Ne daju joj raditi
Page 1 of 1
Re: Ne daju joj raditi
Nitko ne treba bit gladan. Nek ide u Mikuliće brat kostanje.
crvenkasti-
2014-04-17
za sponzoruse i kurabe sp u nogometu su velike prilike za bogate zarade ali i udaje..jos pogotovo kad su domacini seici..to im je kao neka vrst izloga..i sad ne mogu pokazivati gola dupenceta i cicke...a to su im glavni aduti..strasno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ajd ova bar ne skriva da cicicom i picicom zaradjuje..razumljiva je onda ljutnja..javila bi se i pokosica ali netko mora glumit damu
2015-09-08
crvenkasti wrote:Nitko ne treba bit gladan. Nek ide u Mikuliće brat kostanje.
Tipichna schwabitza ,raspojasana spremna za cevape dok je trpaju spermom ona to maze ko majonezu na lepinju i mljacka dok je ovi kreshu .Ma pravo hrvatsko prezime ,nema shta.
srećom ti imaš tursko. kao i 75% genetike.
(tvrdi da je erina-ercegovka, znači dijelite gene sve u 16)
2014-12-30
veber wrote:srećom ti imaš tursko. kao i 75% genetike.
Ja sam napravio svoju genetski test.Dodushe u danashnje vrijeme to i nije pametno ali jebi ga ponijelo me i dokazao sam (ako ne lazu testovi) da sam ono shto mi govori i anatomija lica ali i mentalna struktura uz velichinu kurca) sebi tko sam shto sam i odakle mi genetska loza pa zato i mogu malo prepotentno ovdje na forumu razgovarati sa vama schwapskim idiotima.Kako su rimljani zvali germane?Tipkaj u Googy pa cesh doznati.Ova kurvetina nema nikakve veze sa hercegovino (dodushe ne iskljuchujem mogucnost da su joj roditelji uzeli neko schwapsko prezime kao shto je i vecina ovdje takozvanih velikih hrvata uzela hrvatsko a odrekla se srpskog) jer tamo se zene odgajaju patrijahalno pa zato prije braka nema prtzanja osim u dupe.Katolkinje prave,nevine ulaze u brak:::)))Pitaj Eru ako ne vjerujesh,on to bolje zna.No ova je rodjena u tvojoj ushljivoj Njemackoj a mentalitet schwabica znam bolje nego hrvata.Tako da, fakat su dronfulje u svakom pogledu.Bezosjecajna stoka koja si gura klip kukuruza u pichku i smatra to erotikom:::)))
...pokazi kurac ako imas muda ko svetoje...on ga je pokazao...mentalitet wrote:veber wrote:srećom ti imaš tursko. kao i 75% genetike.
Ja sam napravio svoju genetski test.Dodushe u danashnje vrijeme to i nije pametno ali jebi ga ponijelo me i dokazao sam (ako ne lazu testovi) da sam ono shto mi govori i anatomija lica ali i mentalna struktura uz velichinu kurca) sebi tko sam shto sam i odakle mi genetska loza pa zato i mogu malo prepotentno ovdje na forumu razgovarati sa vama schwapskim idiotima.Kako su rimljani zvali germane?Tipkaj u Googy pa cesh doznati.Ova kurvetina nema nikakve veze sa hercegovino (dodushe ne iskljuchujem mogucnost da su joj roditelji uzeli neko schwapsko prezime kao shto je i vecina ovdje takozvanih velikih hrvata uzela hrvatsko a odrekla se srpskog) jer tamo se zene odgajaju patrijahalno pa zato prije braka nema prtzanja osim u dupe.Katolkinje prave,nevine ulaze u brak:::)))Pitaj Eru ako ne vjerujesh,on to bolje zna.No ova je rodjena u tvojoj ushljivoj Njemackoj a mentalitet schwabica znam bolje nego hrvata.Tako da, fakat su dronfulje u svakom pogledu.Bezosjecajna stoka koja si gura klip kukuruza u pichku i smatra to erotikom:::)))
2015-09-08
...ocijenit cemo tvoj genom u tom slucaju precizno
2015-09-08
ovo je ona koja prema komentarima nekih "kleči nedjeljom u međugorju" lol.
sada ozbiljno, triba pitati hektorovića da sazna tarifu :D
ona ti sad zivi u americi...blizu mentola..sad ce on njoj ogromnu kitu pokazat i racun gdje ima milijune..a sto se tice medjugorja...mozda je bila dok se nije dosjetila da joj u stvari guza i cicica moze profit donjeti..posto je u medjugorju zarada vec cekirana za drugeAssadNaPodmornici wrote:ovo je ona koja prema komentarima nekih "kleči nedjeljom u međugorju" lol.
2015-09-08
Similar topics
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju Sovi da vršlja
» Banke ne daju kredite!!!
» Bujancu ne daju među kengure :D
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju Sovi da vršlja
» Banke ne daju kredite!!!
» Bujancu ne daju među kengure :D
Page 1 of 1