Hrvatska će da zablista uz angažman komunista
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Hrvatska će da zablista uz angažman komunista
ni mi komunistimaprovocator wrote:Nikad robom! Živi smo i NO PASARAN!mortal wrote:
to je zato što koministi izumiru na Hrvatskom tlu
tebe nešto još održalo
prosipaj manje provokacija i tebi će biti zdravije
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Sad će da ti grade Pelješki most.mortal wrote:
ni mi komunistima
Skoro se ne računa, i ja skoro je*o danas...provocator wrote:Skoro sam umro ali eto me...Živ sam. Dokle? Ne znam.kic wrote:
zivio provo :))
Nema straha, vi komunjare živite ko kornjače...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Komunjare ližu dupe nama.provocator wrote:Malo ćete da pušite kurac komunjarama... Pomirite se sa sudbinom. Bz komunista neće ni da bidne pelješkog mosta... Pametnomu dosta.
Oni dolaze šljakat kod nas ne mi kod njih.
Mi imamo lovu a oni imaju kurac jer su glupe komunjare,tegleča marva.
danni1 wrote:Komunjare ližu dupe nama.provocator wrote:Malo ćete da pušite kurac komunjarama... Pomirite se sa sudbinom. Bz komunista neće ni da bidne pelješkog mosta... Pametnomu dosta.
Em komunjare, em šljakeri, em žuti...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
danni1 wrote:Komunjare ližu dupe nama.provocator wrote:Malo ćete da pušite kurac komunjarama... Pomirite se sa sudbinom. Bz komunista neće ni da bidne pelješkog mosta... Pametnomu dosta.
sve šta imaš na sebi pa i gaće proizveli su ti komunisti. nosiš komunističku garderobu, voziš komunističko auto, svi alati i materijal i sirovine na tvom poslu proizveli su komunisti u komunističkim tvornicama. sve pa i PC na kojem sad tipkaš je Made in PRC. čak si i škole završio u komunizmu komunisti su ti dali mogućnost da završiš škole. u komunističkom rodilištu porodio te ginekolog komunista. eto. oš još?
smiješno mi je kad vidim ustašu koji jebe mater komunistima a nosi komunističke gaće.
Last edited by Gnječ on 7/11/2018, 22:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
A jbte , znaš kolko je sati kad su k nama došli kruha tražit. jebo ih komunizam.T. wrote:danni1 wrote:Komunjare ližu dupe nama.provocator wrote:Malo ćete da pušite kurac komunjarama... Pomirite se sa sudbinom. Bz komunista neće ni da bidne pelješkog mosta... Pametnomu dosta.
Gnječ wrote:danni1 wrote:Komunjare ližu dupe nama.provocator wrote:Malo ćete da pušite kurac komunjarama... Pomirite se sa sudbinom. Bz komunista neće ni da bidne pelješkog mosta... Pametnomu dosta.
sve šta imaš na sebi pa i gaće proizveli su ti komunisti. nosiš komunističku garderobu, voziš komunističko auto, svi alati i materijal i sirovine na tvom poslu proizveli su komunisti u komunističkim tvornicama. sve pa i PC na kojem sad tipkaš je Made in PRC. čak si i škole završio u komunizmu komunisti su ti dali mogućnost da završiš škole. u komunističkom rodilištu porodio te ginekolog komunista. eto. oš još?
smiješno mi je kad vidim ustašu koji jebe mater komunistima a nosi komunističke gaće.
Osim komunističke škole i PC sve si fulo.
Ah da... Kinezi su puka komunistička sirotinja a mi kapitalisti bogati ko krezovi. Hvala što si me prosvijetlio.danni1 wrote:
Komunjare ližu dupe nama.
K nama su kruha došli tražit?!danni1 wrote:
A jbte , znaš kolko je sati kad su k nama došli kruha tražit. jebo ih komunizam.
provocator-
2015-08-11
AssadNaPodmornici wrote:
Ok komunizam je tamo
kapitalizam nije sigurno, ne možeš tek tako ako je nešto uspješno proglasiti kapitalizmom, a neuspješno komunizmom
hrvatska ima "neoliberalni" kapitalizam, odnosno tzv. monetarizam, i neuspješni smo u tom ekonomskom modelu...
Guest- Guest
prvi put čujem za tu verziju neoliberalizma, monetarizam.. šta je tu loše
a što se tiče Kineskog uređenja, nije čisti kapitalizam, naravno nije crni komunizam sa time su Kinezi raskrstili 1978(zanimljivo tih godina je zapad nudio i yugi da krene kineskim putem, ove budale odbili), nešto je između..
Korporativizam
Fašizam
Nacional Socijalizam,
Eto birajte definiciju Kine
Korporativizam
Fašizam
Nacional Socijalizam,
Eto birajte definiciju Kine
Nacional Kapitalizam možemo nazvati Kinu isto tako.. imaju dostan slično uređenje kao Hićina Njemačka, Musolonijeva Italija. Nacional kapitalizam, nacional socijalizam, kako god hoćete.
Je... A mi Hrvati svi redom visoki, stasiti, plavi... ko Đuka Čaić... Intelektualci, svi redom dobro plaćeni... I da ne nabrajam dalje.T. wrote:
Jebe ih jedino kaj nemaju Židova.AssadNaPodmornici wrote:Nacional Kapitalizam možemo nazvati Kinu isto tako.. imaju dostan slično uređenje kao Hićina Njemačka, Musolonijeva Italija. Nacional kapitalizam, nacional socijalizam, kako god hoćete.
AssadNaPodmornici wrote:prvi put čujem za tu verziju neoliberalizma, monetarizam.. šta je tu loše
neoliberalizam ako se gleda ekonomski spada pod monetarizam, ono što amerikanci zovu "trickle down" ekonomija, ako gledaš politički neoliberalizam spada pod globalizaciju
loše je što u neoliberalizmu rast gospodarstva ovisi uglavnom o kreditnoj ekspanziji privatnog sektora, ako privatni sektor ne diže kredite i ne troši imaš kurac
dok Kina ima zapravo plansku ekonomiju, i država odlučuje u što će državne banke ulagati novac, jer vodi ekonomski rat protiv zapada, želi im ukrasti tehnologije akvizicijom i uništiti industriju dampingom
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:prvi put čujem za tu verziju neoliberalizma, monetarizam...
Scholars now tended to associate it with the theories of Mont Pelerin Society economists Friedrich Hayek, Milton Friedman and James M. Buchanan, along with politicians and policy-makers such as Margaret Thatcher, Ronald Reagan and Alan Greenspan.
https://en.wikipedia.org/wiki/Neoliberalism
koja je druga verzija neoliberalizma, zar postoji više od jednog?
Guest- Guest
NPC wrote:Margaret Thatcher, Ronald Reagan
https://en.wikipedia.org/wiki/Thatcherism
https://en.wikipedia.org/wiki/Reaganomics
Thatcherizam, Reaganomika,... neoliberalizam... to su sve oblici monetarističke ekonomske teorije
https://en.wikipedia.org/wiki/Monetarism
Last edited by NPC on 7/11/2018, 22:50; edited 1 time in total
Guest- Guest
A ono u Kini je zaživio komunizam...Lol...
red wolf-
2016-02-10
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Amerika hvali Njemački angažman u Južnom Kineskom moru
» Knez od Hercegovine zabranio svim zaposlenicima angažman u političkim strankama
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Od komunista do radikalnog nacionalista
» To je maslo bugarskih komunista i staljinista
» Knez od Hercegovine zabranio svim zaposlenicima angažman u političkim strankama
» Komšić: Nije moguć angažman vojske Hrvatske u BiH, ma šta o tome mislili u NATO-u
» Od komunista do radikalnog nacionalista
» To je maslo bugarskih komunista i staljinista
Page 2 of 6