Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
poliži mi jajaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ?
šta ti hoćeš pizda ti materina?
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:poliži mi jajaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ?
tebi ću razbit lubanju ustašo.
Guest- Guest
47%
ajmo stručnjaci internet nobelovci ajde odgonetnite rebus. nije teško.
ajmo stručnjaci internet nobelovci ajde odgonetnite rebus. nije teško.
Guest- Guest
...uhvati me ako mozesGnječ wrote:vuksadinare wrote:poliži mi jajaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...uhvati me ako mozesGnječ wrote:vuksadinare wrote:poliži mi jajaGnječ wrote:vuksadinare wrote:...gnječ?
neš ti problema znam gdje stanuješ.
Guest- Guest
evo da ne znas...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...uhvati me ako mozesGnječ wrote:vuksadinare wrote:poliži mi jajaGnječ wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo da ne znas...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...uhvati me ako mozesGnječ wrote:vuksadinare wrote:
poliži mi jaja
hoćeš da te posjetim? da ti pokucam na vrata? no problem.
Guest- Guest
mozes uci ali en znam kako ces izaciGnječ wrote:vuksadinare wrote:evo da ne znas...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...uhvati me ako mozesGnječ wrote:
2015-09-08
vuksadinare wrote:mozes uci ali en znam kako ces izaciGnječ wrote:vuksadinare wrote:evo da ne znas...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:
...uhvati me ako mozes
ne skreći sa teme tema je Uljanik.
47%
Guest- Guest
nitko nezna objasniti 47% ????
pa vi ste de facto debili. počinjem sumnjati da ste u talu s plenkovićem i da sve znate o 47% samo šutite kao najsmrdljivije pizde. da juga i ostalo sve vam je krivo jadničci mali hrvatići. tko vas ne pozna skupo bi vas platio.
pa vi ste de facto debili. počinjem sumnjati da ste u talu s plenkovićem i da sve znate o 47% samo šutite kao najsmrdljivije pizde. da juga i ostalo sve vam je krivo jadničci mali hrvatići. tko vas ne pozna skupo bi vas platio.
Guest- Guest
Gnječ wrote:nitko nezna objasniti 47% ????
pa vi ste de facto debili. počinjem sumnjati da ste u talu s plenkovićem i da sve znate o 47% samo šutite kao nasmrdljivije pizde.
objasni ti meni zašto niko ko se bavi gradnjom brodova nikad nije htio kupit ni jedan hrvatski škver
objasni mi zašto ne postoji niti jedan studija isplativosti koja pokazuje da se u hrvatskoj može radit brodove s profitom
marcellus wrote:socijalizam
Koji crni socijalizam
Onda su radnici radili i bili dobro placeni
A ti jebeni manipulatoru rijecima fakat mozes srati u svom WC A NE TU
I NA DNEVNO.HR
marcellus- Posts : 46003
2014-04-16
Hrvatska brodogradilišta sežu još od devetnaestog stoljeća. Od sjevera prema jugu nižu se pulski Uljanik, riječki 3. maj, Kraljevica, Brodotrogir i Brodosplit. Te institucije bile su ključne za gospodarstvo priobalnih regija. Brodovi izgrađeni u Jugoslaviji plovili su cijelim svijetom, a dalmatinska brodogradilišta desetljećima su konkurirala onima u Trstu ili Saint-Nazaireu. Brodogradnja je zauzimala središnje mjesto u političkom imaginariju socijalističke epohe – i Josip Broz Tito bio je zaposlen kao mehaničar u Kraljevici 1920-ih. Split ima snažnu vezu s tradicijom brodogradnje.
Sora wrote:marcellus wrote:socijalizam
Koji crni socijalizam
Onda su radnici radili i bili dobro placeni
A ti jebeni manipulatoru rijecima fakat mozes srati u svom WC A NE TU
I NA DNEVNO.HR
onda su samo neradnici bili dobro plaćeni, i radnici u njemačkoj
plaća radnika u škveru je bila sto dolara osamdesetih
danas je tisuću
a svaki napravi 4 tisuće dolara gubitka mjesečno
Sora wrote:Hrvatska brodogradilišta sežu još od devetnaestog stoljeća. Od sjevera prema jugu nižu se pulski Uljanik, riječki 3. maj, Kraljevica, Brodotrogir i Brodosplit. Te institucije bile su ključne za gospodarstvo priobalnih regija. Brodovi izgrađeni u Jugoslaviji plovili su cijelim svijetom, a dalmatinska brodogradilišta desetljećima su konkurirala onima u Trstu ili Saint-Nazaireu. Brodogradnja je zauzimala središnje mjesto u političkom imaginariju socijalističke epohe – i Josip Broz Tito bio je zaposlen kao mehaničar u Kraljevici 1920-ih. Split ima snažnu vezu s tradicijom brodogradnje.
engleska sežu do 10. stoljeća
danas više u engleskoj ne postoji niti jedno
Majmun Marcelko sad zaključuje da su BRODOGRADILIŠTA PROPALA JER JE U JEDNOM RADIO TITO
Ti mater koja debilana s tom Marcelkom
Ti mater koja debilana s tom Marcelkom
Engleska moze zivjeti bez brodogradnjemarcellus wrote:Sora wrote:Hrvatska brodogradilišta sežu još od devetnaestog stoljeća. Od sjevera prema jugu nižu se pulski Uljanik, riječki 3. maj, Kraljevica, Brodotrogir i Brodosplit. Te institucije bile su ključne za gospodarstvo priobalnih regija. Brodovi izgrađeni u Jugoslaviji plovili su cijelim svijetom, a dalmatinska brodogradilišta desetljećima su konkurirala onima u Trstu ili Saint-Nazaireu. Brodogradnja je zauzimala središnje mjesto u političkom imaginariju socijalističke epohe – i Josip Broz Tito bio je zaposlen kao mehaničar u Kraljevici 1920-ih. Split ima snažnu vezu s tradicijom brodogradnje.
A mi smo nesto drugo
Predviđena propast brodogradnje dovršit će proces deindustrijalizacije zemlje. No može li Hrvatska sve temeljiti na turizmu? Priobalne regije posebno je pogodila nezaposlenost koja je službeno dosegla brojku od 22 posto radno aktivnog stanovništva, a čak trećine mlađih od 25 godina. Mnogo se mladih mora zadovoljiti s bilo kakvim poslovima na crno, koji su uglavnom plaćeni 200 eura mjesečno. Šegvić tvrdi da Hrvatska u EU ulazi “bez ikakve stvarne pripreme” i da je njezino “gospodarstvo uništeno te da nema što drugo ponuditi bogatoj sjevernoj Europi osim uslužne djelatnosti. U Europskoj uniji Hrvatska će biti zemlja drugog reda, kao i sve države Južne Europe”.
S francuskog prevela: Dorotea-Dora Held
Timater
Postajemo kolonija
Provincijalna i siromašna drzavica
Zemlja kurvi i slugana
I Marcelko ..o Engleskoj
Ma goni se
Postajemo kolonija
Provincijalna i siromašna drzavica
Zemlja kurvi i slugana
I Marcelko ..o Engleskoj
Ma goni se
Sora wrote:Engleska moze zivjeti bez brodogradnjemarcellus wrote:Sora wrote:Hrvatska brodogradilišta sežu još od devetnaestog stoljeća. Od sjevera prema jugu nižu se pulski Uljanik, riječki 3. maj, Kraljevica, Brodotrogir i Brodosplit. Te institucije bile su ključne za gospodarstvo priobalnih regija. Brodovi izgrađeni u Jugoslaviji plovili su cijelim svijetom, a dalmatinska brodogradilišta desetljećima su konkurirala onima u Trstu ili Saint-Nazaireu. Brodogradnja je zauzimala središnje mjesto u političkom imaginariju socijalističke epohe – i Josip Broz Tito bio je zaposlen kao mehaničar u Kraljevici 1920-ih. Split ima snažnu vezu s tradicijom brodogradnje.
A mi smo nesto drugoPredviđena propast brodogradnje dovršit će proces deindustrijalizacije zemlje. No može li Hrvatska sve temeljiti na turizmu? Priobalne regije posebno je pogodila nezaposlenost koja je službeno dosegla brojku od 22 posto radno aktivnog stanovništva, a čak trećine mlađih od 25 godina. Mnogo se mladih mora zadovoljiti s bilo kakvim poslovima na crno, koji su uglavnom plaćeni 200 eura mjesečno. Šegvić tvrdi da Hrvatska u EU ulazi “bez ikakve stvarne pripreme” i da je njezino “gospodarstvo uništeno te da nema što drugo ponuditi bogatoj sjevernoj Europi osim uslužne djelatnosti. U Europskoj uniji Hrvatska će biti zemlja drugog reda, kao i sve države Južne Europe”.S francuskog prevela: Dorotea-Dora Held
kako ne možemo bez njih, da smo ih pozatvarali 90. uštedjeli bi ukupno stotinjak milijardi kuna i možda bi danas imali neku industriju koja može zaraditi novac
svi su pozatvarali sve socijalističke industrije samo mi ne.
a da česi imaju škodu... od koje je ostalo samo ime a sve drugo je VW
fala radije ću bit "kolonija" nego davat pol svoje plaće za "industriju"
Similar topics
» UNISTILI STRUKU KONOBARA, PRODAVACA DAVNO PRIJE ALI SE NE GOVORI
» Kult 'ugrozenog Srbina' siri se 150 godina davno prije NDH-a
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Kult 'ugrozenog Srbina' siri se 150 godina davno prije NDH-a
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
Page 4 of 9