To je maslo bugarskih komunista i staljinista
Page 1 of 1
To je maslo bugarskih komunista i staljinista
„Ja sam samo osoba s ljudskim potrebama.” objasnio je bugarski premijer Bojko Borisov u spektakularnom razgovoru za njemački Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, u kojem je priznao kako ga je u središte skandala s procurenim ilegalno snimljenim fotografijama iz njegove spavaće sobe, doveo vlastiti nesmotreni seksualni život.
Podsjetimo, na fotografijama koje su obišle gotovo cijeli svijet može se vidjeti kako bugarski šef vlade na noćnom ormariću drži zlatne poluge, pištolj i svežanj pozamašne količine gotovine.
„Lijepa žena me može dekoncentrirati i navesti da olabavim osiguranje.” poručio je, dodavši kako su njegovi neprijatelji iskoristili njegov 'trenutak slabosti' kako bi mu se ušuljali u sobu i podmetnuli mu goleme količine novaca i zlatne poluge.
Za sve su krivi oligarsi koji ga još od ovog ljeta pokušavaju svrgnuti s vlasti jer im se ne sviđaju reforme bankarskog sustava koje je Bugarska implementirala posljednjih deset godina kako bi je se primilo u tzv. čekaonicu eurozone.
Premijer je u razgovoru objasnio kako je bankarski sustav Europske unije, a time i Bugarske toliko čvrst, da kriminalni milje više ne može bezbrižno prati novac kao što je to bilo moguće do sada.
„To je maslo bugarskih komunista i staljinista.” kazao je Borisov.
https://euractiv.jutarnji.hr/euractiv/eu-pitanja/za-sve-je-kriva-lijepa-zena-ja-sam-samo-covjek-izjavio-je-bugarski-premijer-bojko-borisov-15010271
Podsjetimo, na fotografijama koje su obišle gotovo cijeli svijet može se vidjeti kako bugarski šef vlade na noćnom ormariću drži zlatne poluge, pištolj i svežanj pozamašne količine gotovine.
„Lijepa žena me može dekoncentrirati i navesti da olabavim osiguranje.” poručio je, dodavši kako su njegovi neprijatelji iskoristili njegov 'trenutak slabosti' kako bi mu se ušuljali u sobu i podmetnuli mu goleme količine novaca i zlatne poluge.
Za sve su krivi oligarsi koji ga još od ovog ljeta pokušavaju svrgnuti s vlasti jer im se ne sviđaju reforme bankarskog sustava koje je Bugarska implementirala posljednjih deset godina kako bi je se primilo u tzv. čekaonicu eurozone.
Premijer je u razgovoru objasnio kako je bankarski sustav Europske unije, a time i Bugarske toliko čvrst, da kriminalni milje više ne može bezbrižno prati novac kao što je to bilo moguće do sada.
„To je maslo bugarskih komunista i staljinista.” kazao je Borisov.
https://euractiv.jutarnji.hr/euractiv/eu-pitanja/za-sve-je-kriva-lijepa-zena-ja-sam-samo-covjek-izjavio-je-bugarski-premijer-bojko-borisov-15010271
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: To je maslo bugarskih komunista i staljinista
Bavljenje politikom bi trebalo biti kazneno djelo...
Istočni političari na noćnom ormariću drže zlato i pištolje, zapadni kokain i dildače...
I jedni i drugi su podjednako nemoralni i kriminalni...
Razlike su estetske prirode...
Istočni političari na noćnom ormariću drže zlato i pištolje, zapadni kokain i dildače...
a oni koji drže zlato i nož.. koja je to skupinaT. wrote:Bavljenje politikom bi trebalo biti kazneno djelo...
2014-04-16
Židovsko zlato i noževi... Drže ih,ili skrivajumortal wrote:a oni koji drže zlato i nož.. koja je to skupinaT. wrote:Bavljenje politikom bi trebalo biti kazneno djelo...
pa zna se koje su to skupine.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KUD 'zlatni bodeži'...mortal wrote:a oni koji drže zlato i nož.. koja je to skupinaT. wrote:Bavljenje politikom bi trebalo biti kazneno djelo...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Rusija protjerala dvojicu bugarskih diplomata
» DOBRICA ĆOSIĆ, Staljinista, SANU, Zlotvor, Drezden...
» Bivši šef bugarskih obaveštajaca: Srbija postaje regionalni vojni faktor
» Je li ovo prabaka komunističke militaristice Peovićke?RF u maniri staljinista i hitlerovaca spremala odred batinaša za preuzimanje vlasti
» Od komunista do radikalnog nacionalista
» DOBRICA ĆOSIĆ, Staljinista, SANU, Zlotvor, Drezden...
» Bivši šef bugarskih obaveštajaca: Srbija postaje regionalni vojni faktor
» Je li ovo prabaka komunističke militaristice Peovićke?RF u maniri staljinista i hitlerovaca spremala odred batinaša za preuzimanje vlasti
» Od komunista do radikalnog nacionalista
Page 1 of 1