Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 43
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
ubijam te čovječe, počni raditi lijes da te imaju u čemu pokopati
End- Posts : 21177
2015-08-25
End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
darth_vader-
2014-04-17
End zna kvalitetno iznit činjenice, a ne vridjat...jasambrend wrote:End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
To šta su ljudi uglavnom debili i nije njegov problem...
Znaci, sve sažeto i koncizno im iznese i oni opet ostaju debili...
Ma bacaj atomsku...
;)
Guest- Guest
treći dan u nizu ih šamaram uz minimalan napor i trud.fridrih_niche wrote:End zna kvalitetno iznit činjenice, a ne vridjat...jasambrend wrote:End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
Ma bacaj atomsku...
;)
samo mi pošaljite te stručnjake, baš bi volio neku debatu s takvim glupanom, al da se pripremi da ima nešto za ponuditi, a ne ko ovi forumski ludaci.
2015-08-25
fridrih_niche wrote:End zna kvalitetno iznit činjenice, a ne vridjat...jasambrend wrote:End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
;)
Guest- Guest
ovakvu argumentaciju koristi i naš hajduk kako bi dokazao da je na pravom putu i da su rezultati hajduka koji to ne potvrđuju krivo interpretirani.End wrote:to ne znači da je to ispravno. jednostavno gluperde su u većini, isto kao kad biraju HDZ. nijedan od njih nema 1 jedini argument zbog čega je zapravo najbolji, nemaju dokaz i potvrdu osim floskula i praznih fraza koje su netočne.
samo napravi 3 klika mišem i imaš milijun dokaza da ne da je najbolji nego nije u top 20 veznjaka, kamoli u krugu najboljih igrača svih pozicija. i to nitko ne može demantirati i osporiti i to kolektivno, individualno, po dojmu, kako god hoćeš.
oni jesu njega legitimno izabrali, ali on jednostavno nije najbolji, niti približno i to je jedna velika sramota to tebi nije jasno.
puno realnije i stručnije su npr. stanice opta, whoscored, squawka koje sustavno prate igrače svako kolo, zbrajaju sve moguće statistike i dojmove i daju konačan rejting. i to ne samo golove i asistencije nego stvari tipa koliko je igrač imao po utakmici uopće loptu u svojem posjedu, sudjelovanje kod obrane i napada, lopte koje je uputio natrag - naprijed, igrači utakmice itd. i to upravo iz razloga da bi se napravila što manja razlika između stopera i napadača.
uglavnom tu zatonska prevara ne postoji osim u točnim dodavanjima do kroosa.
znači isco i kroos imaju puno veći rejting od njega, a casemiro mu je uz bok, kamoli asensio i pederko.
sličnu argumentaciju se koristilo kad se za mandžukića pisalo kako je panj i kako je za njega dezerter nikola kalinić izmislio nogomet. već viđeno suštinski i stilski orkestrirano pljuvanje.
cristiano ronaldo osvojio je jednu svoju zlatnu loptu zahvaljujući činjenici da je Portugal bio europski prvak, a neymar je nije nikada osvojio jer osim klupskih trofeja druge nije osvajao.
po ovim bi kriterijima španjolska trebala biti svjetski prvak jer ima tri igrača u prvih šest, a ispala je u prvom krugu doigravanja.
ili njemačka koja ima kroosa, a ispala je u grupi.
ili Portugal s Ronaldom koji je izgubio u prvom krugu doigravanja.
ili francuska koja se trebala prošetati do titule jer ima čak šest igrača među prvih 30 u izboru za zlatnu loptu, a protiv argentine je visila o niti.
činjenica je kako su sve momčadi u kojima je luka igrao s njim bolje, nego bez njega.
jednako tako je činjenica kako je lukina uloga u reprezentaciji hrvatske na putu do finala sp-a bila ključna.
od sve konkurencije jedino je luka u svakoj odlučujućoj utakmici bio taj koji je donosio prevagu, dok su "zvijezde" imale bljeskove na pojedinim utakmicama.
sitting_bull-
2015-09-28
End wrote:treći dan u nizu ih šamaram uz minimalan napor i trud.fridrih_niche wrote:End zna kvalitetno iznit činjenice, a ne vridjat...jasambrend wrote:End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
Ma bacaj atomsku...
;)
samo mi pošaljite te stručnjake, baš bi volio neku debatu s takvim glupanom, al da se pripremi da ima nešto za ponuditi, a ne ko ovi forumski ludaci.
Guest- Guest
Kad jedna budala kaze da su Xavi i Iniesta igracici onda znam da je dosao sumrak na forum
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ali što jest jest i ja sam se zapitao na onu statistiku o Modriću. Sad jedino sve to treba uzet sa rezervom, jer su klošari sa barcabalkana poznati po izmišljanju i lažiranju statistike. Trebalo bi to sve provjerit prvo, pa onda otvorit raspravu
Jel' te se još ima uopće gdje lupiti po tvojoj ludari od tog silnog šamaranja? Ti si čisti srbin, jer svoj katastrofalan poraz prikazuješ kao pobjedu.End wrote:treći dan u nizu ih šamaram uz minimalan napor i trud.fridrih_niche wrote:End zna kvalitetno iznit činjenice, a ne vridjat...jasambrend wrote:End zna kvalitetno vrijeđati što je, je...
Ma bacaj atomsku...
;)
Jebote, našamarao te cijeli svijet, a ti još uvijek imaš dojam kako si jedino ti u pravu. To se zove bolest mozga.
Zeko-
2015-08-26
Da, ovdje ima cijelo čudo Lukinih dodavanja "prvom do sebe", kako to voli reći zagorska forumska . Isto kao i ovdsje:sitting_bull wrote:
https://www.youtube.com/watch?v=x9dhWUS_A7I
Zeko-
2015-08-26
Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
čak i pele je na utubu najbolji igrač svih vremena, koprcaš se forumski debilu
2015-08-25
Ako su ta dva veznjaka, koji ulaze u top 10 najboljih veznjaka ikad, obični igracici, onda šta je zatonska prevara?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
Obični štakorčić?
:(
Guest- Guest
Mozda isto misli za Pirla Del Pierafridrih_niche wrote:Ako su ta dva veznjaka, koji ulaze u top 10 najboljih veznjaka ikad, obični igracici, onda šta je zatonska prevara?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
Obični štakorčić?
:(
2015-09-13
Ma gluperda nema s čim mislit...
Bez uputa iz Medjugorja on uopće ne postoji...
Idiot...
;)
Idiot...
;)
Guest- Guest
Kazes da zeko nije navijac najveceg hrvatskoga kluba nego mamicevacfridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Idiot...
;)
2015-09-13
Njemu Dinamo ništa ne znaci, osim ako nema direktni koristi od njega...PABLO ESCOBAR wrote:Kazes da zeko nije navijac najveceg hrvatskoga kluba nego mamicevacfridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Idiot...
;)
A Tatta mu je sve...
Školski primjer mamicevca je ostarjela budaletina...
Guest- Guest
Page 24 of 43 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 33 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare