SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE, LIJEPA NJIHOVA BIĆE NAJGORA U EU! Šokantna analiza koja je ZAGREB OSTAVILA BEZ REČI!
Hrvatska je za 25 godina, od osamostaljenja, od druge najrazvijenije postkomunističke zemlje postala druga najneuspešnija, iza Bugarske, upozorava hrvatski naučnik Boris Podobnik. On dodaje da će Srbija uskoro prestići "lijepu njihovu"
Pošto taj trend traje, Hrvatsku bi uskoro mogao snaći takozvani grčki scenario, upozorava on.
Podobnik, po obrazovanju fizičar sa 3.000 citata u svetskim časopisima, ističe da je Hrvatska na početku devedesetih godina prošlog veka, prema bruto domaćem proizvodu (BDP) po glavi stanovnika, bila druga najrazvijenija zemlja među bivšim socijalističkim zemljama.
Danas je hrvatski BDP po glavi stanovnika, gledano po kupovnoj moći, takođe, drugi, ali najneuspešniji u EU.
- Iza nas je još samo Bugarska, ali kako se ona menja brže od nas, nećemo još dugo biti drugi najgori. Bićemo najgori. Taj naš pad u terminima BDP-a definitivno je najbolji pokazatelj zaostajanja- predviđa Podobnik.
Hrvatska nije spremna za promene, smatra on.
- Ako se mi razvijamo dva odsto godišnje, a naša konkurencija, recimo Srbija, tri odsto, mi nazadujemo u odnosu na Srbiju - ocenjuje Podobnik.
On ukazuje da su potrebne promene, pre svega, u javnom i državnom sektoru - a ako za to nije spremna većina, onda će Hrvatima drugi vladati, kao i vekovima pre toga.
- Nečemo kontrolisati našu sudbinu, jer će gotovo sve u Hrvatskoj postati nemačko, italijansko, austrijsko ili mađarsko, kao što je uostalom i bilo do pre stotinak godina - upozorava Podobnik za portal Indeks.
On poručuje da se hrvatsko društvo mora menjati.
- Što se sporije menjamo, a više zadužujemo, pre ćemo bankrotirati, a tada će sve naše postati njihovo (strano) - kaže Podobnik.
Hrvatska je za 25 godina, od osamostaljenja, od druge najrazvijenije postkomunističke zemlje postala druga najneuspešnija, iza Bugarske, upozorava hrvatski naučnik Boris Podobnik. On dodaje da će Srbija uskoro prestići "lijepu njihovu"
Pošto taj trend traje, Hrvatsku bi uskoro mogao snaći takozvani grčki scenario, upozorava on.
Podobnik, po obrazovanju fizičar sa 3.000 citata u svetskim časopisima, ističe da je Hrvatska na početku devedesetih godina prošlog veka, prema bruto domaćem proizvodu (BDP) po glavi stanovnika, bila druga najrazvijenija zemlja među bivšim socijalističkim zemljama.
Danas je hrvatski BDP po glavi stanovnika, gledano po kupovnoj moći, takođe, drugi, ali najneuspešniji u EU.
- Iza nas je još samo Bugarska, ali kako se ona menja brže od nas, nećemo još dugo biti drugi najgori. Bićemo najgori. Taj naš pad u terminima BDP-a definitivno je najbolji pokazatelj zaostajanja- predviđa Podobnik.
Hrvatska nije spremna za promene, smatra on.
- Ako se mi razvijamo dva odsto godišnje, a naša konkurencija, recimo Srbija, tri odsto, mi nazadujemo u odnosu na Srbiju - ocenjuje Podobnik.
On ukazuje da su potrebne promene, pre svega, u javnom i državnom sektoru - a ako za to nije spremna većina, onda će Hrvatima drugi vladati, kao i vekovima pre toga.
- Nečemo kontrolisati našu sudbinu, jer će gotovo sve u Hrvatskoj postati nemačko, italijansko, austrijsko ili mađarsko, kao što je uostalom i bilo do pre stotinak godina - upozorava Podobnik za portal Indeks.
- Što se sporije menjamo, a više zadužujemo, pre ćemo bankrotirati, a tada će sve naše postati njihovo (strano) - kaže Podobnik.
Last edited by pizzon on 31/10/2017, 21:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
Regoč-
2015-08-21
Re: SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Frapantni detalji navodne srpske srednjovekovne istorije, u izdanju Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, delo su autora Radeta Mihaljčića, profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji i redovnog člana Akademije nauka i umetnosti Republike Srpske (klik).
Odobrilo Ministarstvo!
Frapantni detalji navodne srpske srednjovekovne istorije, u izdanju Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, delo su autora Radeta Mihaljčića, profesora Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu u penziji i redovnog člana Akademije nauka i umetnosti Republike Srpske (klik).
Odobrilo Ministarstvo!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Nečemo kontrolisati našu sudbinu, jer će gotovo sve u Hrvatskoj postati nemačko, italijansko, austrijsko ili mađarsko, kao što je uostalom i bilo do pre stotinak godina - upozorava Podobnik za portal Indeks.
oki doki, vama paše kad ste švapske podrepene muhe, ne )
oki doki, vama paše kad ste švapske podrepene muhe, ne )
Last edited by pizzon on 31/10/2017, 21:58; edited 1 time in total
Guest- Guest
Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
2017-10-06
evo, moze i norka da mi bude uciteljica, da me nauci istini )
Guest- Guest
samo uzmeš udžbenik unuke i etopizzon wrote:evo, moze i norka da mi bude uciteljica, da me nauci istini )
2017-10-06
Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Opet se djeca uče bajkam!dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
Sta si im rekao?dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisu to bajke već kratak kurs iz životinjskog carsta.Regoč wrote:Opet se djeca uče bajkam!dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
2014-04-19
Da su najbolji srednje pečeni.kaja wrote:Sta si im rekao?dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:Njeka i u njih bude štogod istinito.Noor wrote:Udžbenik za 6. razred osnovne škole u Srbiji uči decu da su Albanci starosedeoci Balkana od kojih su Srbi oteli zemlju!
Odobrilo Ministarstvo!
2014-04-19
Bez priloga.dzango wrote:Da su najbolji srednje pečeni.kaja wrote:Sta si im rekao?dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:
Njeka i u njih bude štogod istinito.
2015-08-15
Može pivo.kaja wrote:Bez priloga.dzango wrote:Da su najbolji srednje pečeni.kaja wrote:Sta si im rekao?dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:
eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretiću
2014-04-19
Kroati sa salatom?dzango wrote:Može pivo.kaja wrote:Bez priloga.dzango wrote:Da su najbolji srednje pečeni.kaja wrote:Sta si im rekao?dzango wrote:
Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.
2015-08-15
Tješi se nacionalisto, tješi...Tu ste nas doveli gdje jesmo...Jebiga, narod voli vas nacionaliste, pogotovo mladi...Regoč wrote:Robija?pizzon wrote:RBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
red wolf-
2016-02-10
Koja životinja mu dođe onaj vaš Stevo Nimani Prvovenčani, obzirom da mu čukundjed nosio keče?dzango wrote:Nisu to bajke već kratak kurs iz životinjskog carsta.Regoč wrote:Opet se djeca uče bajkam!dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:
Ajd što vas drugim smatraju životinjami, ali sami za sebe tako... CCCC!dzango wrote:Nisu to bajke već kratak kurs iz životinjskog carsta.Regoč wrote:Opet se djeca uče bajkam!dzango wrote:Moja deca znaju ko su i šta su Šitari. Ne treba im udžbenik. Naučio ih tata.Noor wrote:eto, sad će džangova djeca i pizzonovi unuci doznat pravu istinu, a ne istinu po njihovim dekama ili deretićuRegoč wrote:
Na mladima sviet ostaje!red wolf wrote:Tješi se nacionalisto, tješi...Tu ste nas doveli gdje jesmo...Jebiga, narod voli vas nacionaliste, pogotovo mladi...Regoč wrote:Robija?pizzon wrote:RBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Srbija će se obratiti EU zbog ponašanja Hrvatske"
» Srbija izgubila od Hrvatske nakon drame
» Pederi, lezbe, van iz Zagreba, ovo nije Srbija, van iz Hrvatske”
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» Srbija uvela rigorozne kontrole za sve proizvode iz Hrvatske
» Srbija izgubila od Hrvatske nakon drame
» Pederi, lezbe, van iz Zagreba, ovo nije Srbija, van iz Hrvatske”
» Srbija optužena za rat i etničko čišćenje na području Hrvatske i BiH
» Srbija uvela rigorozne kontrole za sve proizvode iz Hrvatske
Page 1 of 4