Bujancu ne daju među kengure :D
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Bujancu ne daju među kengure :D
https://net.hr/danas/hrvatska/australsko-veleposlanstvo-za-net-hr-o-bujancu-ne-komentiramo-pojedinacne-slucajeve-ali-svi-moraju-napraviti-ovo/
Duga ruka Udbe, Kominterne, Vatikana, četnika, štatigajaznamšta, a na kraju možda i vanzemaljaca ;P
Duga ruka Udbe, Kominterne, Vatikana, četnika, štatigajaznamšta, a na kraju možda i vanzemaljaca ;P
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Bujancu ne daju među kengure :D
Osedlali klokani i Sedlara. I on dobio ''ritopik' u gujscu ;P
2016-11-08
https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
I to je kao neka desnica na vlastiRayMabus wrote:https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/576606/austrija-je-zabranila-ustaske-simbole-evo-sto-vlada-rh-cini-po-tom-pitanju-mup-a-stizu-informacije-da-cemo-slijediti-njihov-primjer-najdalje-otisao-zakon-o-grobljima
2016-11-08
Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
australija je uređena država.
2014-12-30
veber wrote:
je, ali loše
2014-04-16
I šta će sad ustašofili i ustašonostalgičari u Australiji? Digniti neki šator, prijetiti plinskim bocama i sl.? :)
catabbath-
2015-08-22
hm da....ali kad smo mi u pitanju malcice previse...veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
2015-09-08
po čemu? jer dvojici kretena ne dozvoljava ulaz na svoj teritorij?vuksadinare wrote:hm da....ali kad smo mi u pitanju malcice previse...veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
2014-12-30
nisu samo ovoj dvojici..vec sam naveo primjere...inace kod nas drukanje je i izdaja bas 'neuobicajna pojava'veber wrote:po čemu? jer dvojici kretena ne dozvoljava ulaz na svoj teritorij?vuksadinare wrote:hm da....ali kad smo mi u pitanju malcice previse...veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
2015-09-08
daj molim te. kako ja mogu u australiju, a ova dva bisera rvacke ne mogu.vuksadinare wrote:nisu samo ovoj dvojici..vec sam naveo primjere...inace kod nas drukanje je i izdaja bas 'neuobicajna pojava'
koliko si sedlarovih filmova pogledao?
2014-12-30
Ovaj lik mi nebi vjerovao ni kad bi mu rekao da ni ja ne mogu u Australiju...veber wrote:daj molim te. kako ja mogu u australiju, a ova dva bisera rvacke ne mogu.vuksadinare wrote:nisu samo ovoj dvojici..vec sam naveo primjere...inace kod nas drukanje je i izdaja bas 'neuobicajna pojava'
Guest- Guest
Zna australija koje smetje ne treba pushtati u drzavu..
Guest- Guest
veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
kažnjenička kolonija.. svi njihovi pretci su zločinci
Guest- Guest
da i??'..ak je tvoj postovani tata zgrijesio,red je i ti da za to placas cijeli zivot,da ne spominjem tvoju djecu i unucad..jelmetilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Guest- Guest
o antonu kikasu i izraelu i mogu preporuciti i reci da su odlicni cak se i antifasist ringo slozioveber wrote:daj molim te. kako ja mogu u australiju, a ova dva bisera rvacke ne mogu.vuksadinare wrote:nisu samo ovoj dvojici..vec sam naveo primjere...inace kod nas drukanje je i izdaja bas 'neuobicajna pojava'
2015-09-08
Da. Potomci ubojica i krimnalaca najgore vrste...metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Guest- Guest
Pogotovo kad vidiš tko im se sve tamo nakotio...pismejker wrote:Zna australija koje smetje ne treba pushtati u drzavu..
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
Page 1 of 5