Masakr u sinagogi u Pittsburghu
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Masakr u sinagogi u Pittsburghu
Kažu da je počinitelj 'white supremacist' a među žrtvama uopće nema obojenih?!
T.- Posts : 17547
2014-04-14
U Americi nije kao kod nas,, nama su neke teme nepoznate a njima je židovsko preuzimanje Amerike preko krupnog kapitala goruća tema
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
oni su kao nekad problem u cijelom svijetuRayMabus wrote:U Americi nije kao kod nas,, nama su neke teme nepoznate a njima je židovsko preuzimanje Amerike preko krupnog kapitala goruća tema
tko je poticao rat u bivšoj jugi
tko je stvorio isil
tko nam rasprodaje zemlju
ljude pretvara u dužničke robove....
immortal-
2014-04-16
Razmišljam
Generalno šta god bilo radi se o malom broju Židova a ne cijeloj populaciji
Ovo bi svakako trebalo imati prvo na umu kad je ova tema u pitanju
Generalno šta god bilo radi se o malom broju Židova a ne cijeloj populaciji
Ovo bi svakako trebalo imati prvo na umu kad je ova tema u pitanju
2014-04-11
T. wrote:Diskriminacija...
Afroamerican bi bio olađen u roku odma...
Ču, 3 policajca pogodio a ostao živ...
A baš, to sam prvo pomislio kad sam čuo da je savladan.
mortal wrote:
oni su kao nekad problem u cijelom svijetu
tko je poticao rat u bivšoj jugi
tko je stvorio isil
tko nam rasprodaje zemlju
ljude pretvara u dužničke robove....
Ti si bolesna u mozak tuko glupa
Ova antižidovska atmosfera koja se stvara sa pripisivanjem Židovima svih zala ovoga svijeta vrlo je mračna pojava.
Ako neko i smatra da Izrael vodi pogrešnu politiku i da moćni židovski lobiji rade ovo ili ono, to mu ne daje za pravo da oružjem udara na obične ljude i vjernike u njihovim bogomoljama.
Znam dosta Židova ovdje. Ima ih i bogatijih i siromašnijih, i ovakvih i onakvih. Ljudi ko i svaki drugi.
Treba se odupruijeti stereotipima jer oni su veliko zlo koje navodi ljude na ovakve zločine.
Ako neko i smatra da Izrael vodi pogrešnu politiku i da moćni židovski lobiji rade ovo ili ono, to mu ne daje za pravo da oružjem udara na obične ljude i vjernike u njihovim bogomoljama.
Znam dosta Židova ovdje. Ima ih i bogatijih i siromašnijih, i ovakvih i onakvih. Ljudi ko i svaki drugi.
Treba se odupruijeti stereotipima jer oni su veliko zlo koje navodi ljude na ovakve zločine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Tocno...ali obrati se ovom argumentacijom nekima ovdje poput sore,gnjecai jos nekih koji generalizirajuRingo10 wrote:Ova antižidovska atmosfera koja se stvara sa pripisivanjem Židovima svih zala ovoga svijeta vrlo je mračna pojava.
vuksadinare- Posts : 100231
2015-09-08
Kao i obicno rasprava je otklizala u "nepoznatom" smijeru. Bilo kako bilo iz dijela forumasa izbija, boljsevicko, balkansko mediteranski trulez koji jos nije izvjetrio iz vremena kada je "on" hodao po zemlji. Zanimljivo je ovo pljuvanje po zidovima. Ne pljuvanje vec izbacivanje flokula bez ikakovog sustava i zadrske. Tako je bilo i u staroj Yu koja nije imala diplomatske odnose sa drzavom Izrael a Yassir se osjecao kao kod kuce sa pistoljem za pojasom. Drugi problem (govorim za EU) je sta sada zidovi na zapadu upadaju u zamku da drze lojtre leftardima i dizu galamu na neku ekstremnu desnicu iako im u realnom zivotu svaka ugroza dolazi od strane MENA kancera koji se dovukao u zadnjih dva desetljeca. Zidovi pokusavaju biti politicki korektni a obruc se steze.Kila mozga.....
2014-04-14
Abraham bivša Juga je učestvovala u tajnoj operaciji kad su Židovima dostavljani avioni u početku
Čisto da znaš da postoje i neslužbene stvari
Čisto da znaš da postoje i neslužbene stvari
2014-04-11
Gledajte siru sliku kolega. YU je protjerala vecinu Zidova koji su prezivjeli ustase. To necete nigdje procitati. Ostali su samo Goldstain i slicni, koji u biti i nije pravi zidova ali nije tema.
2014-04-14
Triba gledat svoje interese a interes mi nije da mi sad Amerikanci uvale antisemitizam kao šta su ga uvalili nacisti ustašama koji uopće nisu bili antisemiti
Postoje neke olakotne okolnosti
Židovi sad imaju svoju državu
Amerika je ipak priko oceana
Vojno gledano Izrael je najvažniji saveznik Americi na Bliskom istoku
To su nama olakotne okolnosti u odnosu na ovu sličnu pojavu u Njemačkoj prije osamdesetak godina
Postoje neke olakotne okolnosti
Židovi sad imaju svoju državu
Amerika je ipak priko oceana
Vojno gledano Izrael je najvažniji saveznik Americi na Bliskom istoku
To su nama olakotne okolnosti u odnosu na ovu sličnu pojavu u Njemačkoj prije osamdesetak godina
2014-04-11
YU je porusila vise sinagoga nego ustashe. YU nikada nije vratila imovinu zidovima , cak je otela i zidovskim "kulacima" koji su prezivjeli . Takoda.... KIla mozga..
2014-04-14
Iskreno puca mi kurac, gledam 2018 godinu i ovu pojavu u Americi jer očito je da se ponavlja slično šta i u Njemačkoj prije samo je sad radnja u Americiabraham wrote:Gledajte siru sliku kolega. YU je protjerala vecinu Zidova koji su prezivjeli ustase. To necete nigdje procitati. Ostali su samo Goldstain i slicni, koji u biti i nije pravi zidova ali nije tema.
2014-04-11
Ovo wrote: Sta se desilo u USA je dijelo mentalno poremecenog marginalca.
2014-04-14
Problem je što je on jasno objasnio razlog a svi znaju da je to istina
Očekujem antisemitizam u Sjedinjenim američkim državama
Očekujem antisemitizam u Sjedinjenim američkim državama
2014-04-11
Kissinger je jedan od šefova Area 51
Meni je i te kako ova tematika poznata i ja u biti razmišljam šta ću podržati a znam odmah da ću podržati borbu protiv ovih u SAD jer su u dogovoru sa negativnim vanzemaljcima
Tajna vlada
Meni je i te kako ova tematika poznata i ja u biti razmišljam šta ću podržati a znam odmah da ću podržati borbu protiv ovih u SAD jer su u dogovoru sa negativnim vanzemaljcima
Tajna vlada
2014-04-11
Neopravdam ovaj čin tj osuđujem ga no postoji problem
Ako ja ovo objašnjavam dakle to je istina to zna da je i zapovjednik Galaktičke federacije za sjeveru Ameriku na istoj valnoj dužini
Očito slijedi napad na obične židove tamo kako bi se izbacila tajna vlada
Ako ja ovo objašnjavam dakle to je istina to zna da je i zapovjednik Galaktičke federacije za sjeveru Ameriku na istoj valnoj dužini
Očito slijedi napad na obične židove tamo kako bi se izbacila tajna vlada
2014-04-11
Naravno da američki mediji ne pišu da je lik bio mrzitelj trumpa, nego eto trump je kriv za pittsburgh
Kako god
Ja nisam direktno povezan sa zapovijednicima u drugim sektorima i obratno jer je to napravljeno tako da se svi skoncsntriramo na svoj sektor
Obične židove će se tamo napadati a moje je da ovdje to iskoristim najbolje
Ionako triba naselit zapadnu obalu pa će doseljenici iz Amerike ojačati državu Izrael
Izrael je saveznik
Ja nisam direktno povezan sa zapovijednicima u drugim sektorima i obratno jer je to napravljeno tako da se svi skoncsntriramo na svoj sektor
Obične židove će se tamo napadati a moje je da ovdje to iskoristim najbolje
Ionako triba naselit zapadnu obalu pa će doseljenici iz Amerike ojačati državu Izrael
Izrael je saveznik
2014-04-11
Ringo10 wrote:Ova antižidovska atmosfera koja se stvara sa pripisivanjem Židovima svih zala ovoga svijeta vrlo je mračna pojava.
Objasni to maloumnoj -mortalki- i sl.
--------------------------------------------------
Sorosh ili Madoff su nepoželjni u Izraelu ili u zajednicama.
No primitivci ( mortal i sl ) znaju jedino da su oni Židovi i to je dovoljno da sav narod gledaju
kao da su svi zli multimilijunaši koji su " krivi " za njezinu bijedu i minuse na računu.
Neprijatelj je uvijek stranac , inovjernik, makar bio udaljen tisućama Km..........kriv je uvijek netko drugi.
--------------------------------------------------
U samom Izraelu ima 1.5 Mil. ljudi, Židova, koji su na granici siromaštva..........ali šta o tome zna - mortalka- ( ili markićka ili sl. )
Mentalni nivo takvih spodoba zbilja nije za ikakvu komunikaciju sa njima.
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Papa u posjeti rimskoj sinagogi
» Predsjednica Republike u Pittsburghu nazočila obilježavanju 125. obljetnice Hrvatske bratske zajednice
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
» Predsjednica Republike u Pittsburghu nazočila obilježavanju 125. obljetnice Hrvatske bratske zajednice
» masakr na uskrs....
» Masakr kod Dečana
» Masakr Kurda
Page 2 of 6