Živi Zid 2. stranka u državi...
Page 7 of 9
Page 7 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Živi Zid 2. stranka u državi...
Aha....Regoč wrote:To ti je tragedija. Dođeš na biralište, znaš da HDZ ne valja, a onda vidiš ostalu ponudu. Da se ubiješ!
Taki smo ti mi.
Jbga...nisu oni svi pali s Marsa, to smo mi.
danni1- Posts : 5159
2014-04-16
Regoč wrote:Dobar!epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
Dobar i jedini realan.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Pa jbga taj najmanje loš je najbolji kako kod nas tako i u svijetu.Regoč wrote:Žalosno je da biramo najmanje lošega, a ne najboljega.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:HDZ je najgore što postoji , jer HDZ znači laganu stangaciju i izumiranje.. ŽZ znači da ti netko prikrati muke a onda posli šta bude
HDZ je trenutno najbolje što država ima za ponuditi... Kao i 1991.
Istina, neka kadrovska riješenja nisu najbolja, no kako voditi bolje sa ovim društvenim potencijalom i etičkom kulturom?
ŽZ nema kapacitet vladati niti nekom mjesnom zajednicom, no kao oporba svakako je zanimljiviji od nesposobnog SDP-a... a dobra vlast treba dobru oporbu.
Za sad je, nažalost, tako.epikur37 wrote:Regoč wrote:Dobar!epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
Dobar i jedini realan.
Ne, sustav je postavljen tako da relativni pobjednik dobiva dodatne mandate. Danas je to HDZ, sutra može biti ŽZ ili ANP.AssadNaPodmornici wrote:Sustav je totalno iskvaren i namješten da HDZ osvaja jaku većinu.
danni1 wrote:Za sad je, nažalost, tako.epikur37 wrote:Regoč wrote:Dobar!epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
Dobar i jedini realan.
I dok je ove drzave bit ce.... Ne prizeljkujte olako nesto drugo.
2015-08-06
Ne, PDV ne trjeba dirati jer bi razlika otišla trgovcem, a ne proizvođačem ili kupcem. Smanjivati trjeba opterećenja na plaće i dobit ili ukinuti njeke druge dažbine.RayMabus wrote:Nema smisla razgovarat sa HDZovcima ,na kraju krajeva ja njih mogu razumit a oni mene ne kad pričam o PDVu od 25%
To im nije baš omiljena tema jer bi spuštanje toga na 18% mnoge krpelje ostavilo bez državnih primanja
A ne 20 %?epikur37 wrote:Mi idemo u strajk od srijede.... Hocemo 4+4%
Regoč wrote:A ne 20 %?epikur37 wrote:Mi idemo u strajk od srijede.... Hocemo 4+4%
To je ucjena....ali osam posto je ok za deal.
2015-08-06
aben wrote:epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
uostalom, jedino lideri hdza znaju strane jezike i imaju dobra odijela pa nas ni srun kad nas prestavljaju u svitu.
Regoč wrote:Žalosno je da biramo najmanje lošega, a ne najboljega.
Biraš ko što se i ženiš :D Kompromisno :D :D
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe!red wolf wrote:Objasnit ću vam to ovako...Hrvatska nije iznimka...Kao što će u cijeloj Europi biti stvarane ''juhe'', tako će to i biti u Hrvatskoj...A juha je najbolja kad je vruća...hahahahahahahahahahahaha
U postojećoj ponudi, da; ali daleko je to od uistinu dobroga.epikur37 wrote:Regoč wrote:Dobar!epikur37 wrote:Hdz je jedini normalan izbor, kojim mozemo ost ariti maximum drzavnickog potencijala.
Dobar i jedini realan.
Kako? Pa sindikati su se samopojebali: zaostajemo 20 %, dajte nam 5,8 %?epikur37 wrote:Regoč wrote:A ne 20 %?epikur37 wrote:Mi idemo u strajk od srijede.... Hocemo 4+4%
To je ucjena....ali osam posto je ok za deal.
U osnovi svi koji smi nacionalno osvijesteni i odgorni glasamo za HDZ a svatko od nas ima primjedbe.
2015-08-06
Da, glasujemo za stranku koja nije nacionalno osvieštena.epikur37 wrote:U osnovi svi koji smi nacionalno osvijesteni i odgorni glasamo za HDZ a svatko od nas ima primjedbe.
pa ča unda?Regoč wrote:Ne, PDV ne trjeba dirati jer bi razlika otišla trgovcem, a ne proizvođačem ili kupcem.RayMabus wrote:Nema smisla razgovarat sa HDZovcima ,na kraju krajeva ja njih mogu razumit a oni mene ne kad pričam o PDVu od 25%
To im nije baš omiljena tema jer bi spuštanje toga na 18% mnoge krpelje ostavilo bez državnih primanja
2014-04-16
epikur37 wrote:U osnovi svi koji smo nacionalno osvijesteni i odgovorni glasamo za HDZ a svatko od nas ima primjedbe.
liva retorika u punon sjaju
2014-04-16
Jer nema koristi od toga. Proizvođač će uložiti u proizvodnju, kupac u potrošnju, trgovac lovu trpa u čarapu.aben wrote:pa ča unda?Regoč wrote:Ne, PDV ne trjeba dirati jer bi razlika otišla trgovcem, a ne proizvođačem ili kupcem.RayMabus wrote:Nema smisla razgovarat sa HDZovcima ,na kraju krajeva ja njih mogu razumit a oni mene ne kad pričam o PDVu od 25%
Pa ča unda?aben wrote:epikur37 wrote:U osnovi svi koji smo nacionalno osvijesteni i odgovorni glasamo za HDZ a svatko od nas ima primjedbe.
liva retorika u punon sjaju
kak ide ona kletva
dabogda vam pernar bio premijer
dabogda vam pernar bio premijer
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
» stranka će odlučiti tko i kada će ga naslijediti. "Ako to odluči stranka, onda će to biti moj sin"
» Klauški: Živi zid ili živi užas? Pernar i Sinčić se dokazali kao licemjeri
» Dodo u Trebinju na mitingu:Nek nam zivi Velika Srbija Suljo:Neka zivi.Ziveli!
» Katolici ugroženi u čak 81 državi
Page 7 of 9