Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
Page 1 of 1
Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
http://www.vecernji.hr/svijet/zbog-ratnih-zlocina-uhicena-dvojica-istaknutih-zapovjednika-armije-bih-1130542
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zbog ratnih zločina uhićena dvojica istaknutih zapovjednika Armije BiH
hm..hm..samo se uhicuju oni koji su i pruzili najzesci otpor srpskoj agresiji....orasje,bihac..nije li to ipak malo previse cudno...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vucko, đe si )
nemo da cvikaš :)
nemo da cvikaš :)
Guest- Guest
nije cudno, balije hvataju korak sa promenama .)vuksadinare wrote:hm..hm..samo se uhicuju oni koji su i pruzili najzesci otpor srpskoj agresiji....orasje,bihac..nije li to ipak malo previse cudno...
Guest- Guest
Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
slamanje ofanzive na bihackom ratistu...
pa pobegle su balije kao misevi tada, jbt. vrs nije smeo od naredjenja ,,odozgo'' da udje u bihac...
pa pobegle su balije kao misevi tada, jbt. vrs nije smeo od naredjenja ,,odozgo'' da udje u bihac...
Guest- Guest
tu i je najveći problem, u vas ih je toliko (neprocesuiranih zločinaca) da ne postoji sudsko-pravosudni sustav koji bi toliki broj slučajeva riješio....dzango wrote:Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ima i kod vas koliko hoćeš.michaellcmacha wrote:tu i je najveći problem, u vas ih je toliko (neprocesuiranih zločinaca) da ne postoji sudsko-pravosudni sustav koji bi toliki broj slučajeva riješio....dzango wrote:Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
dzango wrote:Ima i kod vas koliko hoćeš.michaellcmacha wrote:tu i je najveći problem, u vas ih je toliko (neprocesuiranih zločinaca) da ne postoji sudsko-pravosudni sustav koji bi toliki broj slučajeva riješio....dzango wrote:Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
ma svi smo mi zlocinci...
cim izadjemo iz picke, odmah smo zlocinci jer je jos jedno srpce ugledalo svet-to je ,,logika'' ovog undeada...
Guest- Guest
ma ima naravno da ima, ali ne baš takvog pedigrea ko u vas.... ali treba biti realan i primijetiti, da ne kažemo ustvrditi,, neovisno da li se radilo o vašim, našim ili bošnjačkim počiniteljima zločina, da je najveći broj počinitelja zlodjela na sve tri strane likvidiran od svojih službi ili u okviru kriminalnih sukoba u kojim su se vodama većina njih našli i tijekom rata a i poslije istog.... ovo sad iako nije pravilo je manje više nabrijavanje i silovanje pravde, ne bi li se sljednici žrtvi osjećali bolje, iako je to upitno.... obrasci u svezi navedenog su bili istovjetni na sve tri strane... naravno neki su uspjeli zdimiti u australiju, kanadu i ameriku... ja osobno znam jednog iz šiltova koji se nalazi u ontariu i koji si je malo ime zakamuflirao.... ali isto tako znam i jednog "našeg šilta" koji je također odmah poslije rata također ošo u jemeriku i dan danas ja tamo.... tko zna možda se obojica druže sa našim medolinom.... ;))dzango wrote:Ima i kod vas koliko hoćeš.michaellcmacha wrote:tu i je najveći problem, u vas ih je toliko (neprocesuiranih zločinaca) da ne postoji sudsko-pravosudni sustav koji bi toliki broj slučajeva riješio....dzango wrote:Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
2015-08-08
Neki kažu i da su se u Hagu jako lepo družili.michaellcmacha wrote:ma ima naravno da ima, ali ne baš takvog pedigrea ko u vas.... ali treba biti realan i primijetiti, da ne kažemo ustvrditi,, neovisno da li se radilo o vašim, našim ili bošnjačkim počiniteljima zločina, da je najveći broj počinitelja zlodjela na sve tri strane likvidiran od svojih službi ili u okviru kriminalnih sukoba u kojim su se vodama većina njih našli i tijekom rata a i poslije istog.... ovo sad iako nije pravilo je manje više nabrijavanje i silovanje pravde, ne bi li se sljednici žrtvi osjećali bolje, iako je to upitno.... obrasci u svezi navedenog su bili istovjetni na sve tri strane... naravno neki su uspjeli zdimiti u australiju, kanadu i ameriku... ja osobno znam jednog iz šiltova koji se nalazi u ontariu i koji si je malo ime zakamuflirao.... ali isto tako znam i jednog "našeg šilta" koji je također odmah poslije rata također ošo u jemeriku i dan danas ja tamo.... tko zna možda se obojica druže sa našim medolinom.... ;))dzango wrote:Ima i kod vas koliko hoćeš.michaellcmacha wrote:tu i je najveći problem, u vas ih je toliko (neprocesuiranih zločinaca) da ne postoji sudsko-pravosudni sustav koji bi toliki broj slučajeva riješio....dzango wrote:Sve zločince treba pohapsiti i osuditi.
Similar topics
» U BiH uhićeno 13 bivših pripadnika armije BiH zbog zločina nad Srbima
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» ZBOG ZLOČINA MUDŽAHEDINA U Sarajevu uhićen bivši general Armije RBiH Sakib Mahmuljin
» Frenki Simatovic i Jovica Stanisic zbog ratnih zlocina osudjeni na 15 godina zatvora.Ovom presudom potvrdjena umjesanost Srbije u agresiji na Hrvatsku i BiH
» Uhapšen general Atif Dudaković zbog ratnih zločina nad Srbima
» Komšić puko' : Pravosnažna presuda Suda BiH zbog ratnih zločina odreda El Mudžahid
» ZBOG ZLOČINA MUDŽAHEDINA U Sarajevu uhićen bivši general Armije RBiH Sakib Mahmuljin
» Frenki Simatovic i Jovica Stanisic zbog ratnih zlocina osudjeni na 15 godina zatvora.Ovom presudom potvrdjena umjesanost Srbije u agresiji na Hrvatsku i BiH
Page 1 of 1