''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: ''Što je bolja opcija: Da dijete ostane u domu ili da ga udomi gej par?''
nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..red wolf wrote:Prestani srat više...pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
homoseksualnost je devijacija,dakle,prirodno,ali ne ispravno..Od devijantnih osoba se ne moze ocekivati zdrav odnos prema djetetu u svakom segmentu..
homoseksualnost prije svega pociva na fizckom usmjerenju,dakle,privlacnost istog spola..nek se tu nadje deckic od 10 godina,on je isto muskic..eto zla...
Homoseksualnost nije prije svega duhovno usmjerenje,koje bi mozda naslo snage i kocnica da se ne rade neprimjerene stvari djeci koja se usvajaju...
Kad se pogledaju gej Prajdovi,sve frca od seksualnosti i napaljenosti,nish duhovnost...nula zero..nič..i haj ti takvima daj djecu....
ako nemas glavu za logiku,bolje usuti..
Guest- Guest
Za logiku ti je potrebano koristiti mozak...Ti ga baš i ne koristiš...Zato prestani srat ovdje...pismejker wrote:nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..red wolf wrote:Prestani srat više...pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
homoseksualnost je devijacija,dakle,prirodno,ali ne ispravno..Od devijantnih osoba se ne moze ocekivati zdrav odnos prema djetetu u svakom segmentu..
homoseksualnost prije svega pociva na fizckom usmjerenju,dakle,privlacnost istog spola..nek se tu nadje deckic od 10 godina,on je isto muskic..eto zla...
Homoseksualnost nije prije svega duhovno usmjerenje,koje bi mozda naslo snage i kocnica da se ne rade neprimjerene stvari djeci koja se usvajaju...
Kad se pogledaju gej Prajdovi,sve frca od seksualnosti i napaljenosti,nish duhovnost...nula zero..nič..i haj ti takvima daj djecu....
red wolf-
2016-02-10
Ti si u sustini peder,inace ne bi ovako promovirao izopacenu pederstinu..jel?..mogu misliti koliko ti je mucno u biti u braku i povremeno morati poseksati mrske ti zene..red wolf wrote:Za logiku ti je potrebano koristiti mozak...Ti ga baš ne i koristiš...Zato prestani srat ovdje...pismejker wrote:nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..red wolf wrote:Prestani srat više...pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
Guest- Guest
Hoćeš li da ti uđem u taj tvoj smrdljivi ljudski mozak pa da te natjeram da ovdje napišeš i više što bi htio?pismejker wrote:Ti si u sustini peder,inace ne bi ovako promovirao izopacenu pederstinu..jel?..mogu misliti koliko ti je mucno u biti u braku i povremeno morati poseksati mrske ti zene..red wolf wrote:Za logiku ti je potrebano koristiti mozak...Ti ga baš ne i koristiš...Zato prestani srat ovdje...pismejker wrote:nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..red wolf wrote:Prestani srat više...pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
red wolf-
2016-02-10
daj ti meni svoju zenu,da ja udjem u nju,i da cura sazna sto znaci pravi Moskija..red wolf wrote:Hoćeš li da ti uđem u taj tvoj smrdljivi ljudski mozak pa da te natjeram da ovdje napišeš i više što bi htio?pismejker wrote:Ti si u sustini peder,inace ne bi ovako promovirao izopacenu pederstinu..jel?..mogu misliti koliko ti je mucno u biti u braku i povremeno morati poseksati mrske ti zene..red wolf wrote:Za logiku ti je potrebano koristiti mozak...Ti ga baš ne i koristiš...Zato prestani srat ovdje...pismejker wrote:nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..red wolf wrote:
Prestani srat više...
Guest- Guest
Po toj logici svako žensko usvojeno dijete bit će seksualno zlostavljeno od posvojitelja. Ili čak roditelja.pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
Mislim da nisu svi homo pedofili, kao ni svi hetero. Ne bi vjerovao, ali ima normalnih i među prvima i među drugima. A bome i bolesnika.
Pismejker, osim onog što si vidio na gej prajdovima zapravo nemaš pojma o homoseksualcima. Nauči sad da ne bi morao učiti na vlastitim potomcima. Život zna biti okrutan dok nas pokušava riješiti ružnih predrasuda. :)
Guest- Guest
Upravo ti se igram umom i natjerao sam te da otkriješ ovdje koliko si izopačena osoba...Shvaćaš li to?pismejker wrote:daj ti meni svoju zenu,da ja udjem u nju,i da cura sazna sto znaci pravi Moskija..red wolf wrote:Hoćeš li da ti uđem u taj tvoj smrdljivi ljudski mozak pa da te natjeram da ovdje napišeš i više što bi htio?pismejker wrote:Ti si u sustini peder,inace ne bi ovako promovirao izopacenu pederstinu..jel?..mogu misliti koliko ti je mucno u biti u braku i povremeno morati poseksati mrske ti zene..red wolf wrote:Za logiku ti je potrebano koristiti mozak...Ti ga baš ne i koristiš...Zato prestani srat ovdje...pismejker wrote:
nosi se u picku mater sa svojim bolesnim i dijabolicnim idejama i reklamiranjem izopacenosti na forumu..
red wolf-
2016-02-10
Da li me sad razumiješ?
Last edited by red wolf on Tue 27 Nov - 22:03; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Dobra opaska..cijenim umne osobe,ne ko ovaj izrod Ezek..Rabarbara wrote:Po toj logici svako žensko usvojeno dijete bit će seksualno zlostavljeno od posvojitelja. Ili čak roditelja.pismejker wrote:Meeeh...Eto,ja znam jednog pedera u Zegeju...Zove se Zoran..po0kusao me je snubiti,no ja sam mu odmah rekao da ne idem u tom smjeru...nije lik losh,dapace,pitom miran,ali kad je rekao da su najsladji oni od 10 godina,tu jee svaka komunikacija prekinuta...
Mislim da nisu svi homo pedofili, kao ni svi hetero. Ne bi vjerovao, ali ima normalnih i među prvima i među drugima. A bome i bolesnika.
Pismejker, osim onog što si vidio na gej prajdovima zapravo nemaš pojma o homoseksualcima. Nauči sad da ne bi morao učiti na vlastitim potomcima. Život zna biti okrutan dok nas pokušava riješiti ružnih predrasuda. :)
Postoji mogucnost zlostavljanja od posvojitelja uvijek..istina..no roditelji,oni bioloski ,oji su prosli put od zaceca preko trudnoce i poroda,ipak su nesto drugo..zato nam se i gadi pomisao na nesto sa svojima bliznjima...TU je sadrzana duhovnost i razvijene emocije u smislu obitelji,ne seksualnih objekata...
Ma malcu kad mu se hormoni podivljaju,serviram top curu,da se nauci i izgusta,kako muskicu i pristaje...ako je njegov otac na svoga,a ovaj na mene,malo ce mu i jedna cura biti...
Guest- Guest
mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??red wolf wrote:Želiš li mi još što otkriti psihopato?
Guest- Guest
dom za djecu nije dom. tamo nemaju nikoga svoga.
no u hrvatskoj to je najbolja opcija jer udomiteljima i usvojiteljima mjere carape, gace, godine braka, godine, broj dlaka kose itd.
tako ta djeca ostaju zapravo bez ikoga svoga i izlaze sa 18 poremeceni.
prema tome bolje ih je dati ikome pa bili to i pederi nego nikome.
no u hrvatskoj to je najbolja opcija jer udomiteljima i usvojiteljima mjere carape, gace, godine braka, godine, broj dlaka kose itd.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ti ne možeš poseksati moju ženu jer ti voliš muške koji izgledaju kao žene...Sam si se otkrio na onom propalom forumu stavljajući muške sa pišama koji liče na žene i to su drugi primjetili...Jedini sam te ja branio...No, ti si udario na mene umjesto na njih...Zanimljiva je Vaša ljudska psiha...pismejker wrote:mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??red wolf wrote:Želiš li mi još što otkriti psihopato?
red wolf-
2016-02-10
paaaa....kako ce to izici sa 18 godina,nakon boravka u najmanju ruku devijantnim seksualnim odnosima...ne poremeceni Kayo,nego totalno dezorijentirani i zbunjola..mete za druge devijantne samo takve..kaya wrote:dom za djecu nije dom. tamo nemaju nikoga svoga.
Guest- Guest
opet u krug Ezeku..ja volim tvoju zenu..hocu da je seksam kao sam Bog..hocu da je usrecim...red wolf wrote:Ti ne možeš poseksati moju ženu jer ti voliš muške koji izgledaju kao žene...Sam si se otkrio na onom propalom forumu stavljajući muške sa pišama koji liče na žene i to su drugi primjetili...Jedini sam te ja branio...No, ti si udario na mene umjesto na njih...Zanimljiva je Vaša ljudska psiha...pismejker wrote:mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??red wolf wrote:Želiš li mi još što otkriti psihopato?
Ti si peder Ezeku,jos gore,pedofiličar,jer stalno ispipavas teren za svoje skrivene zelje,koje ukljucuju posvajanje djeteta..ti bi legalno da seksas dijete..eeee bas si bolesan..
Guest- Guest
ne znam, vidim kako izlaze iz doma. s 13 se prostituiraju sa starkeljama jer njima nitko nema dati sto kuna za vani.pismejker wrote:paaaa....kako ce to izici sa 18 godina,nakon boravka u najmanju ruku devijantnim seksualnim odnosima...ne poremeceni Kayo,nego totalno dezorijentirani i zbunjola..mete za druge devijantne samo takve..kaya wrote:dom za djecu nije dom. tamo nemaju nikoga svoga.
tako da strah da moze gore ne postoji zapravo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nisam ja stavljao muške koji liče kao žene na onaj propali forum...Ti si...Ali stao sam u tvoju obranu...Kao čovjek...A kako si mi vratio?...Udario si na mene...pismejker wrote:opet u krug Ezeku..ja volim tvoju zenu..hocu da je seksam kao sam Bog..hocu da je usrecim...red wolf wrote:Ti ne možeš poseksati moju ženu jer ti voliš muške koji izgledaju kao žene...Sam si se otkrio na onom propalom forumu stavljajući muške sa pišama koji liče na žene i to su drugi primjetili...Jedini sam te ja branio...No, ti si udario na mene umjesto na njih...Zanimljiva je Vaša ljudska psiha...pismejker wrote:mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??red wolf wrote:Želiš li mi još što otkriti psihopato?
Ti si peder Ezeku,jos gore,pedofiličar,jer stalno ispipavas teren za svoje skrivene zelje,koje ukljucuju posvajanje djeteta..ti bi legalno da seksas dijete..eeee bas si bolesan..
red wolf-
2016-02-10
tja..tko bi ga znao...od vise zala opet nis bolje nema za izbor..dakle logikom manjeg zla..kaya wrote:ne znam, vidim kako izlaze iz doma. s 13 se prostituiraju sa starkeljama jer njima nitko nema dati sto kuna za vani.pismejker wrote:paaaa....kako ce to izici sa 18 godina,nakon boravka u najmanju ruku devijantnim seksualnim odnosima...ne poremeceni Kayo,nego totalno dezorijentirani i zbunjola..mete za druge devijantne samo takve..kaya wrote:dom za djecu nije dom. tamo nemaju nikoga svoga.
tako da strah da moze gore ne postoji zapravo.
Guest- Guest
Abel nije imao roda, kajin ga je mrknio prije togared wolf wrote:Ne, to je vaš dio...Od roda Kajina...Onaj Abelov dio nije smrdljiv...Noor wrote:smrdljive?red wolf wrote:Ne. Odgojiti ih kako treba, na ponos ljudske vrste...aben wrote:red wolf wrote:
Ma da, službenici su krivi...Vama ljudima, a to je budućnost, treba oduzimati djecu s tri godine i o njima treba potpunu skrb preuzeti država...
i odgajati ih do 35, jer ča će bidni 18ogodišnjaci...
neznalico..to su cure sa kitama,devijantni..ni to ne znas prepoznati...stavljao sam da zgrozim cistunce,sto sve postoji na svijetu...red wolf wrote:Nisam ja stavljao muške koji liče kao žene na onaj propali forum...Ti si...Ali stao sam u tvoju obranu...Kao čovjek...A kako si mi vratio?...Udario si na mene...pismejker wrote:opet u krug Ezeku..ja volim tvoju zenu..hocu da je seksam kao sam Bog..hocu da je usrecim...red wolf wrote:Ti ne možeš poseksati moju ženu jer ti voliš muške koji izgledaju kao žene...Sam si se otkrio na onom propalom forumu stavljajući muške sa pišama koji liče na žene i to su drugi primjetili...Jedini sam te ja branio...No, ti si udario na mene umjesto na njih...Zanimljiva je Vaša ljudska psiha...pismejker wrote:mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??red wolf wrote:Želiš li mi još što otkriti psihopato?
a udaram samo u obrani..jel..nitko te ne tjera da odgovaras na moje postove i repliciras..
Guest- Guest
Pa ne baš...To su te naučili u tvojoj Crkvi...tre wrote:Abel nije imao roda, kajin ga je mrknio prije togared wolf wrote:Ne, to je vaš dio...Od roda Kajina...Onaj Abelov dio nije smrdljiv...Noor wrote:smrdljive?red wolf wrote:Ne. Odgojiti ih kako treba, na ponos ljudske vrste...aben wrote:
i odgajati ih do 35, jer ča će bidni 18ogodišnjaci...
red wolf-
2016-02-10
Da bih riječ nadodao...pismejker wrote:neznalico..to su cure sa kitama,devijantni..ni to ne znas prepoznati...stavljao sam da zgrozim cistunce,sto sve postoji na svijetu...red wolf wrote:Nisam ja stavljao muške koji liče kao žene na onaj propali forum...Ti si...Ali stao sam u tvoju obranu...Kao čovjek...A kako si mi vratio?...Udario si na mene...pismejker wrote:opet u krug Ezeku..ja volim tvoju zenu..hocu da je seksam kao sam Bog..hocu da je usrecim...red wolf wrote:Ti ne možeš poseksati moju ženu jer ti voliš muške koji izgledaju kao žene...Sam si se otkrio na onom propalom forumu stavljajući muške sa pišama koji liče na žene i to su drugi primjetili...Jedini sam te ja branio...No, ti si udario na mene umjesto na njih...Zanimljiva je Vaša ljudska psiha...pismejker wrote:
mda..... ..nakon sto ti poseksam zenu,skuhas mi kavicu i doneses pifo hladno??
a udaram samo u obrani..jel..nitko te ne tjera da odgovaras na moje postove i repliciras..
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» M16 bolja od Kalašnjikova
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija
» MUP: „Škoda” je bila bolja ponuda
» SRBIJA JE BOLJA OD HRVATSKE
» I arapska okupacija bolja od EU
» MOST-nekonstruktivna politička opcija