negiranje ratnih zlocina
Page 8 of 12
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
da li za negiranje ratnih zlocina u domovinskom ratu treba davati ban?
Re: negiranje ratnih zlocina
Ja mogu i pokušavam razumjeti ljude koje ratni vihor nije dotaknuo, no ne mogu razumjeti državljane zemlje u kojoj se nedaća događala...
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
ja ne razumijem ljude koji ne mogu nesto shvatiti uz sve predocene dokaze i argumentemativka wrote:Ja mogu i pokušavam razumjeti ljude koje ratni vihor nije dotaknuo, no ne mogu razumjeti državljane zemlje u kojoj se nedaća događala...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
to je jace od nje, necemo joj zamjerit ;-@vuksadinare wrote:pa sama sebe uvali u igru zujeNice wrote:Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2014-04-12
necemo..jer takvi hoce da prihvatimo njihovu 'istinu'....kad ih pitas na osnovu cega...odgovor je uvijek..'ja cula,rekao mi susjed susjeda i iz prica iz davnine...Nice wrote:to je jace od nje, necemo joj zamjerit ;-@vuksadinare wrote:pa sama sebe uvali u igru zujeNice wrote:Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2015-09-08
Ljudi su ograničeni, no ono osnovno za što ti nije potrebno posebno znanje je sama činjenica prebivališta..i države čiji si član.vuksadinare wrote:ja ne razumijem ljude koji ne mogu nesto shvatiti uz sve predocene dokaze i argumentemativka wrote:Ja mogu i pokušavam razumjeti ljude koje ratni vihor nije dotaknuo, no ne mogu razumjeti državljane zemlje u kojoj se nedaća događala...
da jos nesto napomenem..sto se tice spegelja...kriv je sto je u ruke jna palo oko 1 500 mađarskih kalaša...a sa tim kalasima skoro se mogla oformiti jedna kompletna brigada...mada su ti kalasi ipak na koncu zavrsili u nasim rukama nakon zauzimanja viroviticke vojarne jna gdje su bili nakon zapljene uskladisteni
2015-09-08
konkretno, ona nema istine ni stava..moto je "samo moji valjaju"..;-)vuksadinare wrote:necemo..jer takvi hoce da prihvatimo njihovu 'istinu'....kad ih pitas na osnovu cega...odgovor je uvijek..'ja cula,rekao mi susjed susjeda i iz prica iz davnine...Nice wrote:to je jace od nje, necemo joj zamjerit ;-@vuksadinare wrote:pa sama sebe uvali u igru zujeNice wrote:Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2014-04-12
navodno je uciteljica bar bilaNice wrote:konkretno, ona nema istine ni stava..moto je "samo moji valjaju"..;-)vuksadinare wrote:necemo..jer takvi hoce da prihvatimo njihovu 'istinu'....kad ih pitas na osnovu cega...odgovor je uvijek..'ja cula,rekao mi susjed susjeda i iz prica iz davnine...Nice wrote:to je jace od nje, necemo joj zamjerit ;-@vuksadinare wrote:pa sama sebe uvali u igru zujeNice wrote:Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2015-09-08
da svi oriznamo zlocine
koji su izvrsili pripadnici
naroda kome pripadamo
negacijom svojih zlocina
a svlabljem neke izopacene
pobede nad stradanjem drugog
naroda vodi do novih sukoba.
evo teme, spc izmislja zlocine
hrvata. nema nista, bili su to
izolirani " slucajevi.
ajde, voznja.
naroda kome pripadamo
negacijom svojih zlocina
izolirani " slucajevi.
ajde, voznja.
Guest- Guest
dobro jutro pizzon..jesi si doruckovaopizzon wrote:da svi oriznamo zlocine
naroda kome pripadamo
negacijom svojih zlocina
izolirani " slucajevi.
ajde, voznja.
2015-09-08
Ni jednu. Ili sve ili ništa. Ili priznaješ taj sud ili ne. A ne od prilike do prilike.Noor wrote:dzango wrote: Ja ne prihvatam ni jednu presudu Haga
ni ovu?
https://www.slobodnaevropa.org/a/gotovina-i-marka-oslobodjeni/24772632.html
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dobro, pa bar jednu da priznaš..možda ovu? :)dzango wrote:Ni jednu. Ili sve ili ništa. Ili priznaješ taj sud ili ne. A ne od prilike do prilike.Noor wrote:dzango wrote: Ja ne prihvatam ni jednu presudu Haga
ni ovu?
https://ezadar.rtl.hr/dogadaji/2382071/gotovina-proglasen-krivim-24-godine-zatvora-markacu-18-cermak-osloboden/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ako me lepo zamoliš. Dogovorićemo se već.Noor wrote:dobro, pa bar jednu da priznaš..možda ovu? :)dzango wrote:Ni jednu. Ili sve ili ništa. Ili priznaješ taj sud ili ne. A ne od prilike do prilike.Noor wrote:dzango wrote: Ja ne prihvatam ni jednu presudu Haga
ni ovu?
https://ezadar.rtl.hr/dogadaji/2382071/gotovina-proglasen-krivim-24-godine-zatvora-markacu-18-cermak-osloboden/
2014-04-19
2014-04-19
ako je riječ o dokumentiranim zločinima iz ww2 pod upravom NDH protiv sam kažnjavanja jer se zna da su prevelika odstupanja od broja žrtava i znamo tko je sastavljao dokaze... znamo da su ti isti činili zločin protiv Hrvata koji je jasno dokazan ali niti se ikoga kazneno goni niti kažnjava ideologija kao ni znakovlje pod kojim je zločin provedenkic wrote:
jedno je imati svoju verziju povijesti, drugo je tvrditi da su dokumentirani zlocini izmisljotine..
nekom izvan ovog foruma ce se ovo pitanje ciniti suludim i ocitim, no..
nemoj da se opet dogodi da se kažnjava one koji tvrde da Ustaše nisu počinile genocid a svi drugi prolaze nekažnjeno svojim neistinitim tvrdnjama skrivajući zločine svojih predaka
immortal-
2014-04-16
N E razumijes SPEGELJA .vuksadinare wrote:ja ne razumijem ljude koji ne mogu nesto shvatiti uz sve predocene dokaze i argumentemativka wrote:Ja mogu i pokušavam razumjeti ljude koje ratni vihor nije dotaknuo, no ne mogu razumjeti državljane zemlje u kojoj se nedaća događala...
A sta cu ti ja onda
Nema ti pomoci
Ajmo pokusati pojednostavniti
SPEGELJ JE MINISTAR OBRANE PRIJE SUSKA
SUSAK JE PIZDA MAJSTOR A SPEGELJ SKOLOVANI OFICIR JNA KAo TUĐMAN
STA SPEGELJ HOCE.
Organizirati odbranu hrvatske
Sto he bilo logicno i nuzno
Umjesto toga dolazi Pizda majstor i UVODI DUPLU LINIJU ZAPOVIJEDANJA zaobilazi sabor i trese po hrbatskoj i Bosni kako mu se svidi
Malo tu mslo tam ..u dogovoru s Milosevicem
Jer .
Da se htjelo osloboditi Hrbatsku ili odbiti agresiju ili slomiti Knin moglo se ZA 4 dana
A vi sanjajte velike bitke
Budale bile i ostale
SPEGELJ JE MINISTAR OBRANE PRIJE SUSKA
SUSAK JE PIZDA MAJSTOR A SPEGELJ SKOLOVANI OFICIR JNA KAo TUĐMAN
STA SPEGELJ HOCE.
Organizirati odbranu hrvatske
Sto he bilo logicno i nuzno
Umjesto toga dolazi Pizda majstor i UVODI DUPLU LINIJU ZAPOVIJEDANJA zaobilazi sabor i trese po hrbatskoj i Bosni kako mu se svidi
Malo tu mslo tam ..u dogovoru s Milosevicem
Jer .
Da se htjelo osloboditi Hrbatsku ili odbiti agresiju ili slomiti Knin moglo se ZA 4 dana
A vi sanjajte velike bitke
Budale bile i ostale
Sve ozbiljne vojne akcije u dr su trajale par sati ili dana
Maslenica
Oluja
Bljesak
KAKO TO .
Silno jaka do jaja JNA I svaki put kihne za dan dva
Maslenica
Oluja
Bljesak
KAKO TO .
Silno jaka do jaja JNA I svaki put kihne za dan dva
Ha hamortal wrote:ako je riječ o dokumentiranim zločinima iz ww2 pod upravom NDH protiv sam kažnjavanja jer se zna da su prevelika odstupanja od broja žrtava i znamo tko je sastavljao dokaze... znamo da su ti isti činili zločin protiv Hrvata koji je jasno dokazan ali niti se ikoga kazneno goni niti kažnjava ideologija kao ni znakovlje pod kojim je zločin provedenkic wrote:
jedno je imati svoju verziju povijesti, drugo je tvrditi da su dokumentirani zlocini izmisljotine..
nekom izvan ovog foruma ce se ovo pitanje ciniti suludim i ocitim, no..
nemoj da se opet dogodi da se kažnjava one koji tvrde da Ustaše nisu počinile genocid a svi drugi prolaze nekažnjeno svojim neistinitim tvrdnjama skrivajući zločine svojih predaka
Jebote
Zivi cirkus ste
Tj virtualni
Nemoj da se uvlačite ustasama ..
Samo jedan po jedan
JBljesak 32 sata
Oluja 72 sata
Maslenica 10 dana
Znamo da se oko Maslenice puno ne prica
I znsmo zasto
Oluja 72 sata
Maslenica 10 dana
Znamo da se oko Maslenice puno ne prica
I znsmo zasto
Page 8 of 12 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Bramerc: Hrvatska promoviše nekažnjivost ratnih zločina
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
Page 8 of 12