Bujancu ne daju među kengure :D
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bujancu ne daju među kengure :D
Protjeracemo bosancerose, hercegovacke lopine i sve Krvopije HRBATSKOG narodajasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
Bit ce tesko mozda i krvavo ..
Vi ste ko usi puni krvi ..
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
ha,ha..pa takvi su donjeli hrvatskoj davis cup ta nisu sarajlije ili en znam prigorci..treba se truditi,raditi,znojitiSora wrote:Protjeracemo bosancerose, hercegovacke lopine i sve Krvopije HRBATSKOG narodajasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:Protjeracemo bosancerose, hercegovacke lopine i sve Krvopije HRBATSKOG narodajasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
Ti si nam među prvima za katran i perje... nakon dulje alkoholne apstinencije ofkors, jer bi ti u suprotnom bilo još i zabavno...
darth_vader-
2014-04-17
'Nije vas prijavila Cro-Udba nego ja, Hrvatica iz Australije' Žena, koja se predstavila samo kao Hrvatica iz Australije, na Scribdu je objavila pismo Velimiru Bujancu i objasnila da je ona upozorila vlasti u toj zemlji da mu ne izdaju vizu
Slijedom napisa raznih portala i komentara vaših pratitelja na društvenim mrežama, obraćam vam se ovim putem da vam kažem da sam vas ja prijavila australskim vlastima.
Nisam ni Cro-Udbaška ni srpska diplomacija kako ste objavili (zapravo i ne znam što je to), nisam ni pripadnik vražjih sila, sila mraka i slično kako vjeruju vaši sljedbenici. Hrvatica sam u Australiji. Rođena u Hrvatskoj. Najobičnija građanka. Obični mali čovjek koji voli Hrvatsku i kojoj je zbog osoba poput vas ponekad neugodno reći da je iz Hrvatske.
Na žalost ne mogu se potpisati punim imenom i prezimenom jer se ne osjećam najugodnije kad čitam komentare koje dobivate u ime podrške. Zaista sebe, svoju obitelj i prijatelje i ovdje i u Hrvatskoj ne želim izlagati neugodnostima. I to "neugodnostima" kažem blago i s vjerom da poziv na linč i zveckanje oružjem na vašoj Facebook stranici i ostalim stranicama podrške, nije ništa doli odraz dokolice nekolicine Hrvata kojima bi dobro došao tečaj hrvatskog jezika. Ali ipak ću biti oprezna i ostati anonimna.
A zašto sam vas prijavila?
Možda zato što se bojim da bijelci niskog rasta koji ulaze u tuđe zemlje siluju, pljačkaju, prenose sidu i tuberkulozu? No, ne bi li to onda bila diskriminacija na temelju boje kože i fizičkih predispozicija? To baš ne bi bilo cool i zapravo nije u skladu s mojim uvjerenjima.
Možda sam vas prijavila zbog vaše kriminalne prošlosti ili zato što mi kao i svakom civiliziranom čovjeku smeta svastika na fotografijama na koje ste ponosni? Vjerujem da ni australska vlada ne odobrava poziranje sa svastikom. U procesu odobravanja vize procjenjuju i karakter osobe koja želi ući u zemlju.
Mislite li da australska vlada blagonaklono gleda na pravomoćno osuđene u slučajevima povezanim s konzumiranjem i stavljanjem droge u promet? Iako to samo po sebi možda i nije bio razlog odbijanja, možda ste pri apliciranju za vizu zaboravili spomenuti taj detalj pa vas se naknadnom provjerom uhvatilo u laži - laganje na aplikaciji za vizu prema australskim zakonima jest razlog za odbijanje vize, ali to već znate jer vam je to lijepo pisalo prilikom apliciranja.
Možda sam samo skrenula pažnju australskim vlastima na to da dolazite kao turist a za vaš nastup bih trebala platiti 20 australskih dolara. Znate li da se na to plaća porez, a s turističkom vizom i nemate pravo na rad u Australiji. Na e-Visitor vizi, koju ste prikladno samo djelomično objavili na svojoj Facebook stranici, vam to jasno piše. Znate li da Australija i Hrvatska nažalost nemaju sporazum o dvostrukom oporezivanju pa bi stoga trebali za isto platiti porez i u Hrvatskoj.
Jeste li vi to možda htjeli prevariti svoju napaćenu domovinu za porez?
---------------------------------
mislim dobro opce poznato je da smo nacija drukera pa ni ova nije iznimka..ukodirano je to...cisto sumnjam da bi recimo npr. lazanskog ili ne znam nekog drugog huskaca druknuo neki australski srbin...pa i bosnjak,albanac,slovenac..ali jbg oni nisu hrvati zemlja drukera i yuda...kako onomad rekao a.g.matos...
2015-09-08
Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Zato što žena voli cinkariti hrvatski narod...Teška jugonostalgičarska bolest...
Guest- Guest
.....taman takve je KOS najvise volio regrutiraticassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Zato što žena voli cinkariti hrvatski narod...Teška jugonostalgičarska bolest...
2015-09-08
Dašta Hrvatica.. i građanka usto...nije četnikuša iz Vesninog brloga, nije nije...
darth_vader-
2014-04-17
svi na vlasti su antihrvatske komunjare i njihovi poltroniOh_Femder wrote:I to je kao neka desnica na vlastiRayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
zato mi koji to nismo ne smijemo se odvajati jer ovako gaze Hrvate od 45 i daleko prije toga
sve zlo koje su činili protiv Hrvata ne spominju, Nitko ne poziva na njihovo kaznjavanje
antihrvatstvo puštaju da se širi Hrvatskom i po svijetu bez glasa protivljenja
immortal-
2014-04-16
Zrnu koja zivi u Australiji prozvati jugonostalgicarkom moze samo idiotcassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Radje prouci dobro sto pise
Ne pise ona samo bujsnecu
Pise svima vama tupsonima kpji ne kuzite nista ali nista
I upstalom NE MOZES AUSTRALSKU DIPLOMACIJU PROGLASITI JUGONOSTAGICNOM
PA BUJANECA SU ODHEBALI ONI
ovu kravetinu trebaju predstavnici s vrha države blamirati javno pred cijelim svijetom, zaštititi Bujanca, jer ako to ne učine javno obznanjuju da je u državi a i u svijetu diktatura u kojoj Hrvatu brane biti Hrvatomcassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
2014-04-16
Kme kmemortal wrote:svi na vlasti su antihrvatske komunjare i njihovi poltroniOh_Femder wrote:I to je kao neka desnica na vlastiRayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
zato mi koji to nismo ne smijemo se odvajati jer ovako gaze Hrvate od 45 i daleko prije toga
sve zlo koje su činili protiv Hrvata ne spominju, Nitko ne poziva na njihovo kaznjavanje
još malo pa karta u jednom smijeru ili doživotno ljetovanje na golomSora wrote:Kme kmemortal wrote:svi na vlasti su antihrvatske komunjare i njihovi poltroniOh_Femder wrote:I to je kao neka desnica na vlastiRayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
immortal-
2014-04-16
A bujsnecu osigurati jos kokainamortal wrote:ovu kravetinu trebaju predstavnici s vrha države blamirati javno pred cijelim svijetom, zaštititi Bujanca, jer ako to ne učine javno obznanjuju da je u državi a i u svijetu diktatura u kojoj Hrvatu brane biti Hrvatomcassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Ma
Dobro
Ne njemu kurvi
Okmortal wrote:još malo pa karta u jednom smijeru ili doživotno ljetovanje na golomSora wrote:Kme kmemortal wrote:svi na vlasti su antihrvatske komunjare i njihovi poltroniOh_Femder wrote:I to je kao neka desnica na vlastiRayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
VOLIM JA NA GOLO ..
za tebe u svakom slučaju mjesta nemaSora wrote:A bujsnecu osigurati jos kokainamortal wrote:ovu kravetinu trebaju predstavnici s vrha države blamirati javno pred cijelim svijetom, zaštititi Bujanca, jer ako to ne učine javno obznanjuju da je u državi a i u svijetu diktatura u kojoj Hrvatu brane biti Hrvatomcassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Ma
Dobro
Ne njemu kurvi
2014-04-16
Fala ti boze
Nije to drustvo ni za piljarice a kamoli za inteligenciju
Nije to drustvo ni za piljarice a kamoli za inteligenciju
Ko drugačije kaže taj kleveće i laže, potvrdili sora i judajasambrend wrote:Dašta Hrvatica.. i građanka usto...nije četnikuša iz Vesninog brloga, nije nije...
Sora wrote:Zrnu koja zivi u Australiji prozvati jugonostalgicarkom moze samo idiotcassanowa wrote:Yehudim wrote:A zašto sam vas prijavila?
Radje prouci dobro sto pise
Ne pise ona samo bujsnecu
Pise svima vama tupsonima kpji ne kuzite nista ali nista
I upstalom NE MOZES AUSTRALSKU DIPLOMACIJU PROGLASITI JUGONOSTAGICNOM
PA BUJANECA SU ODHEBALI ONI
Procitah sve..sto je netocno sto je zena rekla??...
Na zapadu u manjim mjestima,doslovno te gradjani sami mogu izjuriti,u ovakvim slucajevima..jednostavno ne zele takve u blizini,naprave prijavu serifu,koji ti lijepo da termin da nestanes..ejmen..
Na zapadu u manjim mjestima,doslovno te gradjani sami mogu izjuriti,u ovakvim slucajevima..jednostavno ne zele takve u blizini,naprave prijavu serifu,koji ti lijepo da termin da nestanes..ejmen..
Guest- Guest
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
Page 4 of 5