šta je to?
Ona nikada, ali ama baš nikada nije izlazila sa takvim idiotarijama niti ih je branila. To mogu reći sa punom odgovornošću, jer sam ja vjerojatno osoba koja je imala najviše duela sa njom po brojnim pitanjima na starom forumu, ponajprije na podforumu Religija.
sva sreća da nisam s tobom u kupatilu. Inače kad pričaš već o Bogu/kreatoru... u što ti vjeriješ nesrećo jer do sada si koristio judeokršćansku terminologiju pa čak imao i nik starozavjetnog proroka ezekiela iz čega se jasno vidi da ne barataš ama baš sa nikakvim znanjem nego se isključivo držiš lupetanja gluposti i tu si u rangu sorered wolf wrote:Boga?...A to je tvoj Bog dakle?...Moj nije...Upravo si se poskliznuo na sapun prijatelju...tre wrote:e dtvarno si kreten kad Boga ubacuješ na svoju nakaradnu stranu iako u NZ Pavao jasno piše o tomered wolf wrote:Zakoni Velikog Arhitekta su u Vama...Ugradio ih je u Vas...Budnim okom pazi na Vas što radite...Budite odgovorni...Djelujte po zakonima koje Vam je ugradio u srca...I bit će sve O.K. ( neće, zajebali ste stvar, hahahahahahahahahahahahahahahgahahahahaha)...
tre wrote:
Inače kad pričaš već o Bogu/kreatoru... u što ti vjeriješ nesrećo
Govori o demiurgu. Onako kako ga se intepretira u gnostičkim spisima odnosno zapravo po svojoj intepretaciji i razumjevanju istih.
Guest- Guest
ma on vrluda od gluposti do gluposti, kad ga stjeraš u kut onda ide ono hahahahahahahaSpeare Shaker wrote:tre wrote:
Inače kad pričaš već o Bogu/kreatoru... u što ti vjeriješ nesrećo
Govori o demiurgu. Onako kako ga se intepretira u gnostičkim spisima odnosno zapravo po svojoj intepretaciji i razumjevanju istih.
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Similar topics
» M16 bolja od Kalašnjikova
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija
» MUP: „Škoda” je bila bolja ponuda
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija
» MUP: „Škoda” je bila bolja ponuda
Page 14 of 15