ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
Page 1 of 1
ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
tik...tak...tik...tak
tik...tak...tik...tak
red wolf-
2016-02-10
Re: ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
Upravo objavljeno upozorenje znanstvenika o klimi: "Ovo je crveni alarm za svijet"
red wolf-
2016-02-10
Re: ČEKAJU LI NAS NOVI EKSTREMI? / Hrvatska stručnjakinja upozorila: 'Iznenadila me jedna stvar oko Europe. Ovo više nisu klimatske promjene...'
Kao što sam najavio, uskoro na index.hr ide brojčanik koji će brojiti mrtve zbog klimatskih promjena. Samo najmudriji među nama su prepoznali opasnost koju nam novinari najavljuju.
Ipak, prije nego se krene žešće s klimatskim promjenama dogoditi će se pandemija na internetu.
Ipak, prije nego se krene žešće s klimatskim promjenama dogoditi će se pandemija na internetu.
@ Red Wolf...Naravno
» Novi brazilski ministar: Klimatske promjene su marksistička zavjera
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
» Greta na aparatima: novi modeli pokazuju kako klimatske promjene ipak neće biti drastične
» "klimatske promjene"
» Klimatske promjene stete djeci i prije nego sto se rode
» Da li penisi izazivaju klimatske promjene?
Page 1 of 1