Masakr Kurda
Page 1 of 1
Masakr Kurda
Cezire i još par gradova na JI Turske koji su velikom većinom naseljeni Kurdima,
već mjesec-dva dana su pod opsadom turske vojske.
Policijski sat znači da pučanstvo boravi u skloništima, podrumima.
Osim turskih metaka i granata, glad i žedj uzimaju danak. Postoje snimke
di vojska ruši dalekovode i stupove od struje, pucaju iz tenkova na civilne objekte itd.
"Demokratski zapad" šuti, vlada zavjera šutnje očito.
Snimke doli pokazuju kako vojska otvara vatru na grupu civila koji su istakli bijelu zastavu.
Smrad serdogan lovi u mutnom.
već mjesec-dva dana su pod opsadom turske vojske.
Policijski sat znači da pučanstvo boravi u skloništima, podrumima.
Osim turskih metaka i granata, glad i žedj uzimaju danak. Postoje snimke
di vojska ruši dalekovode i stupove od struje, pucaju iz tenkova na civilne objekte itd.
"Demokratski zapad" šuti, vlada zavjera šutnje očito.
Snimke doli pokazuju kako vojska otvara vatru na grupu civila koji su istakli bijelu zastavu.
Smrad serdogan lovi u mutnom.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Re: Masakr Kurda
Zaista me zanima snaga turske vojske u nekom ozbiljnom okršaju, laki su na okidaču a također i brzi, ne promakne im 5 sekundi prodora zračnog prostora, civili su praktične mete za trening preciznosti...jbg čuvar sekularnosti tankih živčeka
2014-04-15
Recimo ovako.,.naguzili bi pola Europe u roku par mjeseci,da stvarno krenu naprijed..n_razbojnik wrote:Zaista me zanima snaga turske vojske u nekom ozbiljnom okršaju, laki su na okidaču a također i brzi, ne promakne im 5 sekundi prodora zračnog prostora, civili su praktične mete za trening preciznosti...jbg čuvar sekularnosti tankih živčeka
Guest- Guest
a ja mislim da ne bi prošli Grčkubogomdani wrote:Recimo ovako.,.naguzili bi pola Europe u roku par mjeseci,da stvarno krenu naprijed..n_razbojnik wrote:Zaista me zanima snaga turske vojske u nekom ozbiljnom okršaju, laki su na okidaču a također i brzi, ne promakne im 5 sekundi prodora zračnog prostora, civili su praktične mete za trening preciznosti...jbg čuvar sekularnosti tankih živčeka
n_razbojnik-
2014-04-15
dobar komentar..Grci su karakterom jako zivcani i prgavi..otprilike su slicne snage..no Grcka je vise na zapadu,a Turska moze krenuti na Europu,bez da okrhne Grcku..dakle Bugarska Rumunija..s tim da u jugoistocnoj Bugarskoj ima hrpa Turaka koji tamo zive vec stotinama godina..n_razbojnik wrote:a ja mislim da ne bi prošli Grčkubogomdani wrote:Recimo ovako.,.naguzili bi pola Europe u roku par mjeseci,da stvarno krenu naprijed..n_razbojnik wrote:Zaista me zanima snaga turske vojske u nekom ozbiljnom okršaju, laki su na okidaču a također i brzi, ne promakne im 5 sekundi prodora zračnog prostora, civili su praktične mete za trening preciznosti...jbg čuvar sekularnosti tankih živčeka
Guest- Guest
Inace u privatnosti Turci i Grci se vjecito nadhebavaju,poput Srba i Hrvata...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Recimo ovako.,.naguzili bi pola Europe u roku par mjeseci,da stvarno krenu naprijed..n_razbojnik wrote:Zaista me zanima snaga turske vojske u nekom ozbiljnom okršaju, laki su na okidaču a također i brzi, ne promakne im 5 sekundi prodora zračnog prostora, civili su praktične mete za trening preciznosti...jbg čuvar sekularnosti tankih živčeka
mozda bi imali nekog pocetnog uspjeha ako bi imali element iznenadjenja na svojoj strani
2014-04-14
Erdogan je dokazani manijak psihopat i luđak, a već duže vrijeme je i teški ratni zločinac.
Vrlo moguće da uvali Tursku u veliki rat recimo sa Rusijom pa da Turcija bude pobrisana sa mape.
Vrlo moguće da uvali Tursku u veliki rat recimo sa Rusijom pa da Turcija bude pobrisana sa mape.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Turci su coporativan narod. Samo u coporu su hrabri. Odvoji jednog nasamo i imas grlicu pred sobom. Tako da...ovo je politicki trenutak da se obracunaju nesmetano sa Kurdima u Turskoj, ali Njemacka financira i opskrbljuje oruzjem Kurde u Iraku i Siriji, tako da nesto od tog Njemackog naoruzanja svakako osvane i u Turskoj. Tamo su se svi zajebali koji su isli nesto petljat.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
naplatit će njima kurdi. dobili su i hrpu hrvatskog oružja.flumen wrote:Turci su coporativan narod. Samo u coporu su hrabri. Odvoji jednog nasamo i imas grlicu pred sobom. Tako da...ovo je politicki trenutak da se obracunaju nesmetano sa Kurdima u Turskoj, ali Njemacka financira i opskrbljuje oruzjem Kurde u Iraku i Siriji, tako da nesto od tog Njemackog naoruzanja svakako osvane i u Turskoj. Tamo su se svi zajebali koji su isli nesto petljat.
Guest- Guest
http://www.ardmediathek.de/tv/ttt-titel-thesen-temperamente/Hexenjagd-auf-kurdische-Kultur/Das-Erste/Video?documentId=32950958&bcastId=431902
:/
:/
Similar topics
» FSA ide u rat protiv Kurda
» Erdogan pokrenio pogrom Kurda?!?
» U Njemačkoj traje rat između Kurda i Turaka
» Američki dobrovoljci ogorčeni izdajom Kurda
» Erdogan: SAD da izaberu između Turaka i Kurda
» Erdogan pokrenio pogrom Kurda?!?
» U Njemačkoj traje rat između Kurda i Turaka
» Američki dobrovoljci ogorčeni izdajom Kurda
» Erdogan: SAD da izaberu između Turaka i Kurda