Masakr u sinagogi u Pittsburghu
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Masakr u sinagogi u Pittsburghu
Pa u sustini,Židovi su svoj kapital i monopol stvorili postenom i cestitom zaradom i profitom..tko vama brani..jebote,sto Todoric umjesto sto je zamracio 7 milijardi ojra nije banku otvorio?..nema u krvi je pljackaska priroda,otimacina..Hertzegovci otvore banku skupe pologe i lovu,i pokradu je,potom proglase bankrot..pa covjece,vi ste ono..nedostizno za simbol nepostenog sticanja..melkior wrote:A zlatna rezerva je ovaj, financijski monopolpismejker wrote:Templari kamatarili...ajd dobro..skoncali jesu jer su se pretvorili u nes slicno ovo danas..prvo cuvare krscanstva i drzave svoje,potom ucjenjivace svoje vlasti za svoje benefite....melkior wrote:Popljačkali jesu po srednjem istoku, ali kamatarili su europske vladare po Europi, u Europi su i skončali.pismejker wrote:
TEMPLARI..malo prouci..Red koj ije isprovocirao toliko arape i Prezijance,da su napravili cistku svega neislamskog sa srednjeg zapada..u biti malo placeni ubojice i pljackasi..silovali,pljackali,otimali,ubijali Kozojebe i kozojepske zene..TO je u osnovi i razlog,velikog rata sto su pokrenuli islamisti protiv krscana...
u sustini sami templari su bili sirotinja izmanipulirana..cuj Templari puni zlata...mozda onog sto su ga popljackali na srednjem istoku
I da.,.taj gen poslovicni..skrti gen..Bajo kad te netko proganja radi tvoje uspjesnosti i snalazljivosti,znanja i zarade,tisucljecima,naravno da moras uvijek imati zlatnu rezervu,koja ce ti omoguciti novi start,ako te
Guest- Guest
Čovjek bi se trebao pokriti onim što ima...ok, sad zvučim kao protestant...pismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
i to je to...nema tu nikakve tajne...AssadNaPodmornici wrote:ljudi neshvaćaju kako rade banke, centralne banke, čak i nas na ekonomskim fakultetima uče po starim teorijama, pa onda ljudi misle da je to neka teorija zavjere da banke pljačkaju cijeli svijet.. nema tu nikakve zavjere, naravno postoji crony(rodijački) kapitalizam/socijalizam, gdje je neki moćni bankar sa vezama u politici može utjecati da mu država izađe u susret.. to je druga stvar, takvih ima u svim industrijama, ali u bankarstvu nema tu neke zavjerepismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
karikirajmo..kamata 7%..isto kao i u normalnoj trgovini 7% zarade na produktu..kupis jeftinije,zaracunas 7% i prodas skuplje..osnovno pravilo u trgovanju..mada cesto ide i visestruka zarada na robe i usluge..
Guest- Guest
Naravno da se ne mogu uspoređivati oni koji su stjecali generacijama i oni koji su do jučer iz opanaka uskočili u cipele, a prvobitna akumulacija kapitala na Balkanu je posebno brutalna (Balkan je inače po prirodi surova regija) i povezana s ratnim profiterstvom, i to je jednostavno značajka svih balkanskih naroda, ne branim ih. Nije baš za usporedbu Švicarska ili London kao financijsko i bankarsko središte, Švicarska nije ratovala posljednjih 250 godina, London se širio kao svjetska pomorska velesila, Balkan je pak, svakih 20 godina poharala neka vojska i popljačkala sve živo, a posebno sve izvan utvrđenih gradova.pismejker wrote:Pa u sustini,Židovi su svoj kapital i monopol stvorili postenom i cestitom zaradom i profitom..tko vama brani..jebote,sto Todoric umjesto sto je zamracio 7 milijardi ojra nije banku otvorio?..nema u krvi je pljackaska priroda,otimacina..Hertzegovci otvore banku skupe pologe i lovu,i pokradu je,potom proglase bankrot..pa covjece,vi ste ono..nedostizno za simbol nepostenog sticanja..melkior wrote:A zlatna rezerva je ovaj, financijski monopolpismejker wrote:Templari kamatarili...ajd dobro..skoncali jesu jer su se pretvorili u nes slicno ovo danas..prvo cuvare krscanstva i drzave svoje,potom ucjenjivace svoje vlasti za svoje benefite....melkior wrote:Popljačkali jesu po srednjem istoku, ali kamatarili su europske vladare po Europi, u Europi su i skončali.pismejker wrote:
TEMPLARI..malo prouci..Red koj ije isprovocirao toliko arape i Prezijance,da su napravili cistku svega neislamskog sa srednjeg zapada..u biti malo placeni ubojice i pljackasi..silovali,pljackali,otimali,ubijali Kozojebe i kozojepske zene..TO je u osnovi i razlog,velikog rata sto su pokrenuli islamisti protiv krscana...
u sustini sami templari su bili sirotinja izmanipulirana..cuj Templari puni zlata...mozda onog sto su ga popljackali na srednjem istoku
I da.,.taj gen poslovicni..skrti gen..Bajo kad te netko proganja radi tvoje uspjesnosti i snalazljivosti,znanja i zarade,tisucljecima,naravno da moras uvijek imati zlatnu rezervu,koja ce ti omoguciti novi start,ako te
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kolike su kamate u njemačkoj? 1-2%?pismejker wrote:i to je to...nema tu nikakve tajne...AssadNaPodmornici wrote:ljudi neshvaćaju kako rade banke, centralne banke, čak i nas na ekonomskim fakultetima uče po starim teorijama, pa onda ljudi misle da je to neka teorija zavjere da banke pljačkaju cijeli svijet.. nema tu nikakve zavjere, naravno postoji crony(rodijački) kapitalizam/socijalizam, gdje je neki moćni bankar sa vezama u politici može utjecati da mu država izađe u susret.. to je druga stvar, takvih ima u svim industrijama, ali u bankarstvu nema tu neke zavjerepismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
karikirajmo..kamata 7%..isto kao i u normalnoj trgovini 7% zarade na produktu..kupis jeftinije,zaracunas 7% i prodas skuplje..osnovno pravilo u trgovanju..mada cesto ide i visestruka zarada na robe i usluge..
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
Pa gle ..pokrivam se ja onim sto zaradim jos i ostane..karikirajmo..ostane mi mjesecno oko 1800 ojrova..a nemam primjer auto i krov nad glavom..dojedem ubanku i kazem,imam 1800 ojra mrtvog kapitala,hocu kredit za stan i auto..amenmelkior wrote:Čovjek bi se trebao pokriti onim što ima...ok, sad zvučim kao protestant...pismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
Guest- Guest
Ovisno o uvjetima..garancijama..pologu....1.98 - 6/7%AssadNaPodmornici wrote:kolike su kamate u njemačkoj? 1-2%?pismejker wrote:i to je to...nema tu nikakve tajne...AssadNaPodmornici wrote:ljudi neshvaćaju kako rade banke, centralne banke, čak i nas na ekonomskim fakultetima uče po starim teorijama, pa onda ljudi misle da je to neka teorija zavjere da banke pljačkaju cijeli svijet.. nema tu nikakve zavjere, naravno postoji crony(rodijački) kapitalizam/socijalizam, gdje je neki moćni bankar sa vezama u politici može utjecati da mu država izađe u susret.. to je druga stvar, takvih ima u svim industrijama, ali u bankarstvu nema tu neke zavjerepismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
Guest- Guest
nemoj jebat.. 6-7%? lol? a centralna banka im printa novac za 0.5%pismejker wrote:Ovisno o uvjetima..garancijama..pologu....1.98 - 6/7%AssadNaPodmornici wrote:kolike su kamate u njemačkoj? 1-2%?pismejker wrote:i to je to...nema tu nikakve tajne...AssadNaPodmornici wrote:ljudi neshvaćaju kako rade banke, centralne banke, čak i nas na ekonomskim fakultetima uče po starim teorijama, pa onda ljudi misle da je to neka teorija zavjere da banke pljačkaju cijeli svijet.. nema tu nikakve zavjere, naravno postoji crony(rodijački) kapitalizam/socijalizam, gdje je neki moćni bankar sa vezama u politici može utjecati da mu država izađe u susret.. to je druga stvar, takvih ima u svim industrijama, ali u bankarstvu nema tu neke zavjerepismejker wrote:Usput imam tri brutalna kredita,i ne mislim da me Banka moja kamatari...kamatu uzima,zaracunava sve troskove..meni je to oke..
AssadNaPodmornici- Posts : 22253
2018-06-14
tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijeklapismejker wrote:Milivoje,pozdravi tatu u Čačak..tre wrote:Uzalud to govoriti yudi i menageru, doduše oni i nisu židovi pa onda ni ne čudi što takve stvari njih ne hebu.abraham wrote:YU je porusila vise sinagoga nego ustashe. YU nikada nije vratila imovinu zidovima , cak je otela i zidovskim "kulacima" koji su prezivjeli . Takoda.... KIla mozga..
nebitno..recimo kupio sam gracku jurilicu za 32k Ojrova,platio polog,ne onaj propisani od 4k ojrova,nego oko 20k u keshu,a ostatak rate mi je oko 115 ojra mjesecno..kamata zanemariva..AssadNaPodmornici wrote:nemoj jebat.. 6-7%? lol? a centralna banka im printa novac za 0.5%pismejker wrote:Ovisno o uvjetima..garancijama..pologu....1.98 - 6/7%AssadNaPodmornici wrote:kolike su kamate u njemačkoj? 1-2%?pismejker wrote:i to je to...nema tu nikakve tajne...AssadNaPodmornici wrote:
ljudi neshvaćaju kako rade banke, centralne banke, čak i nas na ekonomskim fakultetima uče po starim teorijama, pa onda ljudi misle da je to neka teorija zavjere da banke pljačkaju cijeli svijet.. nema tu nikakve zavjere, naravno postoji crony(rodijački) kapitalizam/socijalizam, gdje je neki moćni bankar sa vezama u politici može utjecati da mu država izađe u susret.. to je druga stvar, takvih ima u svim industrijama, ali u bankarstvu nema tu neke zavjere
sve ovisi koliko se banka osigura u urednosti placanja..ono 1-2 % ti je kao kad reklamiraju neki proizvod,pa napisu cijena VEC OD ..dakle u idealnim uvjetima
Guest- Guest
na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..tre wrote:tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijeklapismejker wrote:Milivoje,pozdravi tatu u Čačak..tre wrote:Uzalud to govoriti yudi i menageru, doduše oni i nisu židovi pa onda ni ne čudi što takve stvari njih ne hebu.abraham wrote:YU je porusila vise sinagoga nego ustashe. YU nikada nije vratila imovinu zidovima , cak je otela i zidovskim "kulacima" koji su prezivjeli . Takoda.... KIla mozga..
srbadija..na nivou foruma,daleko pristojniji sugovornici..nikad od njih ad homminem...sad ako im time drzim stranu..Mea culpa..Mea Maxima Culpa..
Guest- Guest
to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)pismejker wrote:na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..tre wrote:tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijeklapismejker wrote:Milivoje,pozdravi tatu u Čačak..tre wrote:Uzalud to govoriti yudi i menageru, doduše oni i nisu židovi pa onda ni ne čudi što takve stvari njih ne hebu.abraham wrote:YU je porusila vise sinagoga nego ustashe. YU nikada nije vratila imovinu zidovima , cak je otela i zidovskim "kulacima" koji su prezivjeli . Takoda.... KIla mozga..
srbadija..na nivou foruma,daleko pristojniji sugovornici..nikad od njih ad homminem...sad ako im time drzim stranu..Mea culpa..Mea Maxima Culpa..
Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..tre wrote:to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)pismejker wrote:na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..tre wrote:tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijeklapismejker wrote:Milivoje,pozdravi tatu u Čačak..tre wrote:
Uzalud to govoriti yudi i menageru, doduše oni i nisu židovi pa onda ni ne čudi što takve stvari njih ne hebu.
Skidam ja kapu onom,koji bi se to usudio uzivo napraviti,kujis..Svaka budala moze biti hrabra na forumu,jerbo nema sankcija..u reali.baja moj,spomeni mi mater ili nasjedni na zulj,sankcije bi stigle promptno..ne bi mi srao godinama kao ovdje na forumu...ne ti,nego bilo tko sa foruma..
Guest- Guest
zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))pismejker wrote:Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..tre wrote:to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)pismejker wrote:na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..tre wrote:tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijeklapismejker wrote:
Milivoje,pozdravi tatu u Čačak..
Skidam ja kapu onom,koji bi se to usudio uzivo napraviti,kujis..Svaka budala moze biti hrabra na forumu,jerbo nema sankcija..u reali.baja moj,spomeni mi mater ili nasjedni na zulj,sankcije bi stigle promptno..ne bi mi srao godinama kao ovdje na forumu...ne ti,nego bilo tko sa foruma..
Liku ne gine pržilica...
Optužilo ga po 29 točaka...
Brzi su, sto jest jest...
Optužilo ga po 29 točaka...
Brzi su, sto jest jest...
tre wrote:zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))pismejker wrote:Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..tre wrote:to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)pismejker wrote:na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..tre wrote:
tvoj je iz čačak očigledno, i tvoj i judin. Kad se vidi kako branite srbadiju i jugu a kao židovi ste jasno je u stvari koliko je sati što se tiče vašeg porijekla
Iz drugih razloga ..i nije bas bilo toliko...dovoljan je jedan poziv,a kako rekoh,i moja je odgovornost ako se ndam navuci od strane porovokatora...zasad je glavni razlog kultura komunikacije..Weber je isto nes priredjivao,ista stvar..uz to..nisam uvijek na raspolahganjujer radim,u drzavi gdje da se zivi mora se raditi,nema borackih mirovina i slicno..
Guest- Guest
u jebote sad si me dotukao argumentima a ne lažima! odlazim postiđen uz ovjerenu izjavu da si ti najbolji i najljepši i najkuratiji i sa najvećim mudima u sjevernoj hemisferi a vjerojatno i širepismejker wrote:tre wrote:zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))pismejker wrote:Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..tre wrote:to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)pismejker wrote:
na zalost,nasi su daleko od Balkana.. ..Branim Srbadiju i Jugu..? Pajdo moj,iz Juge nisam morao bjezati trbuffom za kruffom,iz tvoje famozne drzave i sami Hrvati bjeze...to ti je recimo prilicno argumentiran odgovor..
Iz drugih razloga ..i nije bas bilo toliko...dovoljan je jedan poziv,a kako rekoh,i moja je odgovornost ako se ndam navuci od strane porovokatora...zasad je glavni razlog kultura komunikacije..Weber je isto nes priredjivao,ista stvar..uz to..nisam uvijek na raspolahganjujer radim,u drzavi gdje da se zivi mora se raditi,nema borackih mirovina i slicno..
Pa nisi vrijedan lazi,kak oda kazem..jebe me se sto mislis,bez obzira o cemu govorim..vjeruj ili ne,tvoj problem..niti smo ikad bili frendovi niti cemo ikad biti..ono,povrsna wirtualna komunikacija..e sad,opceprihvacena misao je da bi ljudi u izrazu trebali biti kulturni,cisto radi opceugodne atmosfere,ne samo za diskutante,nego i za ostale forumase..jel..ne moras ti niti radi cega odlaziti postidjen..A ostalo..pa priznaj postojanje boljih od sebe..ja sam svjestan te cinjenice,budi i ti..tre wrote:u jebote sad si me dotukao argumentima a ne lažima! odlazim postiđen uz ovjerenu izjavu da si ti najbolji i najljepši i najkuratiji i sa najvećim mudima u sjevernoj hemisferi a vjerojatno i širepismejker wrote:tre wrote:zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))pismejker wrote:Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..tre wrote:
to što nisi morao bježati samo znači da si bio privilegirana partijska kasta. Što se tiče nivoa na forumu samo nemoj o tome svega ti, nasereš svašta i onda kad ti neko zavuče šamarčinu onda ide da se zekaš ili slične pizdarije. Kad izazivaš onda budi barem muško pa se pošaketaj kako treba a ne ko pičkica. Sve žene na ovom forumu su vatrenije od tebe osim možda jedne da je sad ne spominjem :)
Guest- Guest
ajde srbo ne pizdi, vidiš da sam ti sve priznao pa nije jasno sa kime se to svađaš, sa mnom ili ss svojim šumotvorinama :)pismejker wrote:Pa nisi vrijedan lazi,kak oda kazem..jebe me se sto mislis,bez obzira o cemu govorim..vjeruj ili ne,tvoj problem..niti smo ikad bili frendovi niti cemo ikad biti..ono,povrsna wirtualna komunikacija..e sad,opceprihvacena misao je da bi ljudi u izrazu trebali biti kulturni,cisto radi opceugodne atmosfere,ne samo za diskutante,nego i za ostale forumase..jel..ne moras ti niti radi cega odlaziti postidjen..A ostalo..pa priznaj postojanje boljih od sebe..ja sam svjestan te cinjenice,budi i ti..tre wrote:u jebote sad si me dotukao argumentima a ne lažima! odlazim postiđen uz ovjerenu izjavu da si ti najbolji i najljepši i najkuratiji i sa najvećim mudima u sjevernoj hemisferi a vjerojatno i širepismejker wrote:tre wrote:zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))pismejker wrote:
Svakako ..ostalo,a sto ga nadrobi...vatrenije...kazes..Po meni,samo nekulturnije,jer ti se obicno ne javljas na normalni nacin i normalnu komunikaciju,nego samo kad hoces lajati..Dakle,po tebi je "snazniji" onaj koji glasnije laje..
Milivoje,opet nepristojan..ccccc...Sto sam priznao..?To da sa nekulturnim nivoom ne zelim imati fizickog kontakta..Priznajem naravno..biram drustvo a ti nikad neces biti na nivou kultuire i izraza,da bi pozelio biti u tvom drustvu..Ne svadjam se sa nikim,samo ti pristojno odgovaram..tre wrote:ajde srbo ne pizdi, vidiš da sam ti sve priznao pa nije jasno sa kime se to svađaš, sa mnom ili ss svojim šumotvorinama :)pismejker wrote:Pa nisi vrijedan lazi,kak oda kazem..jebe me se sto mislis,bez obzira o cemu govorim..vjeruj ili ne,tvoj problem..niti smo ikad bili frendovi niti cemo ikad biti..ono,povrsna wirtualna komunikacija..e sad,opceprihvacena misao je da bi ljudi u izrazu trebali biti kulturni,cisto radi opceugodne atmosfere,ne samo za diskutante,nego i za ostale forumase..jel..ne moras ti niti radi cega odlaziti postidjen..A ostalo..pa priznaj postojanje boljih od sebe..ja sam svjestan te cinjenice,budi i ti..tre wrote:u jebote sad si me dotukao argumentima a ne lažima! odlazim postiđen uz ovjerenu izjavu da si ti najbolji i najljepši i najkuratiji i sa najvećim mudima u sjevernoj hemisferi a vjerojatno i širepismejker wrote:tre wrote:
zato si izbjegao susret barrm 15tak puta kada sam te pozvao na upoznavanje :))
Guest- Guest
više ni čitati ne znaš koliko si ljut ajde srbo smiri živce i duboko diši :)pismejker wrote:Milivoje,opet nepristojan..ccccc...Sto sam priznao..?To da sa nekulturnim nivoom ne zelim imati fizickog kontakta..Priznajem naravno..biram drustvo a ti nikad neces biti na nivou kultuire i izraza,da bi pozelio biti u tvom drustvu..Ne svadjam se sa nikim,samo ti pristojno odgovaram..tre wrote:ajde srbo ne pizdi, vidiš da sam ti sve priznao pa nije jasno sa kime se to svađaš, sa mnom ili ss svojim šumotvorinama :)pismejker wrote:Pa nisi vrijedan lazi,kak oda kazem..jebe me se sto mislis,bez obzira o cemu govorim..vjeruj ili ne,tvoj problem..niti smo ikad bili frendovi niti cemo ikad biti..ono,povrsna wirtualna komunikacija..e sad,opceprihvacena misao je da bi ljudi u izrazu trebali biti kulturni,cisto radi opceugodne atmosfere,ne samo za diskutante,nego i za ostale forumase..jel..ne moras ti niti radi cega odlaziti postidjen..A ostalo..pa priznaj postojanje boljih od sebe..ja sam svjestan te cinjenice,budi i ti..tre wrote:u jebote sad si me dotukao argumentima a ne lažima! odlazim postiđen uz ovjerenu izjavu da si ti najbolji i najljepši i najkuratiji i sa najvećim mudima u sjevernoj hemisferi a vjerojatno i širepismejker wrote:
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa u posjeti rimskoj sinagogi
» Predsjednica Republike u Pittsburghu nazočila obilježavanju 125. obljetnice Hrvatske bratske zajednice
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
» Predsjednica Republike u Pittsburghu nazočila obilježavanju 125. obljetnice Hrvatske bratske zajednice
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
Page 5 of 6