Živi Zid 2. stranka u državi...
Page 1 of 9
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Živi Zid 2. stranka u državi...
ahhaAHAHAHAHAHAHAHAHA
inače nije mi jasno zašto itko igdje glasa za SDP?
inače nije mi jasno zašto itko igdje glasa za SDP?
kak ide ona kletva u hercegovini .- dabogda ti zet bio srbin
kak ide kletva u hrvatskoj
dabogda vam premijer bio ivan pernar .;)
kak ide kletva u hrvatskoj
dabogda vam premijer bio ivan pernar .;)
Srbi su svoju Levicu upravo brutalno iscipelarili
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-brutalno-pretuceni-lider-i-aktivisti-levice-srbije/181123147
https://www.klix.ba/vijesti/regija/u-srbiji-brutalno-pretuceni-lider-i-aktivisti-levice-srbije/181123147
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Regoč-
2015-08-21
Dida bio u partizanih, neće valjda za ustaše, njekad se dobro živjelo...AssadNaPodmornici wrote:inače nije mi jasno zašto itko igdje glasa za SDP?
Danas ljudi duže žive pa je to 80 godinah.kic wrote:jedino doslovna smjena generacija i Mojsijevih 40g moze spasit HR ocito
Regoč wrote:Danas ljudi duže žive pa je to 80 godinah.kic wrote:jedino doslovna smjena generacija i Mojsijevih 40g moze spasit HR ocito
80g pustinje?
:(
Eroo- Posts : 78895
2016-07-22
Otprilike ljudski viek, kao 40 godinah u Mojsijevo doba.kic wrote:Regoč wrote:Danas ljudi duže žive pa je to 80 godinah.kic wrote:jedino doslovna smjena generacija i Mojsijevih 40g moze spasit HR ocito
80g pustinje?
Inače:
Nisi shvatio...Nije ni čudo jer ti mozak sporije radi...Ako učinimo kolektivno samoubojstvo, što je autor naznačio kao simbolizam izumiranja Hrvata...Onda će to mjesto popuniti migranti, što je razumljivo samo po sebi...
red wolf-
2016-02-10
Regoč wrote:Otprilike ljudski viek, kao 40 godinah u Mojsijevo doba.kic wrote:Regoč wrote:Danas ljudi duže žive pa je to 80 godinah.kic wrote:jedino doslovna smjena generacija i Mojsijevih 40g moze spasit HR ocito
80g pustinje?
Inače:
sad ce sejker
Netreba nam nikakva desnica,baš nam je lipo ovako,evropski natalitet nezaustavljivo krahira a kozojebi polako ali sigurno osvajaju Europu i lipo časkamo i gledamo proces sve dok se naš kontinent nepretvori u Sudan
Meni to baš super kad znam rezultat a svakim danom sam sve bliže činu samouništenja emanicipacije
Meni to baš super kad znam rezultat a svakim danom sam sve bliže činu samouništenja emanicipacije
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
uništenje emancipacije dovodi do uništenja civilizacije, razboritosti ljudskog umaRayMabus wrote:Netreba nam nikakva desnica,baš nam je lipo ovako,evropski natalitet nezaustavljivo krahira a kozojebi polako ali sigurno osvajaju Europu i lipo časkamo i gledamo proces sve dok se naš kontinent nepretvori u Sudan
immortal-
2014-04-16
Page 1 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Živi zid sutra najjača oporbema stranka?
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
Page 1 of 9