Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
Page 1 of 1
Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
http://www.direktno.hr/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
Molim kolege za link teme da postave...vrlo je zanimljiv
2015-09-08
Inace peratovic lijevo naginje ali ne voli udbase,komunjare i jugice...evala peratovicu
2015-09-08
Željko Peratović dobrovoljno istupio iz HND-a, ljut na Lekovića | Direktno.hr
Guest- Guest
Similar topics
» 'Pokušaj' (samo)ubojstva iz zasjede Saše Lekovića!
» Zoran Šorlija:'Željko Travica me odalamio po glavi bejzbol palicom. Zbog njega sam danas invalid u kolicima.'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Možda je krajnje vrijeme da je netko tako istupio
» Zoran Šorlija:'Željko Travica me odalamio po glavi bejzbol palicom. Zbog njega sam danas invalid u kolicima.'
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Možda je krajnje vrijeme da je netko tako istupio
Page 1 of 1