MOST-nekonstruktivna politička opcija
Page 1 of 1
MOST-nekonstruktivna politička opcija
https://www.facebook.com/PetrovBozo/videos/149612879699522/
Ovi ministranti iz Metkovića misle ušićarit nešto glasova na teorijam zavjere,baš kao i oni šarlatani iz Živog Zida.
Slušam Grmoju na N1. pa taj lik sam ne vjeruje u to što govori.Nadam se da će nakon sljedećih parlamentarnih izbora nestat s političke scene.
Plenkovic ako je nešto u proteklih par godina napravio dobro,onda je to što je nogirao MOST iz koalicije.Čak je i HNS konstruktivniji nego što je Most.
Ovi ministranti iz Metkovića misle ušićarit nešto glasova na teorijam zavjere,baš kao i oni šarlatani iz Živog Zida.
Slušam Grmoju na N1. pa taj lik sam ne vjeruje u to što govori.Nadam se da će nakon sljedećih parlamentarnih izbora nestat s političke scene.
Plenkovic ako je nešto u proteklih par godina napravio dobro,onda je to što je nogirao MOST iz koalicije.Čak je i HNS konstruktivniji nego što je Most.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Similar topics
» Božo Petrov: 'Most i Suverenisti idu zajedno na izbore. Mi smo postali druga najjača politička opcija'
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» Beljak je lijeva , projugoslavenska opcija
» Direktni sukob NATO-a s Rusijom realna je opcija
» ''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
» Krešendo Peovićke iz RF-a i Huića iz opcije 'Pametno'!Peovićka optužila 'Pametno' da su sociopatska politička opcija
» Beljak je lijeva , projugoslavenska opcija
» Direktni sukob NATO-a s Rusijom realna je opcija
» ''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
Page 1 of 1