Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
poslusaj marka idiote bivsi prime minister of Australia from labour party
a poslusaj zelene I danasnju radnicku partiju u australiji
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pederizam je propagira Lenjin i Ruska boljševička stranka za vrijeme vlasti LenjinaRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
Sviraju kurcu ... Jedni su gomila ustasa a drugi gomila cetnika ... zaglibili u svome idiotizmu i ekstremizmu i onda im nekakve komunjare krivi za sve.
evo jedan klip za tebe, fino objasnjava kako ti je mozak sjeban od malena
jer ti je mekan
prati pazljivo
Pa vam kriv Chavez i MAduro. E jadi moji.
I da, ja koliko znam u SFRJ komunjare nisu propagirali nikakav pederizam.
Ukinio je Staljin
https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_history_in_Russia#LGBT_History_after_the_October_Revolution:_1917%E2%80%931933
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ne znam sta je pricao Lenjin kretenu, ali znam da je stvarnost u tim takozvanim socijalistickim drustvima bila potpuno antigay.AssadNaPodmornici wrote:pederizam je propagira Lenjin i Ruska boljševička stranka za vrijeme vlasti LenjinaRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
Sviraju kurcu ... Jedni su gomila ustasa a drugi gomila cetnika ... zaglibili u svome idiotizmu i ekstremizmu i onda im nekakve komunjare krivi za sve.
jer ti je mekan
prati pazljivo
Ukinio je Staljin
https://en.wikipedia.org/wiki/LGBT_history_in_Russia#LGBT_History_after_the_October_Revolution:_1917%E2%80%931933
Nije bilo nikakvih gay parada ni propagiranja pederizma a pederizam se smatrao za mentalni poremecaj.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
zašto me vrijeđaš-
Evo ti gore link -jel opet mrziš činjenice i dokaze kao uvijek?
Naravno da tada nije bilo "parada". ali Lenjin je dekriminalizirao gay osobe, i dosta gay osoba je bilo u samom vrhu boljševičke stranke , zauzimajući visoke funkcije u boljševičkoj stranci
dapače bavili su se i istraživanjem sekulanosti(što i danas propagiraju marksisti) financirali međunarodne konferencije gdje su se promovirala gay prava(što i danas rade ljevičari na zapadu) - da to su radili Lenjinovi boljševici
Dolaskom Staljina te prakse su ukinute
znaš valjda nakon 30godina života u australiji engleski jezik, eno ti pa čitaj
dakle propagiranje pederskih prava nije samo "izmišljotina nove zapadne ljevice", to je ruska ljevica u svojim počecima radila
Naravno da tada nije bilo "parada". ali Lenjin je dekriminalizirao gay osobe, i dosta gay osoba je bilo u samom vrhu boljševičke stranke , zauzimajući visoke funkcije u boljševičkoj stranci
dapače bavili su se i istraživanjem sekulanosti(što i danas propagiraju marksisti) financirali međunarodne konferencije gdje su se promovirala gay prava(što i danas rade ljevičari na zapadu) - da to su radili Lenjinovi boljševici
dakle propagiranje pederskih prava nije samo "izmišljotina nove zapadne ljevice", to je ruska ljevica u svojim počecima radila
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
kakve to veze ima kakvi su biliRingo10 wrote:Ne znam sta je pricao Lenjin kretenu, ali znam da je stvarnost u tim takozvanim socijalistickim drustvima bila potpuno antigay.AssadNaPodmornici wrote:pederizam je propagira Lenjin i Ruska boljševička stranka za vrijeme vlasti LenjinaRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:
MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.
jer ti je mekan
prati pazljivo
Ukinio je Staljin
Nije bilo nikakvih gay parada ni propagiranja pederizma a pederizam se smatrao za mentalni poremecaj.
bio si I ti nekad titin pionir pa vise nisi mada su izgleda ostale posljedice u tvom rezone
bitno je kakvi su sada, ko je danas potlacena klasa za nove marksiste, znas li, imas li blage veze ili samo znas mlatit o ustasama
bio je I musolini marksist pa posto fasist
najbolje da im ti odes I naredis da budu takvi kakvi su bili ili kakvi se vec tebi dopadaju
probaj na bilo kojem univerzitetu u australiji ili bilo di javno to predlozit pa ces vidit sta ce ti rec ti tvoji danasnji marksisti
2014-04-19
da pokuša na nekom marksističkom fakultetu reći da je protiv pedera i globalizma, da oni nisu pravi ljevičari nego da je on ringo pravi antifašist, ne da bi ga izbacili sa fakulteta nego bi ga deporitirali iz australije odmah
plus bi ga polomili zato sto je fasist, homofob I rasistAssadNaPodmornici wrote:da pokuša na nekom marksističkom fakultetu reći da je protiv pedera i globalizma, da oni nisu pravi ljevičari nego da je on ringo pravi antifašist, ne da bi ga izbacili sa fakulteta nego bi ga deporitirali iz australije odmah
2014-04-19
Bravo !Ringo10 wrote:Da, saga o klimatskim jeste bajka ali tu bajku nisu izmislili komunisti i marksisti nego globalni kapitalisti.
Naravno da je to po onoj DRZTE lopova ..
A popovski isprdak Sejki ...jebe se njemu , njemu ne smeta krv znoj i suze naroda
Njemu je dobro
Bezosjećajna stoka
A tebe ispekli na ražnjuprckov wrote:plus bi ga polomili zato sto je fasist, homofob I rasistAssadNaPodmornici wrote:da pokuša na nekom marksističkom fakultetu reći da je protiv pedera i globalizma, da oni nisu pravi ljevičari nego da je on ringo pravi antifašist, ne da bi ga izbacili sa fakulteta nego bi ga deporitirali iz australije odmah
Ko sto je red s ovcama
AssadNaPodmornici wrote:zašto me vrijeđaš-
a onak nisu svi bili oduševljeni
rusi su prvi skužili pederofašizam
Some historians have noted that it was during this time that Soviet propaganda began to depict homosexuality as a sign of fascism[33] and that Article 121 may have a simple political tool to use against dissidents, irrespective of their true sexual orientation and to solidify Russian opposition to Nazi Germany, who had broken its treaty with Russia.[34]
More recently, a third possible reason for the anti-gay law has emerged from declassified Soviet documents and transcripts. Beyond expressed fears of a vast "counterrevolutionary" or fascist homosexual conspiracy, there were several high-profile arrests of Russian men accused of being pederasts.[35] In 1933, 130 men "were accused of being 'pederasts' – adult males who have sex with boys. Since no records of men having sex with boys at that time are available, it is possible this term was used broadly and crudely to label homosexuality".[35] Whatever the precise reason, homosexuality remained a serious criminal offense until it was repealed in 1993.[35]
The Soviet government itself said very little publicly about the change in the law and few people seemed to be aware that it existed. In 1934, the British communist Harry Whyte wrote a long letter to Stalin condemning the law and its prejudicial motivations. He laid out a Marxist position against the oppression of homosexuals as a social minority and compared homophobia to racism, xenophobia and sexism.[36] The letter was not formally replied to.
A few years later in 1936, Justice Commissar Nikolai Krylenko publicly stated that the anti-gay criminal law was correctly aimed at the decadent and effete old ruling classes, thus further linking homosexuality to a right-wing conspiracy, i.e. Tsarist aristocracy and German fascists.[35]
Some historians have noted that it was during this time that Soviet propaganda began to depict homosexuality as a sign of fascism[33] and that Article 121 may have a simple political tool to use against dissidents, irrespective of their true sexual orientation and to solidify Russian opposition to Nazi Germany, who had broken its treaty with Russia.[34]
More recently, a third possible reason for the anti-gay law has emerged from declassified Soviet documents and transcripts. Beyond expressed fears of a vast "counterrevolutionary" or fascist homosexual conspiracy, there were several high-profile arrests of Russian men accused of being pederasts.[35] In 1933, 130 men "were accused of being 'pederasts' – adult males who have sex with boys. Since no records of men having sex with boys at that time are available, it is possible this term was used broadly and crudely to label homosexuality".[35] Whatever the precise reason, homosexuality remained a serious criminal offense until it was repealed in 1993.[35]
The Soviet government itself said very little publicly about the change in the law and few people seemed to be aware that it existed. In 1934, the British communist Harry Whyte wrote a long letter to Stalin condemning the law and its prejudicial motivations. He laid out a Marxist position against the oppression of homosexuals as a social minority and compared homophobia to racism, xenophobia and sexism.[36] The letter was not formally replied to.
A few years later in 1936, Justice Commissar Nikolai Krylenko publicly stated that the anti-gay criminal law was correctly aimed at the decadent and effete old ruling classes, thus further linking homosexuality to a right-wing conspiracy, i.e. Tsarist aristocracy and German fascists.[35]
pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
najvjerojatnije je diplomatik imo zabavni podlistak u kome si to prečito, ali si misli da je to ozbiljno?
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
najvjerojatnije je diplomatik imo zabavni podlistak u kome si to prečito, ali si misli da je to ozbiljno?
Ma ne, čisto ideološkom linijom, sloboda i individualizam.
jes trčao šta ovaj polumaraton
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
ah, srp i čekić, simbol slobode i induvidualizma.
ni ne zun da se ni di se teče polumaraton:)
2014-04-16
aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
no, žuta boja....izlegli su se iz liberalizma i preko njega ušli u mainstream, ne ulazim u hibride
pederluk je došao sa zapada
ninzadar...sjajna utrka
2015-08-06
epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:aben wrote:epikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
no, žuta boja....izlegli su se iz liberalizma i preko njega ušli u mainstream, ne ulazim u hibride
pederluk je došao sa zapada
ninzadar...sjajna utrka
pa i komunizam je došo iz zapada. pederi su postojali uvika, a u meinstrim su ušli preko frankfurtske skule.
mah, jo sun bi doli i pilo drva. nemun jo vrimena za te buržujske dokonosti
2014-04-16
a ti bi bice zabranio slobode I ukino gejovima seksualnu orjentacijuepikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
nisu gejovi problem, oni su oduvjek bili I svuda, naravno da sam ja protiv toga da ih se progoni ili stigmatizira zato sto su to sto jesu
problem je gej ideologija a nju promicu lijeve budale I marksisti a ne Sloboda sama po sebi,
Sloboda je samo iskoriscena od strane ljevice, socijalista I marksista da sruse kapitalizam pomocu gej ideologije koja je alat za borbu protiv tradicionalnih vrijednosti i crkve,
pa to se vidi na svakom protest ili paradi ko promice gej ideologiju, I ne samo gej ideologiju, to je samo jedna ljevicarska alatka medu mnogim ostalim pokretima za prava tzv.potlacenih
kako bi imo marksizam bez potlacenih
misli tim supkom
2014-04-19
Mi desničari i konzervativci ostavit ćemo vama liberalima i ljevici da raščistite to u što ste se zapleli jedni s drugima.
2015-08-06
ti ne razumijes da, da bi ti imo slobodu (a bome sa time I prava) moras bit za slobodu I onih koje smatras frikovima I za one ciji ti se zivotni stil ili zivotni odabir ne svidaprckov wrote:a ti bi bice zabranio slobode I ukino gejovima seksualnu orjentacijuepikur37 wrote:pederluk i lgbt prava dolaze s usponom liberalizma, nema veze s komunistima.
nisu gejovi problem, oni su oduvjek bili I svuda, naravno da sam ja protiv toga da ih se progoni ili stigmatizira zato sto su to sto jesu
problem je gej ideologija a nju promicu lijeve budale I marksisti a ne Sloboda sama po sebi,
Sloboda je samo iskoriscena od strane ljevice, socijalista I marksista da sruse kapitalizam pomocu gej ideologije koja je alat za borbu protiv tradicionalnih vrijednosti i crkve,
pa to se vidi na svakom protest ili paradi ko promice gej ideologiju, I ne samo gej ideologiju, to je samo jedna ljevicarska alatka medu mnogim ostalim pokretima za prava tzv.potlacenih
kako bi imo marksizam bez potlacenih
misli tim supkom
guranje ideologije o potlacenosti tih nekih frikova I ostalih ufol potlacenih drustvenih grupa je druga stvar I ima sasvim druge posljedice nego Sloboda sama,
ljevicari su samo iskoristili svu tu slobodu i prednosti koje im pruza zapadno drustvo da ubace kroz njega virus marksizma, socijalizma I sl.
govorim o klasicnom liberalizmu jer danas nji liberalizam, tj. ono sto danas nazivaju liberalizam to je ljevica I to prilicno ekstremna
danas su ti recimo americki konzervativci nesto kao klasicni liberalizam
a klasicna, tj. bivsa ljevica ti je po danasnjim standardima (ekstremne ljevice) desno
2014-04-19
Oke ti kao liberal, klasični ili hibridni kaj god:
Dali bi:
Dopustio gay parade i propagandu?
Gay brak?
Usvajanje djece pederima?
Klanjanje muslimana po ulicama Europe?
Dali bi:
Dopustio gay parade i propagandu?
Gay brak?
Usvajanje djece pederima?
Klanjanje muslimana po ulicama Europe?
2015-08-06
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
Page 4 of 8