ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šamaranje zatonske prevare

Page 5 of 43 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Next

Go down

Šamaranje zatonske prevare - Page 5 Empty Re: Šamaranje zatonske prevare

Post by End 30/10/2018, 19:53

Šamaranje zatonske prevare - Page 5 Dqp5-r4V4AEY2q5
Great midfielders ... and Luka Modric.

End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2018, 20:12

End wrote:You know what makes the elclasico victory even beyond beyondly gr8? Twas how Ivan Rakitic showed again how he is better than Luka Modric. Even at the WorldCup for Croatia Ivan was their real MVP. But Madrid owns the media machine, so yes...

gasi sve ovo je početak i kraj
Nas dvojica to govorimo već godinama...
Al sad su i drugi progledali...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 30/10/2018, 20:43

fridrih_niche wrote:
End wrote:You know what makes the elclasico victory even beyond beyondly gr8? Twas how Ivan Rakitic showed again how he is better than Luka Modric. Even at the WorldCup for Croatia Ivan was their real MVP. But Madrid owns the media machine, so yes...

;)
Ma, vas dvojica ste duo fantasticus forumskih  jocolor jocolor , a još k tome niste uopće svjesni da vas nitko ne shvaća ozbiljno.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2018, 20:48

Šta ti, smrade jedan, imaš protiv Rakitića?
Zasto ti je krivo šta je bolji od Luke Bankomatica?
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 30/10/2018, 20:58

Ništa nemam protiv Rakitića, al' da je lošiji igrač od Luke to je istina. Iliti Rakitić je bolji od Luke u ovoj sezoni, ali karijere im uopće ne možeš uspoređivati jer Lukina je za 5 kopalja iznad. Meni nije teško priznati da je Rakitić bolji ove sezone za razliku od tebe koji samo vrtiš svoj film zajedno sa onom zagorskom gluperdom.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 30/10/2018, 21:35

a koju si ti to utakmicu debilčino pogledao da je za tebe rakitić bolji, osim možda klasika.  ili koju utakmicu si pogedao u zadnjih 10 sezona da ti je zatonska prevara bolja od rakete? u oba slučaja odgovor je nijednu, a i da jesi opet ti ne vrijedi jer si glup ko noć. znači mišljenje ti se temelji na dvije jednostavne neproširene rečenice koje si pročitao na indexu i čije si značenje jedva odgonetnuo slovkanjem.

budaletino raspala neki tu gledaju svaku utakmicu svako kolo i barataju činjenicama i podacima o kojima ti možeš samo sanjati, a oni govore da je raketa izmislio nogomet za zatonsku prevaru, uvijek bilo i bit će.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 30/10/2018, 21:42

sad više ništa ne znači 100% dodavanja do kroosa kad nema nekoga da zabije gola, ajde nek on jednom u životu konačno riješi utakmicu i da bude MOTM.
sad se dokaži bankomatu lopovski i jesi se, kao najveća sramota u povijesti koja je dobila the best.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by FRANK 30/10/2018, 22:07

Sad je dokazano ono sto je brat skorpija govorio x puta.
Ronaldo je bio Real Madrid. Ovo sve ostalo je kurcina

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2018, 22:22

Zeko wrote:Ništa nemam protiv Rakitića, al' da je lošiji igrač od Luke to je istina. Iliti Rakitić je bolji od Luke u ovoj sezoni, ali karijere im uopće ne možeš uspoređivati jer Lukina je za 5 kopalja iznad. Meni nije teško priznati da je Rakitić bolji ove sezone za razliku od tebe koji samo vrtiš svoj film zajedno sa onom zagorskom gluperdom.
Ma ti si glup ka tristo kuraca...
Idiote, veze nemaš o balunu i budi kuco...
Diži rukicu kad ti Svetac iz Medjugorja kaže i to je to...
Za ostalo nisi...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by skripar 30/10/2018, 22:30

End wrote:
skripar wrote:puši kurac zagorski tovaru, prodana dušo
čujte i počujte još jednoga velikoga dinamovca, kad zatonska prevara ukrade 100 milijuna iz kluba, to mu je heroj, a oni istinski navijači koji se zgražaju nad lopovom su prodani.
ma šta 100 milijardu i 100 milijuna je ukrao lol!

a ti si se razotkrio svojim upisima da si prešao u tovare, čak si navijao protiv reprezentacije na svjetskom

jel te stid imalo?
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by skripar 30/10/2018, 22:32

fridrih_niche wrote:

;)
najžalosnije je što ste vas dvojica ozbiljni kad to govorite

;)
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by End 30/10/2018, 22:46

skripar wrote:
End wrote:
čujte i počujte još jednoga velikoga dinamovca, kad zatonska prevara ukrade 100 milijuna iz kluba, to mu je heroj, a oni istinski navijači koji se zgražaju nad lopovom su prodani.

a ti si se razotkrio svojim upisima da si prešao u tovare, čak si navijao protiv reprezentacije na svjetskom

jel te stid imalo?
stid me kolko si tupav.
tebe kao mamicevca i stovatelja zatonskoga lopova bi trebalo biti sramota, veliki navijacu reprezentacije..
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 30/10/2018, 22:48

pogledaj sta broza radi svako kolo, da je on bio umjesto bankomata bili bi 1.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Guest 30/10/2018, 22:58

skripar wrote:
fridrih_niche wrote:

;)

;)
Ozbiljno izražavamo svoj stav, naravno...
To se tako i radi...
Samo triba mislit svojom glavom...
;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 30/10/2018, 23:36

fridrih_niche wrote:
skripar wrote:
fridrih_niche wrote:

;)

;)
Ozbiljno izražavamo svoj stav, naravno...
To se tako i radi...
Samo triba mislit svojom glavom...
;)
Svako ozbiljno razmisljanje glavon na ovom forumu vodi u pederluk. Osim u slucaju niske cigansture. On je pretplacen na kretenluk

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by skripar 31/10/2018, 16:38

End wrote:
skripar wrote:
End wrote:

jel te stid imalo?
stid me kolko si tupav.
tebe kao mamicevca i stovatelja zatonskoga lopova bi trebalo biti sramota, veliki navijacu reprezentacije..
ko kaže da sam mamićevac
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by skripar 31/10/2018, 16:39

End wrote:pogledaj sta broza radi svako kolo, da je on bio umjesto bankomata bili bi 1.
ovo ni brozina keva ne bi izjavila
skripar
skripar

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by End 31/10/2018, 21:29

skripar wrote:
End wrote:
skripar wrote:
End wrote:

jel te stid imalo?
stid me kolko si tupav.
ko kaže da sam mamićevac
eto dobija se dojam od tolikoga branjenja zatonskoga lopova.
tvoj zaključak je da sam ja tovar i protiv repke jer mrzim modrića (lopova koji je pokrao klub čiji si ti tobože veliki i pravi navijač) onda si ti mamićevac.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by End 31/10/2018, 21:33

skripar wrote:
End wrote:pogledaj sta broza radi svako kolo, da je on bio umjesto bankomata bili bi 1.
ovo ni brozina keva ne bi izjavila
razmisli mao koju utakmicu je riješio i na kojoj utakmici je bio prevaga.. 0
ima taj gol protiv argentine, odličan je gol, ali ta utakmica bi bila riješena i bez toga lakoćom i bbila je riješena prije nego je počela.
i ima igrača utakmica protiv rusije u jednoj očajnoj utakmici gdje su svi bili loši, a on malo manje loš.
da ne spominjemo dansku i koliko nas je to moglo koštati.

a raketa je 2x pucao za prolaz, perišić i mandžo doslovno riješili utakmicu. npr. perišić je odigrao loš turnir, al da nije dao ono protiv engleza zatonska prevara nikad ne bi vidjela zlatnu loptu. poanta e da su njega igrači spašavali i vadili iz sranja koje je sam zakuhao, a on sam nije za ništa konretno zaslužan.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Zeko 31/10/2018, 21:37

Spojiš dalmatinsku i zagorsku gluperdu i dobiješ forumske  jocolor jocolor. Najtragičnije je to, kaj ste vas dvojica UVJERENI da je vaše mišljenje jedino mjerodavno u opisu Luke Modrića kao igrača. Ako nekoga 64 trenera (32 kluba iz grupne faze LP i 32 kluba iz grupne faze Eurolige) i 64 kapetana iz istih klubova izaberu za naj, onda je to ZAKON za svakoga i ne mogu i nisu 2 forumske  jocolor jocolor iz Hrvatske mjerodavnije od njih. Ista je stvar sa trenerima i kapetanima reprezentacija nakon čijeg je glasovanja opet na prvom mjestu Luka. Kažem vam, nemojte sami sebi u vaše gluperde stavljati nešto, što objektivno niste, a niti imate kapacitet za to. Činjenice promijeniti ne možete i za vijeke vjekova će ostati zapisano da je Luka Modrić najbolji igrač SP-a u Rusiji, najbolji igrač Europe i najbolji igrač svijeta za 2018. godinu. I to nisam izglasao ja, nisam ga birao ja, a vas 2 forumske  jocolor jocolor spočitavate meni da kol'ko sam ja utakmica gledao u ne znam kol'ko godina, a da vi gledate svaku. Ma možete vi gledati svaku i po nekoliko puta kad ste glupi k'o kurac i ne razumijete kaj gledate. Valjda je moje pravo da vjerujem stručnjacima koji su Luku izabrali, a ne nekakvim forumskim  jocolor jocolor iz Hrvatske, bog vas glupe jebo.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by End 31/10/2018, 21:53

tebi su novinari stručnjaci debilu, najveći lažovi i gamad na svijetu, a sve novine svijeta samo prekopiraju ona šta se piše na marci i to je zakon. ili izbornik i kapetan tadžkistana.
eurosong je mjerodavniji da bira najboljega igrača nego stručnjaci fife idiote jedan krepilni.
fifa je 0, oni nisu mjerodavni da postoje, a kamoli da odlučuju o ičemu u nogometu kojega su uništili i to im nije dosta nego se još moraju prodati za the besta haha

imaš milijun stranica na netu koji na osnovu milijun podatak dobro pokažu tko je najbolji, a tu se ne očekuje od zatonske prevare učinak u golovima i asistencijama jer svi znamo da nema 2 gola u karijeri. al nema niti ništa drugo u njegovoj igri osim provlačenja, kamuflaže i skrivanje iza drugih.
End
End

2015-08-25

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 43 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24 ... 43  Next

Back to top

- Similar topics