Bujancu ne daju među kengure :D
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bujancu ne daju među kengure :D
Pogotovo kad vidiš tko im se sve tamo nakotio...pismejker wrote:Zna australija koje smetje ne treba pushtati u drzavu..
Guest- Guest
e i? zašto mi sada kao narod moramo plaćati zločine što su ih počinili neki zločinci za vrijeme ww2?pismejker wrote:da i??'..ak je tvoj postovani tata zgrijesio,red je i ti da za to placas cijeli zivot,da ne spominjem tvoju djecu i unucad..jelmetilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
australija je uređena država.
kažnjenička kolonija.. svi njihovi pretci su zločinci
Guest- Guest
veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
moj predak je bio ss oficir i dao je streljat cijeli vod ustaša u gorskom kotaru.
heroj ili krvnik?
2014-12-30
rasipnikveber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
moj predak je bio ss oficir i dao je streljat cijeli vod ustaša u gorskom kotaru.
heroj ili krvnik?
Komunisti su za razliku od tvog pretka to radili u miru i bez suđenja, pa su za neke danas heroji...veber wrote:veleumno u 21om stoljeću.
heroj ili krvnik?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
trebao ih je poslat za staljingrad.Leviathan2 wrote:rasipnikveber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
heroj ili krvnik?
2014-12-30
ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
heroj ili krvnik?
zločinac
Guest- Guest
Osobno cu kao suverenist i borac za slobodu zatrazit od australije da mi ne daju vizu
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
jehudim se nasmije i kad se pogleda u ogledalo
Guest- Guest
jer je bio ss ili zato kaj je dao streljat ustaše?metilda wrote:veber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
heroj ili krvnik?
zločinac
2014-12-30
vuksadinare wrote:Osobno cu kao suverenist i borac za slobodu zatrazit od australije da mi ne daju vizu
koja budala želi u australiju.. gledala sam kontrolu granica - australija - to su fašisti kako se ponašaju prema putnicma
Guest- Guest
pa ona ti niti ne nudi. moraš sam ići po nju ili ovlaštenik.vuksadinare wrote:Osobno cu kao suverenist i borac za slobodu zatrazit od australije da mi ne daju vizu
2014-12-30
veber wrote:jer je bio ss ili zato kaj je dao streljat ustaše?metilda wrote:veber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:veber wrote:
malo četverored, malo kolone i te spike.
heroj ili krvnik?
zločinac
i jedno i drugo
pa da se ne natežemo dalje - ustaše su bile revolucionarna organizacija- ne zločinci po defaultu.. neki ustaše su počinili zločine.. nađi mi neki narod koji nema zločince u sebi. točka. punctum.
Guest- Guest
Izgleda da je ova vijest više pogodila lokalne bosanskobrđanske krkane nego australske :)
Last edited by catabbath on 24/11/2018, 16:39; edited 1 time in total
catabbath-
2015-08-22
nudila ili ne...to cu napraviti...ugostite kapetana dragana zlocinca cije su priznanje i zlocine nad hrvatima javno snimale i kamere a zabranite sedlaru koji je snimio ponajbolji dokumentarac o holokaustu nad zidovima...a to sto ne voli cigice..jbg ne volim ih ni ja naravno sa razlogom...veber wrote:pa ona ti niti ne nudi. moraš sam ići po nju ili ovlaštenik.vuksadinare wrote:Osobno cu kao suverenist i borac za slobodu zatrazit od australije da mi ne daju vizu
2015-09-08
moje tamo pretke stalno optužuju za neke zločine.metilda wrote:veber wrote:jer je bio ss ili zato kaj je dao streljat ustaše?metilda wrote:veber wrote:veleumno u 21om stoljeću.metilda wrote:
heroj ili krvnik?
zločinac
i jedno i drugo
pa da se ne natežemo dalje - ustaše su bile revolucionarna organizacija- ne zločinci po defaultu.. neki ustaše su počinili zločine.. nađi mi neki narod koji nema zločince u sebi. točka. punctum.
dao ih je streljat jer su pobili cijelo selo. hrvata. eto zakaj ih je dao streljat.
a recimo u američkom logoru je umro 48e
2014-12-30
vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Peta kolona - eto to je smiješno. Teorije urote, traženje krivca u svakome osim u sebi.
I u Austriji biće peta kolona kad su zabranili ustaška obilježja.
Pa to je svuda u EU zapriječeno zakonom .............
fantazije o petoj koloni su upravo smiješne
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
Page 2 of 5