Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 43
Page 4 of 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
navijači reala svoje su rekli, iako se radi o najvećim ciganima na svijetu, jedino je jedan u nišu veći cigan. toliko im je stalo do zatonske prevare i the besta.
raketa je živa legenda u sevilli i barci, svi ga obožavaju i to nema cijenu. modrića s pravom mrzi cijela hrvatska.
raketa je živa legenda u sevilli i barci, svi ga obožavaju i to nema cijenu. modrića s pravom mrzi cijela hrvatska.
End- Posts : 21177
2015-08-25
cijela sigurno ne...End wrote:navijači reala svoje su rekli, iako se radi o najvećim ciganima na svijetu, jedino je jedan u nišu veći cigan. toliko im je stalo do zatonske prevare i the besta.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
End wrote:prelagano je kad su na tvojoj strani činjenice i istina..fridrih_niche wrote:Endu svaka piva i svaka je zlatna...
Raskrinka je prevaru ka niko do sad...
Guest- Guest
a e.
hrvatski jal je svjetski proizvod. a ipak ga trže samo u hrvatskoj.
ovo me podsjeća na igranje šaha s pacerima koji svaku partiju započinju sa: e, ova je sad za pobjedu! i onda kad 37 partiju pobijede jer ti je već pun kufer, slavodobitno prestaju igrati jer je ta, 37. partija bila za pobjedu...
poslije par takvih pacera dođeš pameti i čim ti dopizdi, nakon 5-6 partija, izgubiš tu jednu "za pobjedu" i svi sretni i zadovoljni.
hrvatski jal je svjetski proizvod. a ipak ga trže samo u hrvatskoj.
ovo me podsjeća na igranje šaha s pacerima koji svaku partiju započinju sa: e, ova je sad za pobjedu! i onda kad 37 partiju pobijede jer ti je već pun kufer, slavodobitno prestaju igrati jer je ta, 37. partija bila za pobjedu...
poslije par takvih pacera dođeš pameti i čim ti dopizdi, nakon 5-6 partija, izgubiš tu jednu "za pobjedu" i svi sretni i zadovoljni.
sitting_bull-
2015-09-28
I danas stojim iza tih riječi, nisam ti ja "kako vitar duva", poput tebe, usprkos tome što ste vi forumske jedva dočekali seriju lošijih utakmica Luke Modrića kakvu ima svaki nogometaš na svijetu. No opet ne možete iskriviti činjenicu da je Luka proglašen najboljim igračem klupskog SP-a, najboljim igraćem SP-a u Rusiji, najboljim igračem Europe i najboljim igračem svijeta. To će ostati zapisano za vijeke vijekova i to je činjenica koja vas, forumske , najviše i jebe. I da, Luka sve to nije postao prema izboru forumskih , već prema izboru puno kompetentnijih osoba, svjetski priznatih trenera i svjetski priznatih igrača. Vi forumske , možete i dalje pušiti ispod stola jedni drugima, a izbore najboljih igrača ipak pustite da odlučuju osobe koje se ipak daleko bolje razumiju u nogomet iliti balun od vas forumskih .fridrih_niche wrote:Al Zekan je napisa da su Pederko i Rakitic nikakvi igrači i da oni samo profitiraju zbog činjenice šta igraju sa Bankomatom u istoj ekipi...
Kako sad to?
:(
Zeko-
2015-08-26
Opet si daješ važnost koju nemaš, okani se toga jer si smiješan. Niste ti i one druge 2 forumske cijela Hrvatska. Daj se malo skuliraj i spusti se na zemlju, ispadaš gluplji nego što jesi ili ispadaš glup kol'ko i jesi. Odaberi sam.End wrote:navijači reala svoje su rekli, iako se radi o najvećim ciganima na svijetu, jedino je jedan u nišu veći cigan. toliko im je stalo do zatonske prevare i the besta.
Zeko-
2015-08-26
Da kojim slučajem Modrić igra za barcu niče i end bi ga uzdizali u nebesa, Mene boli kurac i za barcu i za real ali Modrić je najbolji hrvatski igrač, samo realno kažem, Raketa je isto dobar ali bolji je Luka
skripar-
2015-08-09
Brata Antu razumijem što hejta Modrića ali to je zbog nenogometnih razloga
Nitko tko se imalo razumije u nogometnu igru neće osporavati modrićeve igračke kvalitete
Nitko tko se imalo razumije u nogometnu igru neće osporavati modrićeve igračke kvalitete
skripar-
2015-08-09
Ko se razumi u balun vidi koliko je Rakitic bolji igrač...
Al jebat ga, PR mašinerija je ta koja kreira mišljenja ovcama...
Nego, šta ste zavidni prema Rakiticu?
Zasto mu ne priznate da je bolji igrač od Bankomata?
I to ne sad, ne ovaj tren, već godinama...
;)
;)
Guest- Guest
nemaju ništa, imaju par fraza tipa stručnjaci su glasali (stručnjaci u lopovluku), tko ne vidi klasu modrića ne razumije se u nogomet, on diktira tempo i daje ritam..
a mi imamo sve moguće podatke na svijetu i niti jedan ne ide u prilog zatonske prevare.
a mi imamo sve moguće podatke na svijetu i niti jedan ne ide u prilog zatonske prevare.
2015-08-25
puši kuracfridrih_niche wrote:Ko se razumi u balun vidi koliko je Rakitic bolji igrač...
;)
skripar-
2015-08-09
puši kurac zagorski tovaru, prodana dušoEnd wrote:nemaju ništa, imaju par fraza tipa stručnjaci su glasali (stručnjaci u lopovluku), tko ne vidi klasu modrića ne razumije se u nogomet, on diktira tempo i daje ritam..
skripar-
2015-08-09
End i niche pred strijeljacki vod
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Modric je dobar igrac da je genije tipa messi pirlo del piero baggio to nije ali je dobar. A moja odbojnost prema modricu dolazi iz nekih drugih razloga. U pravu si brate.skripar wrote:Brata Antu razumijem što hejta Modrića ali to je zbog nenogometnih razloga
On laze krade pomaze mafiju i on je idol drzave u koju ja nemogu doci a volim je vise od ociju u glavi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
čujte i počujte još jednoga velikoga dinamovca, kad zatonska prevara ukrade 100 milijuna iz kluba, to mu je heroj, a oni istinski navijači koji se zgražaju nad lopovom su prodani.skripar wrote:puši kurac zagorski tovaru, prodana dušo
2015-08-25
End wrote:čujte i počujte još jednoga velikoga dinamovca, kad zatonska prevara ukrade 100 milijuna iz kluba, to mu je heroj, a oni istinski navijači koji se zgražaju nad lopovom su prodani.skripar wrote:puši kurac zagorski tovaru, prodana dušo
Guest- Guest
MODRIĆ NA UDARU KRITIKA
O RAKITIĆU SE NE PRESTAJE PRIČATI: ‘On je bolji od The Besta, on je najbolja definicija momčadskog igrača’
šamaranje zatonske prevare se nastavlja
O RAKITIĆU SE NE PRESTAJE PRIČATI: ‘On je bolji od The Besta, on je najbolja definicija momčadskog igrača’
šamaranje zatonske prevare se nastavlja
2015-08-25
You know what makes the elclasico victory even beyond beyondly gr8? Twas how Ivan Rakitic showed again how he is better than Luka Modric. Even at the WorldCup for Croatia Ivan was their real MVP. But Madrid owns the media machine, so yes...
gasi sve ovo je početak i kraj
gasi sve ovo je početak i kraj
2015-08-25
Page 4 of 43 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 23 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"