Živi Zid 2. stranka u državi...
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Živi Zid 2. stranka u državi...
uništenje emancipacije dovodi do uništenja civilizacije, razboritosti ljudskog umaRayMabus wrote:Netreba nam nikakva desnica,baš nam je lipo ovako,evropski natalitet nezaustavljivo krahira a kozojebi polako ali sigurno osvajaju Europu i lipo časkamo i gledamo proces sve dok se naš kontinent nepretvori u Sudan
Meni to baš super kad znam rezultat a svakim danom sam sve bliže činu samouništenja emanicipacije
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
A pa to vam ja davno govorim da će se emanicipacija...samouništitimortal wrote:uništenje emancipacije dovodi do uništenja civilizacije, razboritosti ljudskog umaRayMabus wrote:Netreba nam nikakva desnica,baš nam je lipo ovako,evropski natalitet nezaustavljivo krahira a kozojebi polako ali sigurno osvajaju Europu i lipo časkamo i gledamo proces sve dok se naš kontinent nepretvori u Sudan
Meni to baš super kad znam rezultat a svakim danom sam sve bliže činu samouništenja emanicipacije
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Leviathan2 wrote:kak ide ona kletva u hercegovini .- dabogda ti zet bio srbin
kak ide kletva u hrvatskoj
dabogda vam premijer bio ivan pernar .;)
Dabogda...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Leviathan2 wrote:kak ide ona kletva u hercegovini .- dabogda ti zet bio srbin
Dabogda...
jbte,
ja pokusavam zamislit marcelovu facu da se to dogodi :D
aaaaaaaaajajajajaj
2014-04-17
pa brže bi propali pa bi možda bilo neke prilike za reset sustava na zdravijim osnovama
a dobar si,
vidis i nes pozitivno
jin i jang a :)
men cudo da niko nije reko da ce se odselit u kanadu, ovaj sloveniju ak pernar pobjedi
a sjecas li se sto govorih jos onomad kad je pernar demonstrirao sam pred saborom i poslije kad je skupio dobrano ljudi
mali ce daleko dogurat u politici
uporan je ko 10 magaradi
vidis i nes pozitivno
jin i jang a :)
men cudo da niko nije reko da ce se odselit u kanadu, ovaj sloveniju ak pernar pobjedi
a sjecas li se sto govorih jos onomad kad je pernar demonstrirao sam pred saborom i poslije kad je skupio dobrano ljudi
mali ce daleko dogurat u politici
uporan je ko 10 magaradi
Varaš se ;Pkic wrote:
jedino doslovna smjena generacija i Mojsijevih 40g moze spasit HR ocito
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Niš' ti ne kužišLeviathan2 wrote:jasambrend wrote:Leviathan2 wrote:kak ide ona kletva u hercegovini .- dabogda ti zet bio srbin
Dabogda...
jbte,
aaaaaaaaajajajajaj
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
jbte,Oh_Femder wrote:Niš' ti ne kužišLeviathan2 wrote:jasambrend wrote:Leviathan2 wrote:kak ide ona kletva u hercegovini .- dabogda ti zet bio srbin
Dabogda...
jbte,
aaaaaaaaajajajajaj
ja da sta kuzim bio bi pametan a ne baustelac
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30200-petrov-o-udomljavanju-djeca-nastaju-i-odrastaju-u-zajednici-muskarca-i-zene
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
ma hdz je ko karcinom al onaj spororastuci, nikako da ubijeAssadNaPodmornici wrote:HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
doslovno.. ali kada skužiš da imaš karcinom , onda skužiš da se proširio i da ti nema nikakvog spasa..Leviathan2 wrote:ma hdz je ko karcinom al onaj spororastuci, nikako da ubijeAssadNaPodmornici wrote:HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
HDZ je trenutno najbolje što država ima za ponuditi... Kao i 1991.
Istina, neka kadrovska riješenja nisu najbolja, no kako voditi bolje sa ovim društvenim potencijalom i etičkom kulturom?
ŽZ nema kapacitet vladati niti nekom mjesnom zajednicom, no kao oporba svakako je zanimljiviji od nesposobnog SDP-a... a dobra vlast treba dobru oporbu.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
Page 2 of 9