Bujancu ne daju među kengure :D
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bujancu ne daju među kengure :D
vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Peta kolona - eto to je smiješno. Teorije urote, traženje krivca u svakome osim u sebi.
I u Austriji biće peta kolona kad su zabranili ustaška obilježja.
Pa to je svuda u EU zapriječeno zakonom .............
fantazije o petoj koloni su upravo smiješne
Yehudim- Posts : 4913
2018-03-06
nisu fantazije..i ne radi se samo o zds...peta kolona je upravo najkarakteristicnija upravo za hrvate...zapravo tradacija..nije a.g.matos zapravo spjevao 'ode' o hrvatskoj petoj koloni i spominjao strikoveYehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Peta kolona - eto to je smiješno. Teorije urote, traženje krivca u svakome osim u sebi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://direktno.hr/direkt/dr-hebrang-direktno-kada-su-meni-zabranili-ulazak-australiju-deset-godina-znao-sam-da-djelo-pete-kol-140052/
2015-09-08
Hebrang je šupak jednako kao buljanec i onaj ljigavi sedlar
mene uopće ne čudi reakcija Australije ( Austrije itd )
Čude me ti jadnici kako se pravdaju i upiru prstom, mute vodu
"dokazujući " kako su drugi krivi
a oni su kao pravi i super jednostavno........
kao nije im jasno zašto ih ne vole........kad su oni super
.......ma biće je to neka peta kolona .....HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
mene uopće ne čudi reakcija Australije ( Austrije itd )
Čude me ti jadnici kako se pravdaju i upiru prstom, mute vodu
"dokazujući " kako su drugi krivi
a oni su kao pravi i super jednostavno........
kao nije im jasno zašto ih ne vole........kad su oni super
.......ma biće je to neka peta kolona .....HAHAHAHAHAHAHAHAHAA
Pa ja nisam nikad rekao da morate..jel..demonizacija potomstva je nes posve blesavo,OSIM ako potomstvo i nadalje ne gura stavove i ostalo,nasljedjeno od predaka svojih..metilda wrote:e i? zašto mi sada kao narod moramo plaćati zločine što su ih počinili neki zločinci za vrijeme ww2?pismejker wrote:da i??'..ak je tvoj postovani tata zgrijesio,red je i ti da za to placas cijeli zivot,da ne spominjem tvoju djecu i unucad..jelmetilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
australija je uređena država.
kažnjenička kolonija.. svi njihovi pretci su zločinci
Evo lijepo receno,svabe su se za djela svojih predaka jasno ocitovali i odrekli tih stavova i ostalog..kome je predak bas neki zlocinac,koji na rukama nosiu puno krvi,e ti su se i takvih predaka odrekli..nema tu izmotavanja i opravdavanja da su oni zeljewli veliku i jaku Svabiju
Guest- Guest
Ne nisu. Da nije pete kolone dan danas Austrija i cijela EU pa i svijet ne bi znali za ustaše.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Nikog nije bolio kurac u svijetu ni za ZDS ni za Jasenovac ni za ustaše, nitko nije ni znao da su postojali sve dok peta kolona u RH nije to pitanje potencirala i i isforsirala do bezumlja.
danni1 wrote:Ne nisu. Da nije pete kolone dan danas Austrija i cijela EU pa i svijet ne bi znali za ustaše.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Nikog nije bolio kurac u svijetu ni za ZDS ni za Jasenovac ni za ustaše, nitko nije ni znao da su postojali sve dok peta kolona u RH nije to pitanje potencirala i i isforsirala do bezumlja.
Da, jesu !
Pa nisu Svijet ili Europa glupi. Znali su za ustaše te tko su i što bili.
Kad netko arlauče uz nacističko dizanje ispružene desne ruke, Europa i Svijet
znaju da se radi o zlu. Zato se to zabranjuje i sankcionira.
Nikakva peta kolona tu ne postoji, osim u nekim glavama koje ne kuže da je
veličanje nacizma ( ili njihovih slugu ) kažnjivo djelo.
Takvo šta može proći interno jedino u - okrajini - i to za sada, pod aktualnom naci diktaturom.
Zemlje EU....a vidimo i šire, takvo ponašanje drže neprihvatljivim i to s pravom.
Šta se prije pomirite sa time, manje će boljeti.
Yehudim wrote:danni1 wrote:Ne nisu. Da nije pete kolone dan danas Austrija i cijela EU pa i svijet ne bi znali za ustaše.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:
Da, jesu !
Takvo šta može proći interno jedino u - okrajini - i to za sada, pod aktualnom naci diktaturom.
Zemlje EU....a vidimo i šire, takvo ponašanje drže neprihvatljivim i to s pravom.
ali strolija je krcata ustašama, retko ki hrvat namo ni ustaša
2014-04-16
nije peta kolona u hr..samo zbog zds i ustasa...tu su i druga nedjela poput laznih svjedocenja u hagu(dragovoljno),cinkanje gotovine,druzenje i davanje podataka jednom od vodecih ljudi srao krajine i kosovcu savi strbcu,forsiranje politke 'regiona' naustrb i protivljenja veceg dijela stanovnistva hrvatske..mogao bi do sutra nabrajatYehudim wrote:danni1 wrote:Ne nisu. Da nije pete kolone dan danas Austrija i cijela EU pa i svijet ne bi znali za ustaše.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:
Da, jesu !
2015-09-08
ma nije to problem, problem je što su australci izrazito ksenofobna i rasistički nastrojeni. Recimo evropljani su se tukli sa njima do unazad 20 godina a i danas nisu poželjni u pojedinim sredinama dok su recimo plaćali do 50-70 godina unatrag za svaku glavu aboriđina koju bi neko donio na pladnju i sad takvi prosupaju pamet drugima.metilda wrote:vuksadinare wrote:Osobno cu kao suverenist i borac za slobodu zatrazit od australije da mi ne daju vizu
koja budala želi u australiju.. gledala sam kontrolu granica - australija - to su fašisti kako se ponašaju prema putnicma
Mislim ono njihova zemlja i njihova stvar samo brate mili nemojte drugima srati jer ste bili gori nego svi skupa koji su htjeli u australiju doći
i ti to kažeš yudahimu koji je i sam masu puta tužakao RH prema raznim organizacijama koji vode ološi poput zurofa. Ako mi ne vjeruješ pitaj sam to đubre jel istina ili nijedanni1 wrote:Ne nisu. Da nije pete kolone dan danas Austrija i cijela EU pa i svijet ne bi znali za ustaše.Yehudim wrote:vuksadinare wrote:ne znam sto je smijesnoYehudim wrote:vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
metilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Geni sjebani, ali jebenu rock scenu zato imaju...
darth_vader-
2014-04-17
Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
darth_vader-
2014-04-17
pa ne bi bas rekao...pripuste oni nacista iz drugih drzava koliko hoces...samo u drugim drzavama nema takve pete kolone i drukera kao kod nasjasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ne bi bas rekao...pripuste oni nacista iz drugih drzava koliko hoces...samo u drugim drzavama nema takve pete kolone i drukera kao kod nasjasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
Ja se samo zalažem za reciprocitet...samo, morala bi pasti vlada prvo. Hrvati su općenito u kurcu, a napose HDZ-ovci...Australija Australcima prvenstveno...Hrvatska Ustašama...nastavi niz...a peta kolona...nakupovali smo srećom helikoptera za panoramski let...HDZ je tu najveći problem...ne da na petu kolonu...
darth_vader-
2014-04-17
...nije bezvez a.gmatos..napisao u hrvatskoj toliko čuda ali nema dovoljno štrika za toliko juda...hrvat se za gablec proda...a kad treba dati nesto za svoj interes onda stavi lokot na đep...tu su srbi skroz drugaciji od nas...oni su uvijek za svoj interes ako treba i napraviti i vecere kao da je svadba...jos za muzicarima...opiju i nazderu goste cigo ili dacic im otpjeva u uvce i onda kad su ovi u transu pocinju im pricati o srpskim interesima..normalno ovi odusevljeni sa atmosferom svjesno ili nesvjesno pristanu..jasambrend wrote:vuksadinare wrote:pa ne bi bas rekao...pripuste oni nacista iz drugih drzava koliko hoces...samo u drugim drzavama nema takve pete kolone i drukera kao kod nasjasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
Ja se samo zalažem za reciprocitet...samo, morala bi pasti vlada prvo. Hrvati su općenito u kurcu, a napose HDZ-ovci...Australija Australcima prvenstveno...Hrvatska Ustašama...nastavi niz...a peta kolona...nakupovali smo srećom helikoptera za panoramski let...HDZ je tu najveći problem...ne da na petu kolonu...
2015-09-08
zato ne kuzim zasto se napada kolinda...ona upravo radi ono sto treba da promovira hrvatske interese...otvorena je,festa za strane diplomate...to s etako radi ma kako se kom sviđalo..sto si na koncu imao od josipoviceve ustogljenosti?..nista ama bas nista...nikakav profit..nit se culo za njega
2015-09-08
Prije će biti tvoji da sumetilda wrote:veber wrote:malo četverored, malo kolone i te spike.vuksadinare wrote:Otvoreno cu reci...ovdje radi peta kolona...prije dvadeset godina hebrangu su odbili vizu navodno radi nikad dokazanih i izmisljenih ratnih zlocina...pa su ukinuli jedno vrijeme i budisi...opet na osnovu laznih optuzbi...
Znaci hrvatsku u ruke krvavim neprijateljima Hrvatajasambrend wrote:vuksadinare wrote:pa ne bi bas rekao...pripuste oni nacista iz drugih drzava koliko hoces...samo u drugim drzavama nema takve pete kolone i drukera kao kod nasjasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
E neces bosanceros
Idi pa šljakaj
Dosta ste haračili po rh
Protjeracemo bosancerose, hercegovacke lopine i sve Krvopije HRBATSKOG narodajasambrend wrote:Nacisti su zakon, a ovo su Australski nacisti koji ne daju da im tuđi nacisti rovare po zemlji... kamo sreće da i naši tako zavrnu istočne granice i protjeraju Pupovca i redakciju Novosti te braću Pusić za početak....
Bit ce tesko mozda i krvavo ..
Vi ste ko usi puni krvi ..
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Bilten SDA: Hasenbegović projiciran od velikohrvatskih nacionalističkih krugova (hercegovački paraobavještajni lobi) da penetrira među Bošnjake u Bosni i Hercegovini te izvrši doktrinarne preinake među Bošnjacima
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
» DAJU SVE OD SEBE
» Ne daju joj raditi
» Banke ne daju kredite!!!
» Ne daju Sovi da vršlja
Page 3 of 5