Živi Zid 2. stranka u državi...
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Živi Zid 2. stranka u državi...
I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
Uživam u HDZ-u, glasujem za HSP ili HČSP ili bilo koju stranćicu koja mi se u datom trenutku učini najbliža ustašama i to je to.
Pa bolje i za to glasat nego Pupovca i sedam patuljakadanni1 wrote:I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
Uživam u HDZ-u, glasujem za HSP ili HČSP ili bilo koju stranćicu koja mi se u datom trenutku učini najbliža ustašama i to je to.
Ja sam jednom ali prije dvadeset godina,moje prvo glasanje pa onda ništa nikad i sad dva puta za MOST
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Problem je šta su se reforme već trebale napravit,ono raskidanje Hdz i Mosta je ćavao u lijes
Sad će u 2019 uteć još najmanje trideset tisuća mladih kojima nije na pamet ovdje se vračat jbga ostali bez ljudi da oni a to je korupcija i Sanader ekipa nebi izgubila poluge moći u državi
Nema veze ja ću glasat za antivladajuće stranke i dalje samo da ih gledan kako teško sastavljaju koalicije
Sad će u 2019 uteć još najmanje trideset tisuća mladih kojima nije na pamet ovdje se vračat jbga ostali bez ljudi da oni a to je korupcija i Sanader ekipa nebi izgubila poluge moći u državi
Nema veze ja ću glasat za antivladajuće stranke i dalje samo da ih gledan kako teško sastavljaju koalicije
2014-04-11
epikur37 wrote:
Zato što su skup pojedinaca a ne kolektiv s jasnom ideologijom, kod njih je bio i Petrina i slični likovi.
Petrov je dečko ok, ali sve skupa to je šlampavo.
HDZ nema alternativu.
Mi se ovdje lupamo ideološkim i političkim pitanjima za koja kao nacija nismo sposobni uopće.
HDZ reprezentira hrvatski narod i ovaj reich, najbolje što može. Ideološka pitanja ćemo riješiti kad se i veće države i globalno budu presložile, tada ćemo i mi po inerciji i običaju.
I to je sva tragedija, ovo sadašnje stanje je i najbolje od mogućih u ovim sadašnjim uvjetima, iako je u biti na vlasti frankenstein koalicija.
Mostova šlampavost onemogućava ih da ikad uzmu više od 6% glasova... Iako puno bolje da to ide njima nego nekoj pravaškoj opciji.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Nama je 6% sasvim dovoljno pošto je hdz samo produžena ruka njemačkog Cdu kojeg gazi Afd
2014-04-11
CDU je tijelo a HDZ ruka ,iduće godine su tri pokrajinska izbora u istočnoj Njemačkoj
AfD
AfD
2014-04-11
Mi nemamo desnicu koja se moze uklopiti u europski desni trend
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
danni1 wrote:I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
znaci ti si jedan od 17 glasaca hcsp-a
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Tupko,nama netriba desnica nego reforme a i to ste zasraliepikur37 wrote:Mi nemamo desnicu koja se moze uklopiti u europski desni trend
2014-04-11
RayMabus wrote:Tupko,nama netriba desnica nego reforme a i to ste zasraliepikur37 wrote:Mi nemamo desnicu koja se moze uklopiti u europski desni trend
Pomalo, odnia vrag prisu.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Glup si, reka san van već da vi svi koji ste iz Bosne jednostavno preslikavate politiku iz jedne države u druguepikur37 wrote:RayMabus wrote:Tupko,nama netriba desnica nego reforme a i to ste zasraliepikur37 wrote:Mi nemamo desnicu koja se moze uklopiti u europski desni trend
Pomalo, odnia vrag prisu.
Spast ćete na dvjesto tisuća Hrvata u Bosni a onda ću ja pustit vodu i konačno vas se rješit
Htjeli ste rat imat ćete ga ,meni se sine nesmi stat na žulj
Poprilični san brutalan prema svakome tko mi to napravi
Nezaboravi da sam vlastitu mater isprokida i izbacija iz kuće da je završila na hitnoj a u kuću se više nije vratila
Vidit ćeš ti s kime imaš posla
2014-04-11
danni1 wrote:I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
I ja. Što ja tu imam misliti?
crvenkasti-
2014-04-17
Točno.crvenkasti wrote:danni1 wrote:I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
I ja. Što ja tu imam misliti?
Glasam za one koji su najviše protiv, srba, pedera,imigranata....sve ostalo je manje važno.
U ovoj ponudi, najbolji. Ili najmanje loši, ako ćemo točnije. A da jedno zalievanje stabla slobode ne bi škodilo, istina je.
Kaj nas ima 17.....a jeba teeeee...al smo jaki.debotoijusto wrote:danni1 wrote:I hoćemo.RayMabus wrote:A eto uživajte u HDZu
znaci ti si jedan od 17 glasaca hcsp-a
Nije ni važno, ne mogu kontra sebe pa taman da sam jedini.
To ti je tragedija. Dođeš na biralište, znaš da HDZ ne valja, a onda vidiš ostalu ponudu. Da se ubiješ!
RayMabus wrote:Glasa san dva puta za MOST nisan mislija i treći ali zbog ovoga oću
https://www.ex-iskon-pleme.com/t30200-petrov-o-udomljavanju-djeca-nastaju-i-odrastaju-u-zajednici-muskarca-i-zene
Žalosno je da biramo najmanje lošega, a ne najboljega.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
HDZ je trenutno najbolje što država ima za ponuditi... Kao i 1991.
Istina, neka kadrovska riješenja nisu najbolja, no kako voditi bolje sa ovim društvenim potencijalom i etičkom kulturom?
ŽZ nema kapacitet vladati niti nekom mjesnom zajednicom, no kao oporba svakako je zanimljiviji od nesposobnog SDP-a... a dobra vlast treba dobru oporbu.
Dobar!epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
Aha....Regoč wrote:To ti je tragedija. Dođeš na biralište, znaš da HDZ ne valja, a onda vidiš ostalu ponudu. Da se ubiješ!
Taki smo ti mi.
Jbga...nisu oni svi pali s Marsa, to smo mi.
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
Page 6 of 9