negiranje ratnih zlocina
Page 7 of 12
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
da li za negiranje ratnih zlocina u domovinskom ratu treba davati ban?
Re: negiranje ratnih zlocina
Je.kic wrote:Sora wrote:Sta niste ratovali sa Srbima do 92. A od 92. Sa MUSLIMSNIMA ?kic wrote:Sora wrote:kic wrote:
problem je kad se izvrće povijesna kronologija presudnih događaja, kad npr sora piše da su ljudi uhićivani po ZG-u ili da ljudi nisu dali da vojarna digne Bjelovar u zrak, pa to na neki način opravdava rat protiv Hrvatske-
mislim e-
Ha
.
Jesi ti bolestan Jebo te caca?
Fakat se nasao za admina pravi
Da nije bilo rata u Bosni kpji ste vi Hercegovci pokrenuli protiv Srba i muslimana
evo jedan djelić tvog pisanja, toliko o tvojoj priči..
Ha?
Inace, Srbi su definitivno najveci krivci.
To se zna .
Nego se eto ne voli o ulozi Hercegovaca.
Pa, isplatilo vam se svakako..
rekla si da su Hercegovci pokrenuli rat, što nitko nikad nije čuo ni vidio
mijenjaš teze i ovo je jedan primjer samo.
U srednjoj Bosni i u Hercegovini ste Vi pokrenuli rat . Hercegovci kpji su bili za podjelu Bosne.
Jel tako?
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Je.kic wrote:Sora wrote:Sta niste ratovali sa Srbima do 92. A od 92. Sa MUSLIMSNIMA ?kic wrote:Sora wrote:kic wrote:
problem je kad se izvrće povijesna kronologija presudnih događaja, kad npr sora piše da su ljudi uhićivani po ZG-u ili da ljudi nisu dali da vojarna digne Bjelovar u zrak, pa to na neki način opravdava rat protiv Hrvatske-
mislim e-
Ha
.
Jesi ti bolestan Jebo te caca?
Fakat se nasao za admina pravi
Da nije bilo rata u Bosni kpji ste vi Hercegovci pokrenuli protiv Srba i muslimana
Ha?
To se zna .
U srednjoj Bosni i u Hercegovini ste Vi pokrenuli rat . Hercegovci kpji su bili za podjelu Bosne.
Jel tako?
naravno da nije, rat u bosni je počeo prije svega napadom upravo na Hrvate u Hercegovini u selu Ravno-
krivo rat nije poceo tada u bosni vec u hercegovini ali to ne vazi...to nije bio njihov rat(mislim na bosnu) i tu je alija u pravu..kic wrote:Sora wrote:Je.kic wrote:Sora wrote:Sta niste ratovali sa Srbima do 92. A od 92. Sa MUSLIMSNIMA ?kic wrote:
Ha?
To se zna .
Jel tako?
naravno da nije, rat u bosni je počeo prije svega napadom upravo na Hrvate u Hercegovini u selu Ravno-
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opet i kad ej rat poceu u bosni konkretno bosanskoj posavini 2.3.1992 zestokim napadom na bosanki brod a oduprli se malobrojni hrvati i bosnjaci...rahmetli alija je rekao na izvjesca kako kaze drugi bosnjak armin pohara tada zamjenik predjednika kriznog stozera za bosanski brod...'da oni tamo MALO pretjeruju i da se bas previse en opiru jer bi to moglo dodatno isprovocirati ionako napaljene srbe'
2015-09-08
zamisli da te strpaju u zatvor, i unda te tetovirani gangster pito zbog čega si tu, a ti mu rečeš
negirao sam...
negirao sam...
2014-04-16
aben wrote:zamisli da te strpaju u zatvor, i unda te tetovirani gangster pito zbog čega si tu, a ti mu rečeš
negirao sam...
ode tvoj street cred u sekundi
Naravno da jekic wrote:Sora wrote:Je.kic wrote:Sora wrote:Sta niste ratovali sa Srbima do 92. A od 92. Sa MUSLIMSNIMA ?kic wrote:
Ha?
To se zna .
Jel tako?
Bila sam u Travniku i ne govorim napamet.
Po vlasicu iznad trk su bili topovi Hvo upereni u grad
Muslimani su jos kahvenisali
gluposti pricas..kao prvo prva linija prema srbima bila je na vlasicu i tu je hvo vodio ogorcene borbe sa srbima tijekom proljeca i ljeta...da dobro si rekao tad su vecina muslimana u travniku kahvenisala...nesto slicno kao u jajcu...u travniku su se tek muslimani pridruzili kao TO obrani travnika od srba u sedmom mjesecu 1992..dok je hvo vec na vlasicu ratovao protiv srba od 4 mjeseca 1992...sa tim da je TO Travnika tada prakticno bio najvise skoncentriran u samom gardu dok je vecina postrojbi hvo-a travnik bila na valsicu i jedan dio je pridodat u jajce kao ispomoc tamosnjem hvo-u..ne pricaj nesto sto ne znas..i ne izmisljaj radije se posluzi dokumentima nego 'rek'o mi babo' pricamaSora wrote:Naravno da jekic wrote:Sora wrote:Je.kic wrote:Sora wrote:
Sta niste ratovali sa Srbima do 92. A od 92. Sa MUSLIMSNIMA ?
Ha?
To se zna .
Jel tako?
2015-09-08
Ma meni bi to otislomarcellus wrote:aben wrote:zamisli da te strpaju u zatvor, i unda te tetovirani gangster pito zbog čega si tu, a ti mu rečeš
negirao sam...
ode tvoj street cred u sekundi
Da znaju s kim se družim na forumima
Recimo .taj Marcelko
Ja bum isla na ispovijed, morti se spasim
kaze covjek kojeg je izlevatio naivno ko bebu rođak kos-ovac na onoj snimci kos-a...i da nije bilo tuđmana tada koji ga je sklonio u bec docepao bi ga se kos zajedno sa onom grupo viroviticana..lik koji ej u htio u 6 mjesecu 1991 napastio vojarne jna a da smo imali svega nekoliko tisuca ljudi jedva naoruzanih i to vecinom mup...jer su oruzje TO Hrvatske godinu dana prije tvoji ljubmci lijepo isporucili JNA na 'cuvanje'..vec sam o tome tebi replicirao nedavno sa dokazima pa si zackomila
2015-09-08
Jevuksadinare wrote:gluposti pricas..kao prvo prva linija prema srbima bila je na vlasicu i tu je hvo vodio ogorcene borbe sa srbima tijekom proljeca i ljeta...da dobro si rekao tad su vecina muslimana u travniku kahvenisala...nesto slicno kao u jajcu...u travniku su se tek muslimani pridruzili kao TO obrani travnika od srba u sedmom mjesecu 1992..dok je hvo vec na vlasicu ratovao protiv srba od 4 mjeseca 1992...sa tim da je TO Travnika tada prakticno bio najvise skoncentriran u samom gardu dok je vecina postrojbi hvo-a travnik bila na valsicu i jedan dio je pridodat u jajce kao ispomoc tamosnjem hvo-u..ne pricaj nesto sto ne znas..i ne izmisljaj radije se posluzi dokumentima nego 'rek'o mi babo' pricamaSora wrote:Naravno da jekic wrote:Sora wrote:Je.kic wrote:
Jel tako?
A tko je Otcijepio novi Travnik ?
Tko je stavio rampu usred lasvanske doline
Tko se borio za tvornicu oruzja u Vitezu i sjebo muslimane u Vitezu ?
Tko jr naoravio zlocin u Ahmićima
Samo su popušili u srednjoj Bosni ti zlocinci i budale kpji su isli za tidmanom
Last edited by Sora on 20/11/2018, 14:49; edited 1 time in total
Bla blavuksadinare wrote:kaze covjek kojeg je izlevatio naivno ko bebu rođak kos-ovac na onoj snimci kos-a...i da nije bilo tuđmana tada koji ga je sklonio u bec docepao bi ga se kos zajedno sa onom grupo viroviticana..lik koji ej u htio u 6 mjesecu 1991 napastio vojarne jna a da smo imali svega nekoliko tisuca ljudi jedva naoruzanih i to vecinom mup...jer su oruzje TO Hrvatske godinu dana prije tvoji ljubmci lijepo isporucili JNA na 'cuvanje'..vec sam o tome tebi replicirao nedavno sa dokazima pa si zackomila
ti si rekla da je rat između hravta i muslimana u travniku poceo 1992 a nije nego u cetvrtom mjesecu 1993...dva incidenta su se dogodila istina u 11 mjesecu 1992 ali sve se zavrsilo na tome i nekim dogovorom...zato kazem da ne pricaj i izmisljaj a da nemas konkretne podatke i dokazeSora wrote:Jevuksadinare wrote:gluposti pricas..kao prvo prva linija prema srbima bila je na vlasicu i tu je hvo vodio ogorcene borbe sa srbima tijekom proljeca i ljeta...da dobro si rekao tad su vecina muslimana u travniku kahvenisala...nesto slicno kao u jajcu...u travniku su se tek muslimani pridruzili kao TO obrani travnika od srba u sedmom mjesecu 1992..dok je hvo vec na vlasicu ratovao protiv srba od 4 mjeseca 1992...sa tim da je TO Travnika tada prakticno bio najvise skoncentriran u samom gardu dok je vecina postrojbi hvo-a travnik bila na valsicu i jedan dio je pridodat u jajce kao ispomoc tamosnjem hvo-u..ne pricaj nesto sto ne znas..i ne izmisljaj radije se posluzi dokumentima nego 'rek'o mi babo' pricamaSora wrote:Naravno da jekic wrote:Sora wrote:
Je.
Jel tako?
A tko je Otcijepio novi Travnik ?
Tko je stavio rampu usred lasvanske doline
Tko se borio za tvornicu oruzja u Vitezu i sjebo muslimane u Vitezu ?
Tko jr naoravio zlocin u Ahmićima
Samo su popušili u srednjoj Bosni ti zlocinci i budale kpji su isli za tidmanom
2015-09-08
nije bla bla..nego cinjenice za koje cak i ti znas...a i sad su ti nedavno bile na tv...spegelj koji je otvoreno rođaku kos-ovcu pricao kako treba oficirima jna zabiti pistolj u trbuh kad ih se bude uhicivalo...koji ej na upozorenje perkovica spegelju da nije siguran kontakt sa njegovim rođakom jer postoji sumnja da je kosovac spegelj bijesno odgovorio perkovicu da gleda svoja posla jer on zna najbolje svoga rođaka koji je 'iskreni hrvatski patriota'...na koncu nedugo iza toga se vidjelo koliko mu ej rođak 'iskreni hrvatski patriota'...da bi par mjeseci iza toga bijesna spegeljova zena kad ej dosla u selo odakle su spegelj i njegov taj rođak jagar naredila da se srusi kuca od jagara sto je i ucinjeno...naravno špegi o tome ni rijeciSora wrote:Bla blavuksadinare wrote:kaze covjek kojeg je izlevatio naivno ko bebu rođak kos-ovac na onoj snimci kos-a...i da nije bilo tuđmana tada koji ga je sklonio u bec docepao bi ga se kos zajedno sa onom grupo viroviticana..lik koji ej u htio u 6 mjesecu 1991 napastio vojarne jna a da smo imali svega nekoliko tisuca ljudi jedva naoruzanih i to vecinom mup...jer su oruzje TO Hrvatske godinu dana prije tvoji ljubmci lijepo isporucili JNA na 'cuvanje'..vec sam o tome tebi replicirao nedavno sa dokazima pa si zackomila
2015-09-08
JA ne znam sta je tim likovima.
Oni laprdaju kako je Tudjman htio ovo i ono ali nikad to niti je ostavrio niti je mogao ostvariti. Trecinu mu Hrvatske okupirala Srbija a sad Tudjman kao bio warlord o kojem je sve ovisilo.
Koje gluposti da ne povjerujes.
A ovo kako JE FT htio Veliku Hrvatsku ali za to je morao imati i Veliku Srbiju je vrhunac kretenizma.
Isto kao da je Velika Srbija ovisila o Tudjmanu. FT i Hrvatska su se tukli za goli opstanak a rat za Veliku Srbiju nije ovisio o Tudjmanu nego je buktao davno prije rata u BiH.
I da, Tudjman ovo i ono a Aliju i SDA kliku se abolira od svega. On sprovodio koncept BiH po principu Islamske deklaracije ali to naravno nema veze. To cemo zanemariti.
A to sto je Alija razjebo svaki mirovni plan a Tudjman prihavtio svaki, to takodjer svi zaboravljaju.
JA ne znam sta neki u hrvatskoj hoce. Vodi se rat tri strane u BiH postoji hravtska populacija koja se mora boriti za svoje mjesto protiv dva dusmana koji hoce da nas zatru i sad optuzuju Tudjmana sto je pokusao braniti interese Hrvata i Hrvatske u BiH.
Trebo se praviti kao da ga se nista ne tice valjda, kao da su u pitanju Papuanci a ne Hrvati i kao da ga se ne tice ko ce mu biti na granici sa Hrvatskom sa BiH strane.
Nevjerojatne nebuloze.
Oni laprdaju kako je Tudjman htio ovo i ono ali nikad to niti je ostavrio niti je mogao ostvariti. Trecinu mu Hrvatske okupirala Srbija a sad Tudjman kao bio warlord o kojem je sve ovisilo.
A ovo kako JE FT htio Veliku Hrvatsku ali za to je morao imati i Veliku Srbiju je vrhunac kretenizma.
Isto kao da je Velika Srbija ovisila o Tudjmanu. FT i Hrvatska su se tukli za goli opstanak a rat za Veliku Srbiju nije ovisio o Tudjmanu nego je buktao davno prije rata u BiH.
I da, Tudjman ovo i ono a Aliju i SDA kliku se abolira od svega. On sprovodio koncept BiH po principu Islamske deklaracije ali to naravno nema veze. To cemo zanemariti.
A to sto je Alija razjebo svaki mirovni plan a Tudjman prihavtio svaki, to takodjer svi zaboravljaju.
JA ne znam sta neki u hrvatskoj hoce. Vodi se rat tri strane u BiH postoji hravtska populacija koja se mora boriti za svoje mjesto protiv dva dusmana koji hoce da nas zatru i sad optuzuju Tudjmana sto je pokusao braniti interese Hrvata i Hrvatske u BiH.
Trebo se praviti kao da ga se nista ne tice valjda, kao da su u pitanju Papuanci a ne Hrvati i kao da ga se ne tice ko ce mu biti na granici sa Hrvatskom sa BiH strane.
Nevjerojatne nebuloze.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
U svojoj knjizi špegelj da bi se opravdao navodi..'neka iskreno kaze tko ne bi povjerovao clanu obitelji kojeg si odskolovao,prakticno othranio da moze raditi obavjestajno za drugu stranu'...eto vidite onda koliko je spegelj bio 'jako' sposoban...kad je jednog generala izlevatio potporucnik...kad taj isti 'sposobni' covjek se oglusi na upozorenje sefa hrvatske obavjestajne zajednice da postoje ozbiljne sumnje da mu rođak radi za kos plus osorno se naljuti na tog istog sefa tipa 'da tko je on'...i taj isti 'sposobni' general nakon velikog blama gdje je preveden zedan preko vode ljuti se na tuđmana sto je odbio njegov plan napada na vojarne jna u sestom mjesecu 1991 kad hrvatske snage su imale svega nekoliko tisuca ljudi od kojihsvi i nisu bili naoruzani narocito garda...kada cak jedan antun tus kaze da je spegeljov plan tada bio nerealan a kadijevic pohvalio tuđmana da je tu mudro postupio kada nije poslusao spegelja jer da ga je psolusao jna bi imala izgovor za otvoreni napad i tada bi vjerojatno pregazila hrvatsku...
2015-09-08
Ringo10 wrote:JA ne znam sta je tim likovima.
Nevjerojatne nebuloze.
ringo trezven for once
Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2014-04-12
pa sama sebe uvali u igru zujeNice wrote:Sikanirate soru ovdje...kako nepravedno..zalit cu se..;-D
2015-09-08
Ja mogu i pokušavam razumjeti ljude koje ratni vihor nije dotaknuo, no ne mogu razumjeti državljane zemlje u kojoj se nedaća događala...
Page 7 of 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bramerc: Hrvatska promoviše nekažnjivost ratnih zločina
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
Page 7 of 12