''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: ''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
to jeli netko peder i oće li primati kitu u dupe , ne ovisi o odgoju, nego o genima/hormonima.Noor wrote:pa istina, zato smatram da je izbor između ova dva zla izuzetno težak...AssadNaPodmornici wrote:gle naravno prioritet je da su mama i tata.. bolje nego mama i mama, ili tata i tata
however, ako je izbor između dvije "tata 1 i tata2" i da dite ostane u domu gdje će ga silovati, mlatiti, gdje će dati prostituciji, kriminalu, gdje će sam postati nasilnik, kurvica , onda je bolje dati ga kod tate1 i tate2
a misliš li da takva istospolna zajednica neće djetetu dati smjernice u njegovom psihičkom razvoju i spolnom sazrijevanju?
ako je dijete rođeno oštećeno, tipa recimo dica od Angeline Jolie, hoće sada mjenjati spol -.. jer se ova trpala tabletama, drogama, i dica su joj fizički sjebana normalno da nema toga odgoja i te crkve koja će ih vratiti na "pravi put".
isto tako, ako je dijete barem fizički zdravo, ono će biti heterosexualno , nema toga "pederskog odgoja" koji će recimo takvo dite pretvoriti u pedera. recimo u iranu, afganistanu, arapskim zemljama, vješaju pedere za dizalicu, pa zanimljivo ima puno zoofilije, pedofolije, sodomije i takvih stvari.. očito su sjebani u glavu genetski, bez obzira što ih društvo kažnjava najokrutnije, takvi debilizmi su rašireni.
a kada se sjetim naših domova evo i kaja zna za neke, a i ja sam čuo priče , to je katastrofa.. jadna dica koja moraju tu odrastati.. ono trpiš nasilje , batine, silovanje, a onda kada si malo "jači" , onda ti druge siluješ, mlatiš.. nakon 18godine, iz tih ustanova izlaze sjebana dica, malo je njih zdravih
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Prvo što je normalan peder a drugo otkud bi ti znao išta o domovima?AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Guest- Guest
znam dovoljno što sam čuo neke priče, bilo bi i na TVu, ono horor nad hororima..
u ostalom
[size=34]OSUĐENA ZBOG PODVOĐENJA DJEVOJČICA Afganistancima prodavala 14-godišnjakinje za seks[/size]
curice iz doma.-.. pazi to je tamo normalno, da se već malu dicu ubace u lanac prostitucije.. kakva je šansa da završi u tome dite iz normalne obitelji(sa 14godina) ili barem usvojeno kod dva gaya koji recimo imaju uredan život(osim što su rođeni sa pederskim poremećajem)
u ostalom
[size=34]OSUĐENA ZBOG PODVOĐENJA DJEVOJČICA Afganistancima prodavala 14-godišnjakinje za seks[/size]
curice iz doma.-.. pazi to je tamo normalno, da se već malu dicu ubace u lanac prostitucije.. kakva je šansa da završi u tome dite iz normalne obitelji(sa 14godina) ili barem usvojeno kod dva gaya koji recimo imaju uredan život(osim što su rođeni sa pederskim poremećajem)
2018-06-14
pa da poremećaj, uglavnom genetski zbog oštećenja ploda, gena, ili može uzrok tome biti neka teška trauma u vrlo ranom djetinstvu(tipa seksualno zlostavljanje).. a toga seksualnog zlostavljanja ima u tim domovima na bacanje..cassanowa wrote:Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
2018-06-14
ovo za domove znam, iako nije pravilo...ali uglavno je tako, na žalostAssadNaPodmornici wrote:
to jeli netko peder i oće li primati kitu u dupe , ne ovisi o odgoju, nego o genima/hormonima.
ako je dijete rođeno oštećeno, tipa recimo dica od Angeline Jolie, hoće sada mjenjati spol -.. jer se ova trpala tabletama, drogama, i dica su joj fizički sjebana normalno da nema toga odgoja i te crkve koja će ih vratiti na "pravi put".
isto tako, ako je dijete barem fizički zdravo, ono će biti heterosexualno , nema toga "pederskog odgoja" koji će recimo takvo dite pretvoriti u pedera. recimo u iranu, afganistanu, arapskim zemljama, vješaju pedere za dizalicu, pa zanimljivo ima puno zoofilije, pedofolije, sodomije i takvih stvari.. očito su sjebani u glavu genetski, bez obzira što ih društvo kažnjava najokrutnije, takvi debilizmi su rašireni.
a kada se sjetim naših domova evo i kaja zna za neke, a i ja sam čuo priče , to je katastrofa.. jadna dica koja moraju tu odrastati.. ono trpiš nasilje , batine, silovanje, a onda kada si malo "jači" , onda ti druge siluješ, mlatiš.. nakon 18godine, iz tih ustanova izlaze sjebana dica, malo je njih zdravih
a za ovo prvo, ako odgoj i okruženje nema utjecaja na seksualnu orijentaciju, nego to ovisi o genima, pa tek onda zamisli reakciju heteroseksualnog djeteta u istospolnoj zajednici, kad slučajno uvati tatu kako treska drugog tatu po dupetu...ili se krenu drpat i žvalit dok misle da mali piše zadaću.
gadljivo, pregadljivo....da se to ne odrazi na psihu djeteta...reci što hoćeš
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Na osnovu jednbog primjera donio si sud o svim domovima, kao da kažeš da je u bolnicama pedofilija dominantna zato što su uhvatili jednog pedofila ili da na patologiji vlada nekrofilstvo zato što je uhvaćen jedan nekrofil.AssadNaPodmornici wrote:znam dovoljno što sam čuo neke priče, bilo bi i na TVu, ono horor nad hororima..
u ostalom
Pederski poremećaj je poremećaj, poremećenim osobama se ne daju djeca na skrbništvo nego im socijalne službe oduzimajuz djecu.
I ti bi takvima dao djecu?AssadNaPodmornici wrote:pa da poremećaj, uglavnom genetski zbog oštećenja ploda, gena, ili može uzrok tome biti neka teška trauma u vrlo ranom djetinstvu(tipa seksualno zlostavljanje)..cassanowa wrote:Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Guest- Guest
poznat gej par D&G su izloženi strašnom pritisku svjetskih medija kada su se samo usprotivili ideji da pederi ne bi smjeli bi smjeli usvajati djecu i da je djeci potrebna majka i otac. Toliko o tome za sada da su geje tolerantni i normalni i da neće indoktrinirati posvojenu djecuNoor wrote:ovo za domove znam, iako nije pravilo...ali uglavno je tako, na žalostAssadNaPodmornici wrote:
to jeli netko peder i oće li primati kitu u dupe , ne ovisi o odgoju, nego o genima/hormonima.
a za ovo prvo, ako odgoj i okruženje nema utjecaja na seksualnu orijentaciju, nego to ovisi o genima, pa tek onda zamisli reakciju heteroseksualnog djeteta u istospolnoj zajednici, kad slučajno uvati tatu kako treska drugog tatu po dupetu...ili se krenu drpat i žvalit dok misle da mali piše zadaću.
gadljivo, pregadljivo....da se to ne odrazi na psihu djeteta...reci što hoćeš
hm zanimljivo stajalište.. kako rekoh bilo bi bolje da im damo "mužu i ženi", ali ako nema "muža i žene".. a imaš dva pederkaste tatice, koji će usvojenjoj djevojčici opremiti sobu, pratiti je u školu, brinuti se za njezino odrastanje, kupovati joj robu, paziti joj na ocjene, sa kime se druži i izlazi.. why not? mislim bolje nego da ostanu u našim socijalističkim domovima, gdje će im biti što će im biti...cassanowa wrote:I ti bi takvima dao djecu?AssadNaPodmornici wrote:pa da poremećaj, uglavnom genetski zbog oštećenja ploda, gena, ili može uzrok tome biti neka teška trauma u vrlo ranom djetinstvu(tipa seksualno zlostavljanje)..cassanowa wrote:Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Ti si kockar. Djeca zaslužuju više od brige traumatičnih...AssadNaPodmornici wrote:hm zanimljivo stajalište.. kako rekoh bilo bi bolje da im damo "mužu i ženi", ali ako nema "muža i žene".. a imaš dva pederkaste tatice, koji će usvojenjoj djevojčici opremiti sobu, pratiti je u školu, brinuti se za njezino odrastanje, kupovati joj robu, paziti joj na ocjene, sa kime se druži i izlazi.. why not? mislim bolje nego da ostanu u našim socijalističkim domovima, gdje će im biti što će im biti...cassanowa wrote:I ti bi takvima dao djecu?AssadNaPodmornici wrote:pa da poremećaj, uglavnom genetski zbog oštećenja ploda, gena, ili može uzrok tome biti neka teška trauma u vrlo ranom djetinstvu(tipa seksualno zlostavljanje)..cassanowa wrote:Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Guest- Guest
ma njima je super u domu veli vuk , baš su sretne .AssadNaPodmornici wrote:znam dovoljno što sam čuo neke priče, bilo bi i na TVu, ono horor nad hororima..
u ostalom
gledala sam ja neki dokumentarac o domu u Zagrebu, režu se, ozljeđuju se, jednu je neka obitelj pozvala na božični ručak pa mala nije znala uopće kako se ponašati, nije nikada bila na ručku u obitelji, možeš misliti tuge
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti gledas crno bijelo Yoda...sto ako su obje tatice onako bisex,pa mogu malo i sa curama,zenama,a niti djeca im nisu mrska??AssadNaPodmornici wrote:hm zanimljivo stajalište.. kako rekoh bilo bi bolje da im damo "mužu i ženi", ali ako nema "muža i žene".. a imaš dva pederkaste tatice, koji će usvojenjoj djevojčici opremiti sobu, pratiti je u školu, brinuti se za njezino odrastanje, kupovati joj robu, paziti joj na ocjene, sa kime se druži i izlazi.. why not? mislim bolje nego da ostanu u našim socijalističkim domovima, gdje će im biti što će im biti...cassanowa wrote:I ti bi takvima dao djecu?AssadNaPodmornici wrote:pa da poremećaj, uglavnom genetski zbog oštećenja ploda, gena, ili može uzrok tome biti neka teška trauma u vrlo ranom djetinstvu(tipa seksualno zlostavljanje)..cassanowa wrote:Seksualna devijacija ne može biti normalna. To je poremećaj...AssadNaPodmornici wrote:puno više ima pederluka tamo u tim domovima, nego što će ikada itko doživjeti da ga usvoje dva reicmo "normalna" pedera
Kako vec rekoh,poznam bas jednog takvog lika u Zegeju..ima decka,kao cvrsta i lojalna veza,ali kad skuzi curicu ili deckica od 10 godina,kaze da je to najsladje...
Daj ne budi naivan..devijantnost i odrastanje djeteta u devijantnom okruzenju ne moze rezultirati str8 normalnom osobom..
Guest- Guest
osim toga kako se dvoje ljudi, muškarac i žene neće drpati pred djecom tako se vjerojatno ne bi ni ta dva homića.
al nebitno, zbog tog strogog sustava ovi su i tako u domu do 18 e. pa nema brige, neće kod pedera ni kod nikoga , izađu sa 18 nenormalni sa mnoštvom kaznenih djela i nisu nikada sjedili do 18 e na obiteljskom ručkom pa ne znaju smiju li uzeti hranu stola .
to je baš super za društvo..
al nebitno, zbog tog strogog sustava ovi su i tako u domu do 18 e. pa nema brige, neće kod pedera ni kod nikoga , izađu sa 18 nenormalni sa mnoštvom kaznenih djela i nisu nikada sjedili do 18 e na obiteljskom ručkom pa ne znaju smiju li uzeti hranu stola .
2015-08-15
eeeemhh..Kayo..nisi u zadnje vrijeme zapazila aktivnosti raznih udruga i mnoge,kak se kaze..performanse,gdje se priredjuju priredbe za djecu 1-2 osnovne skole gdje se dvoje odraslih u lotosovoj pozi "voli" i nes hoce da djeci pokazu i nauce ih...TO je u _JAVNOSTI...u privatnosti 4 zida,mozemo samo nagadjati sto se dogadja..zasigurno ne mozem nis tvrditi u nijednom slucaju...kaya wrote:osim toga kako se dvoje ljudi, muškarac i žene neće drpati pred djecom tako se vjerojatno ne bi ni ta dva homića.
Guest- Guest
kaya wrote:osim toga kako se dvoje ljudi, muškarac i žene neće drpati pred djecom tako se vjerojatno ne bi ni ta dva homića.
Bozanić će im objasnit da je tako Bog htio. božja volja.
Guest- Guest
jedno mogu potvrditi na osnovu statistika iz kaznenih evidencija, dokumentaraca i medijskih skandala.pismejker wrote:eeeemhh..Kayo..nisi u zadnje vrijeme zapazila aktivnosti raznih udruga i mnoge,kak se kaze..performanse,gdje se priredjuju priredbe za djecu 1-2 osnovne skole gdje se dvoje odraslih u lotosovoj pozi "voli" i nes hoce da djeci pokazu i nauce ih...TO je u _JAVNOSTI...u privatnosti 4 zida,mozemo samo nagadjati sto se dogadja..zasigurno ne mozem nis tvrditi u nijednom slucaju...kaya wrote:osim toga kako se dvoje ljudi, muškarac i žene neće drpati pred djecom tako se vjerojatno ne bi ni ta dva homića.
dom nije zamjena za obitelj (prije bi to bila dva homića), nego zamjena za zatvor.
kako se ljudi nakon višegodišnjih zatvorskih kazni ne snalaze u normalnom životu a nekada čak i naprave kazneno djelo da ih vrate natrag na poznato tako i ovi, nakon 18 godina u domu oni mislim nisu sposobni za normalan život
2015-08-15
yoda je liberal, on ideološki mora podržavati gay populaciju i njihove slobode.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Država će ispravno odgajati djecu? Ajmo mi zapaliti državu, zlu ne trebalo, bolje spriječiti nego liječiti bolesne društvene eksperimente pod zaštitom političkih ideologija...red wolf wrote:Ne. Odgojiti ih kako treba, na ponos ljudske vrste...aben wrote:red wolf wrote:Ma da, službenici su krivi...Vama ljudima, a to je budućnost, treba oduzimati djecu s tri godine i o njima treba potpunu skrb preuzeti država...aben wrote:red wolf wrote:
Pa gdje su?...
screening traje 18 godin jer su službenici uhljebi
i odgajati ih do 35, jer ča će bidni 18ogodišnjaci...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja sam upoznao prije par godina jednog homića koji mi je bio kolega na poslu. Dobar čovjek u duši, ono, baš dobrica. Ne bi on naudio nikome, pa ni djeci, ali taj je ionako najviše problema imao sam sa sobom. Te ljude treba žaliti, a ako se domognu vlasti, onda i pobiti.kaya wrote:dom za djecu nije dom. tamo nemaju nikoga svoga.
no u hrvatskoj to je najbolja opcija jer udomiteljima i usvojiteljima mjere carape, gace, godine braka, godine, broj dlaka kose itd.
tako ta djeca ostaju zapravo bez ikoga svoga i izlaze sa 18 poremeceni.
prema tome bolje ih je dati ikome pa bili to i pederi nego nikome.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» M16 bolja od Kalašnjikova
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija
» MUP: „Škoda” je bila bolja ponuda
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija