negiranje ratnih zlocina
Page 12 of 12
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
da li za negiranje ratnih zlocina u domovinskom ratu treba davati ban?
Re: negiranje ratnih zlocina
Ma nije rijec o znanjuvuksadinare wrote:pa jos gore po tebe sa kakvim 'znanjem' baratas...Sora wrote:Nisam uciteljica
Profesorica sam i imam dva faxa
Na znanje
Vise intuiciji
Samo za razliku od tebe kpji su vulgarni materijalist , ja vjerujem u intuiciju
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
tjah...dakle priznajes da ides po principu bubnem pa ako prođe...Sora wrote:Ma nije rijec o znanjuvuksadinare wrote:pa jos gore po tebe sa kakvim 'znanjem' baratas...Sora wrote:Nisam uciteljica
Na znanje
Vise intuiciji
Samo za razliku od tebe kpji su vulgarni materijalist , ja vjerujem u intuiciju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ljudi se uplaše kad vide da su zivjrli u kolektivnoj lazi
Onda se ne druze
Ne vjeruju nikome
Pljuju druge da bis akriliku svoj strah
Misle da im je bolje u gomili
U gomili smrdi ali je bar toplo
Gomila uvijek treba vodu
Voda je veliki Hrvat
No izlaza ne vidi jer je gomila slijepa kao i on
Onda se ne druze
Ne vjeruju nikome
Pljuju druge da bis akriliku svoj strah
Misle da im je bolje u gomili
U gomili smrdi ali je bar toplo
Gomila uvijek treba vodu
Voda je veliki Hrvat
No izlaza ne vidi jer je gomila slijepa kao i on
vuksadinare wrote:evo da zasolim sori po tko zan koji put..srusena kuca kosovca vladimira jagara
po naređenju zene martina spegelja zbog izdaje martina
https://www.youtube.com/watch?v=dUGpxg5YiaE
iaE
Naredjenje - izvršenje................A koji čin ona ima?
Mislim kad može - narediti - takvo šta. I tko je poslušao to - naredjenje -
nije naredila..nego dosla ljutito ispred kuce jagara...i galamila...ljudi se okupili a posto ej to rođeno selo martina spegelja koji ej tad bio popularan nije trebala naredba...nego po inercijiYehudim wrote:vuksadinare wrote:evo da zasolim sori po tko zan koji put..srusena kuca kosovca vladimira jagara
po naređenju zene martina spegelja zbog izdaje martina
https://www.youtube.com/watch?v=dUGpxg5YiaE
iaE
Naredjenje - izvršenje................A koji čin ona ima?
Mislim kad može - narediti - takvo šta. I tko je poslušao to - naredjenje -
2015-09-08
..mada sa onog aspekta svakako mi nije zao sto je doletila kuca u zrak dokazanog kosovca i provokatora...ali mi na kiki ide da je spegelj 'velicina' a dozvolio da ga izvoza potporucnik jna i prevari..jos se spegelj kunuo da ima povjerenje u njega 1005 i d aje 'provjeren' bez obzira prije toga na ozbiljna upozorenja obavjestajne sluzbe da postoje ozbiljne sumnje i indicije da mu je rodijak kosovac..a on poslao doslovce u p.m perkovica sto mu sumnjici rođaka
2015-09-08
[size=44]HRVATSKA NA DNU EUROPSKE UNIJE Za koju godinu čudit ćemo se da smo siromašniji od Bugarske[/size]
90% građana hrvatske bi napustilo hrvatsku
Prema istraživanju portala moj posao
I skinite mi se s kurca vise
Ako spadate u onih 10 % onda ste Hvo , hdz .
Bijednici
Prema istraživanju portala moj posao
I skinite mi se s kurca vise
Ako spadate u onih 10 % onda ste Hvo , hdz .
Bijednici
A Jbtvuksadinare wrote:..mada sa onog aspekta svakako mi nije zao sto je doletila kuca u zrak dokazanog kosovca i provokatora...ali mi na kiki ide da je spegelj 'velicina' a dozvolio da ga izvoza potporucnik jna i prevari..jos se spegelj kunuo da ima povjerenje u njega 1005 i d aje 'provjeren' bez obzira prije toga na ozbiljna upozorenja obavjestajne sluzbe da postoje ozbiljne sumnje i indicije da mu je rodijak kosovac..a on poslao doslovce u p.m perkovica sto mu sumnjici rođaka
To su neka MALOMISCANSKA OGOVARANJA
POTPUNO NEBITNA ZA KARAKTER DR
BIO JE
IMOVINSKI DOGOVORENI RAT
kaj još netko koristi fax?Sora wrote:Nisam uciteljica
Na znanje
2014-12-30
ma sigurno..tuđman rekao slobi da razori vukovar da kutle uzme kakvu firmu u pusciSora wrote:A Jbtvuksadinare wrote:..mada sa onog aspekta svakako mi nije zao sto je doletila kuca u zrak dokazanog kosovca i provokatora...ali mi na kiki ide da je spegelj 'velicina' a dozvolio da ga izvoza potporucnik jna i prevari..jos se spegelj kunuo da ima povjerenje u njega 1005 i d aje 'provjeren' bez obzira prije toga na ozbiljna upozorenja obavjestajne sluzbe da postoje ozbiljne sumnje i indicije da mu je rodijak kosovac..a on poslao doslovce u p.m perkovica sto mu sumnjici rođaka
BIO JE
IMOVINSKI DOGOVORENI RAT
2015-09-08
babi bez mozga ni sarin ne bi naškodioveber wrote:plaviš, nema štete.tre wrote:baba ajde ne lupetaj više, ako ti fali rakiještine samo reci i rado će ti ekipa donirati lovu za 20 litara što ti je dovoljno za deset dana da nas ostaviš na miru sa svojim idiotarijama.
Nije morao recivuksadinare wrote:ma sigurno..tuđman rekao slobi da razori vukovar da kutle uzme kakvu firmu u pusciSora wrote:A Jbtvuksadinare wrote:..mada sa onog aspekta svakako mi nije zao sto je doletila kuca u zrak dokazanog kosovca i provokatora...ali mi na kiki ide da je spegelj 'velicina' a dozvolio da ga izvoza potporucnik jna i prevari..jos se spegelj kunuo da ima povjerenje u njega 1005 i d aje 'provjeren' bez obzira prije toga na ozbiljna upozorenja obavjestajne sluzbe da postoje ozbiljne sumnje i indicije da mu je rodijak kosovac..a on poslao doslovce u p.m perkovica sto mu sumnjici rođaka
BIO JE
IMOVINSKI DOGOVORENI RAT
SLOBi
Nego je akciju oko Vukovara vodila bivsa JNA tj njeni ostaci
Ti blentone glavno da znas babske price
Pa ne bas...SVAKA republika je imala reprezentativno pravo na odvajanje od Juge..jel..koliko znam...Slovenije se odvojila,Srbi su je kao pustili..ZASTO nisu na miru pustili i RH?..Sora wrote:Nijepismejker wrote:Sora wrote:Moja je teza da je Domovindki rat kriv za sve .
Meni nije potrebno da me itko podrži ovdje na forumu
Nije to stvarni zivot gdje se zbilja covjek mora razgivarati sa istomišljenicima vise .
Zato povezujem privatizaciju i DR
sorry teta Sora,DR je nametnut Hrvatskoj..otale pa nadalje diskusija nema smisla..
Nametnut je narodu kad su ga isplanirali
Pa nije rat bombon da ga nekome uvališ u usta kaj ti je
Rat se, ovakav bar na balkanu PLANIRA
GODINU DANA SU SE PREDSJEDNICI SASTAJALI I NISUBPOSTIGLI DOGOVOR
JEL TO ZNAS . l
Njih šestorica su se godinu dana sastajali
Alo
BEZ DOGOVORA ZNA SE STO SLIJEDI AKO SE DIRAJU GRANICE
Po meni je civilizacijsko rjesenje bilo ono izmedju Česke i slovacke..svak ona svoju stranu i dobri odnosi..
Srbi s upo prirodi malo prebahati i umislili se da mogu odlucivati o drugim narodima u bivsoj SFRJ..Istina imali su glavnu rijec i to je valjda ih po ponosu lupalo da se RH odvoji..NITKO nikog ne moze prisliti na prisilni brak,ako postoje zakonski mehanizmi odvajanja..jel..cisto logika...
ako RH ne prihvaca clanstvo u SFRJ,sretan joj put i to je to...nema tu neke mudrosti..
sad jel to pametna ili glupa odluka,u to ne ulazim..Svako je RH imala pravo na odvajanje..
Guest- Guest
neće bit baniranja, očito je previše ušlo u naviku, ili ljudi žele zadržati diskrecijsko pravo da negiraju određene zločine s njihove strane-
bilo kako bilo, i ja u tom slučaju zadržavam diskrecijsko pravo, kao i do sada, da kažnjam ako se prelazi mjera..
navik živi on, ki zgine pošteno..
Page 12 of 12 • 1, 2, 3 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Bramerc: Hrvatska promoviše nekažnjivost ratnih zločina
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» Prosvjed Hrvata,Albanaca i Bosnjaka ispred srbijanskog konzulata u New Yorku radi kaznjavanja ratnih zlocina silovanja zena
Page 12 of 12