"klimatske promjene"
Page 1 of 1
Re: "klimatske promjene"
Eto, mi ča smo stariji to pamtimo.
Ali narativ danas riva drugu štoriju.
Paneli i samovoz na elektriku spasit ćedu svit.
Ae.
Ae.
Scientists Expose Major Problems With Climate Change Data | The Epoch Times
‘Climate activism has become the new religion of the 21st century—heretics are not welcome and not allowed to ask questions,’ said astrophysicist Willie Soon.
Službenik-
2022-02-24
to je bilo prije masovne pojave klima uređaja...Joža wrote:Eto, mi ča smo stariji to pamtimo.
Ae.
najnormalnija je stvar bila da se noć probdije jer se nije moglo spavat od sparine...
trčalo se na plažu po asfaltu jer je pržilo tabane, nisi moga stavit boso stopalo dulje od 2 sekunde na cestu...
gulio sam se 2-3 puta po leđima i ramenima, ko je vidio mazati se nekakvim kremama, to je bilo za curice...
ljeto ko ljeto...
sada nas hoće uvjeriti da to nije bilo tako...
sada je pola godine nekakav alarm na vremenskoj prognozi...
ako je vruće, alarm...
ako je ladno, alarm...
kiša, alarm...
bura, alarm...
sunce, alarm...
sotonisti sve redom...
Cilo litno popodne bi se provodilo na ledini igrajući na baluna s pauzom za ručak i štagot marendat...
Klimatske promjene su nešto na što čovjek ne utječe i na što se može prilagoditi jer je u doba Rimskog carstva temperatura bila veća nego što je sada. Da sunce šteti ne bi Afrika imala onakav prirast stanovništva jer bi svi pomrli od raka kože...
Klimatske promjene su nešto na što čovjek ne utječe i na što se može prilagoditi jer je u doba Rimskog carstva temperatura bila veća nego što je sada. Da sunce šteti ne bi Afrika imala onakav prirast stanovništva jer bi svi pomrli od raka kože...
Jebes klimatske promjene,malo pismenijem chovjeku danas je sve jasno.Mene vise interesuje kakvo je to hrvatsko ime Milutin?Ima li netko od forumasa u svojoj obitelji takvo ime?Mozda onaj Ljubisa ali se sigurno nece javiti.
https://www.hop.com.hr/2021/05/28/najveci-hrvatski-i-svjetski-geofizicar-i-astronom-milankovic/
https://www.hop.com.hr/2021/05/28/najveci-hrvatski-i-svjetski-geofizicar-i-astronom-milankovic/
Slušam HDZejca Nikolu Mažara, niki zakon o kvaliteti zraka je u raspravi. Dakle čovik je otprilike rekal ovo:
"Jedan veliki dio industrije u Hrvatskoj je uništen tijekom Domovinskog rata što je zapravo rezultiralo čišćem zraku što je pak dobro jer nam se zbog čišćeg zraka bolje razvija turizam."
Znači dobro je ča je industrija stradala u Domovinskom ratu.
A ljudi moji, jesam li ja lud ili su ti govnari jednostavno izgubili kompas?
Pa da ih čovik skupi i otpelja i baci u Karipsko more i onda po njima baci krv i iznutrice da im prisude morski pasi.
Pa majku mu jebem i ovom svitu, ovo je sve otišlo u tri pičke materine. Ako nas Putin ne spasi, nitkor neće.
Jebaimbogmater da im jeba'!
"Jedan veliki dio industrije u Hrvatskoj je uništen tijekom Domovinskog rata što je zapravo rezultiralo čišćem zraku što je pak dobro jer nam se zbog čišćeg zraka bolje razvija turizam."
Znači dobro je ča je industrija stradala u Domovinskom ratu.
A ljudi moji, jesam li ja lud ili su ti govnari jednostavno izgubili kompas?
Pa da ih čovik skupi i otpelja i baci u Karipsko more i onda po njima baci krv i iznutrice da im prisude morski pasi.
Pa majku mu jebem i ovom svitu, ovo je sve otišlo u tri pičke materine. Ako nas Putin ne spasi, nitkor neće.
Jebaimbogmater da im jeba'!
Similar topics
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
» Kako klimatske promjene mijenjaju Alpe
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
» Kako klimatske promjene mijenjaju Alpe
» Klimatske promjene u Švedskoj uzrokuju požare
» Klimatske promjene guraju milione ljudi u glad
Page 1 of 1