Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Uljanik u pizdu materinu, trebao je i davno prije
iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:
hr mentalitet: glup si ako radiš, duplo glup ako radiš pošteno..
1)znaju raditi zanat, neće takav ostati gladan sutra
2)znali su zaraditi i lovu, dvije plaće
jest da su uništavali firmu, ali firma je ionako bila uništena.. kada je cijeli sustav takav trulež iz unutra.. nema im spasa.. kada sam ja čuo od rođaka što se dešava u splitskom škveru.. i to u pogonu, a onda možeš misliti kako je po kancelarijama, među direktorima itd.. rekao sam nema boga isusa da će se ta firma izvuć.
a sada vidim i uljanik u totalno istom sranju.. nema boga isusa da može biti spašen.. nema šanse.. tko je iti malo sposobniji , takvi su već napustili firmu
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:
jest da su uništavali firmu, ali firma je ionako bila uništena.. kada je cijeli sustav takav trulež iz unutra.. nema im spasa.. kada sam ja čuo od rođaka što se dešava u splitskom škveru.. i to u pogonu, a onda možeš misliti kako je po kancelarijama, među direktorima itd.. rekao sam nema boga isusa da će se ta firma izvuć.
a sada vidim i uljanik u totalno istom sranju.. nema boga isusa da može biti spašen.. nema šanse.. tko je iti malo sposobniji , takvi su već napustili firmu
sposobnost percepcije dalje od sutra u Hrvata - 2sekunde-
AssadNaPodmornici wrote:iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:.
Sidiš na rivi i gledaš u more, čekaš 15:00 (14:40) da utekneš vanka, oko tebe ekipa ispunjava listiće od kladionice ili igra briškulu ili cuga (oni koji su zaduženi za testiranje na alkohol isto cugaju s njima), kazaljka od sata se ne pomiče, budeš i sretan kad ti uleti posao jer će brže doći kraj radnog vrimena, čekaš siću od plaće...
catabbath wrote:Sudbina i put Uljanika je određen prije mnogo godina
preselit će Uljanik u povijest.
Guest- Guest
pa tako je to.. ja bi lipo brže čekao kraj radnog vremena.. susjedu.. "jel ti treba ograda.. jel tebi trebaju gradele , jel tebi trabaju utezi za treniranje" -- evo sve dva puta jeftinije nego bilo gdje.. normalno da je duplo jeftinije kada ne plaćaš materijal , niti struju, niti aparate.. itd..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:.
Sidiš na rivi i gledaš u more, čekaš 15:00 (14:40) da utekneš vanka, oko tebe ekipa ispunjava listiće od kladionice ili igra briškulu ili cuga (oni koji su zaduženi za testiranje na alkohol isto cugaju s njima), kazaljka od sata se ne pomiče, budeš i sretan kad ti uleti posao jer će brže doći kraj radnog vrimena, čekaš siću od plaće...
tako je i Jugoslavija propala
jer su se svi zajebavali i krali
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
AssadNaPodmornici wrote:pa tako je to.. ja bi lipo brže čekao kraj radnog vremena.. susjedu.. "jel ti treba ograda.. jel tebi trebaju gradele , jel tebi trabaju utezi za treniranje" -- evo sve dva puta jeftinije nego bilo gdje.. normalno da je duplo jeftinije kada ne plaćaš materijal , niti struju, niti aparate.. itd..catabbath wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:.
pa realnost je sasvim drukčija ali vidim da režimski ustaško-udbaški mediji vrlo dobro odrađuju svoj dio prljavog posla. čudi me kako se vi ulovite na tu režimsku ješku svaki puta.
Guest- Guest
dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
Yoda objasni ovo: radnici imaju 47% dionica Uljanika. obrazloži zbog čega je baš sada Uljanik u rasulu. jer ako nitko nije radio i samo su krali sve ove godine kako to da su uopće preživjeli 160 godina?
Guest- Guest
Gnječ wrote:Yoda objasni ovo: radnici imaju 47% dionica Uljanika. obrazloži zbog čega je baš sada Uljanik u rasulu. jer ako nitko nije radio i samo su krali sve ove godine kako to da su uopće preživjeli 160 godina?
Radnici su krali na sitno, management na veliko. Sjeti se samo direktora "Sahare" npr.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Gnječ wrote:Yoda objasni ovo: radnici imaju 47% dionica Uljanika. obrazloži zbog čega je baš sada Uljanik u rasulu. jer ako nitko nije radio i samo su krali sve ove godine kako to da su uopće preživjeli 160 godina?
Radnici su krali na sitno, management na veliko. Sjeti se samo direktora "Sahare" npr.
nemože zbog toga propasti tako velika firma i to tako naglo u godinu dana. nešto drugo je po srijedi. a to drugo je ono što ti i svi ostali jednostavno ne želite vidjeti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:nemože zbog toga propasti tako velika firma i to tako naglo u godinu dana. nešto drugo je po srijedi. a to drugo je ono što ti i svi ostali jednostavno ne želite vidjeti.
Kužiš, nije godinu dana nego kontinuirano. Agregati, generatori, SZZ, UTE, Uljanik u Šijani, zemljište di su sad šoping centri, sve je to "privatizirano", pare izvučene i propalo prije. I kao šečer na kraju je ostao najvrijedniji dio tj. brodogradilište, to se čuvalo za "posebnog" partnera.
catabbath-
2015-08-22
catabbath wrote:Sudbina i put Uljanika je određen prije mnogo godina
ne bi ga preselili ni da su ga spasili
ali sigurno da škver u centru grada, osim što radi milijardu kuna gubitaka godišnje, napravi još milijardu gubitaka na tome što u puli radi škvera nema turizma
nikom se ne ljetuje s pogledom na tešku industriju
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
Yoda objasni ovo: radnici imaju 47% dionica Uljanika. obrazloži zbog čega je baš sada Uljanik u rasulu. jer ako nitko nije radio i samo su krali sve ove godine kako to da su uopće preživjeli 160 godina?
nisu propali zadnjih 1godinu dana.
Od kada je RH nezavisna brodogradilišta su dobili koliko ono 30-40milijardi kuna poticaja .
Naravno već u Yugoslaviji su brodogradilišta radila u gubicima, samo naravno Yugoslavija nije htjela "gasiti brodogradnju" , iz par razloga , iz sličnih razloga iz kojih će HDZ i RH ove godine spržiti novih 4milijarde kuna u brodogradilište, umjesto da ih koristi kao poligon za testiranje oružja.
Eto zašto nisu propadala.. oni su trebali propast ili se prodati prije 50godina. Što se duže odgađa reforma i restruktuiranje to će biti manja šansa da će išta ostati tamo.
catabbath wrote:Gnječ wrote:nemože zbog toga propasti tako velika firma i to tako naglo u godinu dana. nešto drugo je po srijedi. a to drugo je ono što ti i svi ostali jednostavno ne želite vidjeti.
Kužiš, nije godinu dana nego kontinuirano. Agregati, generatori, SZZ, UTE, Uljanik u Šijani, zemljište di su sad šoping centri, sve je to "privatizirano", pare izvučene i propalo prije. I kao šečer na kraju je ostao najvrijedniji dio tj. brodogradilište, to se čuvalo za "posebnog" partnera.
pa nemogu Uljanik sačuvati za posebnog partnera ako su radnici vlasnici 47% Uljanika!!! alo uključi mozak jebote!!!! šta ste svi debili ili koji vam je jebeni kurac!?
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
Od kada je RH nezavisna brodogradilišta su dobili koliko ono 30-40milijardi kuna poticaja .
Naravno već u Yugoslaviji su brodogradilišta radila u gubicima, samo naravno Yugoslavija nije htjela "gasiti brodogradnju" , iz par razloga , iz sličnih razloga iz kojih će HDZ i RH ove godine spržiti novih 4milijarde kuna u brodogradilište, umjesto da ih koristi kao poligon za testiranje oružja.
Eto zašto nisu propadala.. oni su trebali propast ili se prodati prije 50godina. Što se duže odgađa reforma i restruktuiranje to će biti manja šansa da će išta ostati tamo.
odgovor je pogrešan. Uljanik je do 1950-te bio u kapitalizmu pa nije propao. i u kapitalizmu se kralo.
dakle ispravan odgovor je?
Guest- Guest
AssadNaPodmornici wrote:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
40 milijardi za pokrivanje gubitaka plus još najmanje četvrtinu cijene svakog broda su platili porezni obveznici kroz poticaje plus oportunitetni trošak u vidu gubitaka jer radna snaga nije radila u profitabilnim djelatnostima nego neprofitabilnim i naravno gubitak na turizmu, brodogradnja je isto što i koksara u bakru u biti
Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:Gnječ wrote:AssadNaPodmornici wrote:dobro jutro. iz istog razloga RH propada, samo umjesto KPJ i yugoslovena imaš HDZ i domoljube, umjesto Tita imaš Krista, ali suština ostala ista .flumen wrote:tako je i Jugoslavija propala
odgovor je pogrešan. Uljanik je do 1950-te bio u kapitalizmu pa nije propao. i u kapitalizmu se kralo.
dakle ispravan odgovor je?
nije propao moj kurac, svaki brod nakon berge istre su radili s gubitkom
druga stvar što je tile dizo kredite i što su radili brodove za SSSR i Angolu temeljem političkih dogovora, ali i to je bilo s gubitkom, kvaka je bila da je juga radila brodove da ima nešto za izvest u čvrstoj valuti, makar i s gubitkom
Gnječ wrote:
pa nemogu Uljanik sačuvati za posebnog partnera ako su radnici vlasnici 47% Uljanika!!! alo uključi mozak jebote!!!! šta ste svi debili ili koji vam je jebeni kurac!?
Vlasnici koje je iskreno bolio qrac za sve pa čak i za ostale dijelove Uljanika dok su propadali jer su dobivali svojih 3800 kn svaki misec. Srali su po upravi, po sidnikalistima, po direktorima ali onako uz bićerin, onako pomalo zavidno...ali sve 5, Uljanik je institucija i nemoguće da propadne. I to je sve išlo naprid dok "igrači" nisu našli "strateškog partnera za cijeli onaj zaljev", pa usput malo ubrzali propast.
ni stvor percepcije, nego želudca.kic wrote:AssadNaPodmornici wrote:iskreno da sam i ja u takvom škveru , tipa splitskom ili pulskom , i ja bi radio boli kurčina.. nisam lud.. mislim ja nebi bio ljenivac koji bi spavao i opija se za vrijeme radnih 8h i čekao svojih 5000kn, nego bi lipo , otišao u radionu, i susjedu ogradu napravio, sebi gradele, ovome ono, ovo .. aj bog. ti su još i najpametnijikic wrote:
sposobnost percepcije dalje od sutra u Hrvata - 2sekunde-
škver=hrvacka
spoznaja da se rodi na štetu sutra ne odgadja pojavu glodi danas. jo nis stvori socijalizam. otvoreno želin privatizaciju države. dokle me ne poslušote, dotle ću crpiti i parazitirati, da se mene ne bi crpilo i parazitiralo.
2014-04-16
Nice wrote:te vase intimne rasprave me ne zanimajujasambrend wrote:Nice wrote:Kic skoro bio lincovan kad je iskazao sumnju da bi se ovako nesto moglo dogadjat.
Trebao je covjek i prije otici.
Rasulo.
Bez odgovornosti.
Kic je u kurcu i treba ga linčovati...
;-@
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» UNISTILI STRUKU KONOBARA, PRODAVACA DAVNO PRIJE ALI SE NE GOVORI
» Kult 'ugrozenog Srbina' siri se 150 godina davno prije NDH-a
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
» Kult 'ugrozenog Srbina' siri se 150 godina davno prije NDH-a
» Ovo su hrvatski plemići i plemkinje, međusobno se oslovljavaju s 'conte' i 'plemeniti' te traže da uđu u zakon: 'Davno prije ustaša i partizana, Tita i Partije, SDP-a i HDZ-a, naši su preci vladali Hrvatskom'
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Suljo:'Nemam proslosti prije 2012.Sto je prije toga bilo?Sve mi je u magli.Sjecam se samo 'Oluje'x
Page 2 of 9