Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
Page 3 of 8
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
Glavni izvor kisika na zemlji su alge iz mora .
Nece dakle biti toliko problem sastava zraka
Koliko temperaturne promjene zbig kpjih se desava drastična promjena klime a paralelno utjecaj na zivi svijet .
Da meni po stanu letaju muhe u pol studenog .. koma.
No. Nebitno.
Drastične promjene živog svijeta se vec događaju.
Nece dakle biti toliko problem sastava zraka
Koliko temperaturne promjene zbig kpjih se desava drastična promjena klime a paralelno utjecaj na zivi svijet .
Da meni po stanu letaju muhe u pol studenog .. koma.
No. Nebitno.
Drastične promjene živog svijeta se vec događaju.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
E sad koliko to ima veze s marksizmom
Koliko brazilski ministar s mozgom
Koliko brazilski ministar s mozgom
Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
MA znam. Hrvatima razjebali endehaziju a Srbima dinastiju karadjordjevica.Regoč wrote:Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:MA znam. Hrvatima razjebali endehaziju a Srbima dinastiju karadjordjevica.Regoč wrote:Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
Zapravo manje ili više sve čega god se dotaknu. Druga je priča što to ponekad ima i pozitivne posljedice, barem u većem dijelu.
Guest- Guest
Pozitivne posljedice marksizma? A da, smanjil je prenapučenost u Rusiji!Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:MA znam. Hrvatima razjebali endehaziju a Srbima dinastiju karadjordjevica.Regoč wrote:Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
Zapravo manje ili više sve čega god se dotaknu. Druga je priča što to ponekad ima i pozitivne posljedice, barem u većem dijelu.
jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
Sviraju kurcu ... Jedni su gomila ustasa a drugi gomila cetnika ... zaglibili u svome idiotizmu i ekstremizmu i onda im nekakve komunjare krivi za sve.
2015-09-24
a cuj, da bi neka ideologija prezivjela, uvijek mora imat neprijateljaRingo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
Sviraju kurcu ... Jedni su gomila ustasa a drugi gomila cetnika ... zaglibili u svome idiotizmu i ekstremizmu i onda im nekakve komunjare krivi za sve.
sto neprijatelj jaci i zilaviji toliko vece sanse da prezivi i ideologija,
nekad treba i ispod kamenja iskad, neprijatelj se zna sakrit dobro :)
Regoč wrote:Pozitivne posljedice marksizma? A da, smanjil je prenapučenost u Rusiji!Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:MA znam. Hrvatima razjebali endehaziju a Srbima dinastiju karadjordjevica.Regoč wrote:Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
Upropastio i dalje upropaštava nakaze koji su ga izabrali i dalje ga biraju kao svoju ideološku, političku i općenito kulturološku opciju.
Posljednji (sigurno ne i zadnji) primjer u tom smislu je Venezuela, a mogla bi biti i praktički cijela zapadna civilizacija koja se u većem dijelu upustila u opasan ples sa kulturološkim marksizmom.
Sjajan primjer funkcioniranja Teorije evolucije na djelu.
Guest- Guest
Kulturoloski marksizam ... sta je toSpeare Shaker wrote:Regoč wrote:Pozitivne posljedice marksizma? A da, smanjil je prenapučenost u Rusiji!Speare Shaker wrote:Ringo10 wrote:MA znam. Hrvatima razjebali endehaziju a Srbima dinastiju karadjordjevica.Regoč wrote:Marksizam je pokretač svih zalah i glupostih na svietu. Zato su snimili onaj film Marxist i veći marxist
Upropastio i dalje upropaštava nakaze koji su ga izabrali i dalje ga biraju kao svoju ideološku, političku i općenito kulturološku opciju.
Posljednji (sigurno ne i zadnji) primjer u tom smislu je Venezuela, a mogla bi biti i praktički cijela zapadna civilizacija koja se u većem dijelu upustila u opasan ples sa kulturološkim marksizmom.
Sjajan primjer funkcioniranja Teorije evolucije na djelu.
Ja znam za marksizam kao analizu drustvenih kretanja i kao ideolosku podlogu revolucionarnih pokreta u proslosti ...
A ovaj pederizam ne znam kakve veze ima sa znanstvenim socijalizmom i teorijom revolucije ...
A najvece zlo ovoga svijeta je globalni kapitalizam.
A Venecuelu kao i cijeli Latinsku Ameriku jebe Monroova doiktrina a ne marksizam kojeg tamo i nema.
2015-09-24
cijela latinska amerika je leglo boljševika, a venezuela ih predvodi.. sa dna..
Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
evo jedan klip za tebe, fino objasnjava kako ti je mozak sjeban od malena
jer ti je mekan
prati pazljivo
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A zasto li je tako ...AssadNaPodmornici wrote:cijela latinska amerika je leglo boljševika, a venezuela ih predvodi.. sa dna..
Nakon 192 pljacke, eksploatacije, terora od strane velikog gazde sa Sjevera. I opce bijede koju je to proizvelo.
Sta ces, neki nalaze izlaz u komunizmu i socijalizmu. Jebi ga tamo nisu culi za neke Hrvate i njihove ustaske traume iz 2. sv rata.
2015-09-24
Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
jer ti je mekan
prati pazljivo
Pa vam kriv Chavez i MAduro. E jadi moji.
I da, ja koliko znam u SFRJ komunjare nisu propagirali nikakav pederizam.
2015-09-24
Da, saga o klimatskim jeste bajka ali tu bajku nisu izmislili komunisti i marksisti nego globalni kapitalisti.
2015-09-24
nisu do danas, sve ima svoj pocetak idioteRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
jer ti je mekan
prati pazljivo
ko ga propagira danas
jeli ljevica ili konzervativci I klasicni liberalizam
trpanje migrantima isto
kulturnu relativizaciju
feminizam
cije su to ekspoziture idiote
2014-04-19
Idiot te napravio umjesto da ga je istresao uz neki zid pa nas postedio bijede tvoga postojanja.prckov wrote:nisu do danas, sve ima svoj pocetak idioteRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.Leviathan2 wrote:jeate, jos komunisti haraju po svijetu i uzrokuju nesposobnosti kojekakvih genijalaca politickih
jer ti je mekan
prati pazljivo
ko ga propagira danas
trpanje migrantima isto
kulturnu relativizaciju
feminizam
JA ne govorim o oviome danas nego o onome sta je bilo i sto sa ovim danas nema blage veze.
Pederizam ne propagiraju ni komunisti u Kini ni u Vijetnamu ni na Kubi. A ni Bolivaristi u Venecueli. A Bogu mi ni Zjuganov i njegova ekipa u Rusiji.
Nego zapadni liberali. A to sto su se mnogi bivsi komunisti presaltali u to sranje to je druga stvar.
2015-09-24
jesu li kapitalisti na tom videu sto sam ti stavio idioteRingo10 wrote:Idiot te napravio umjesto da ga je istresao uz neki zid pa nas postedio bijede tvoga postojanja.prckov wrote:nisu do danas, sve ima svoj pocetak idioteRingo10 wrote:Ne, vama ustasoidima je mozak sjeban pa nikako da se pomirite s time sto su vam ljubimci popusili kurcinu prije 70 i koju godinu.prckov wrote:Ringo10 wrote:
MA pusti debile. Znam ja odlicno otkuda toliki bijes prema komunistima. Sve ga nesto kukulje i mumulje a zna se odlicno razlog bijesa na komunjare kod Hrvata i kod Srba.
jer ti je mekan
prati pazljivo
ko ga propagira danas
trpanje migrantima isto
kulturnu relativizaciju
feminizam
JA ne govorim o oviome danas nego o onome sta je bilo i sto sa ovim danas nema blage veze.
Pederizam ne propagiraju ni komunisti u Kini ni u Vijetnamu ni na Kubi. A ni Bolivaristi u Venecueli. A Bogu mi ni Zjuganov i njegova ekipa u Rusiji.
Nego zapadni liberali. A to sto su se mnogi bivsi komunisti presaltali u to sranje to je druga stvar.
jeli znas idiote da su svi mediji I fakulteti ljevicarski idiote
znas li kome se zabranjuje govor na univerzitetima idiote
sto je matrk latham (bivsi predsjednik radnicke partije posto konzervativac idiote
nije ljevica jednobojna idiote
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ko je za otvorene granice masuci sa komunistickom zastavom idiote
je li ti uopce pratis sto se dogada oko tebe idiote
je li ti uopce pratis sto se dogada oko tebe idiote
2014-04-19
poslusaj marka idiote bivsi prime minister of Australia from labour party
a poslusaj zelene I danasnju radnicku partiju u australiji
2014-04-19
Page 3 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
» ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
Page 3 of 8