Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 43
Page 43 of 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogsPABLO ESCOBAR wrote:Bracala nemoj mene u isti rang snjime sa kolekcionarom ratnih trofeja. Zbog takvih pozadinaca koji su pljackali srpske kuce ja nesmin u hrvatsku.Serbia Strong wrote:Dva lažova ne mogu da se dogovore ko je veći lažov...
To ti je hrvatska inacica pizzona a virujem da di jako dobro upoznat sa time ko je pizdun. Lik isprica ko da je pobio sam pola srpske armije. A jefino sta je radio na tamicu kra po srpskim kucama
vuksadinare- Posts : 100315
2015-09-08
sveti isusevuksadinare wrote:...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogsPABLO ESCOBAR wrote:Bracala nemoj mene u isti rang snjime sa kolekcionarom ratnih trofeja. Zbog takvih pozadinaca koji su pljackali srpske kuce ja nesmin u hrvatsku.Serbia Strong wrote:Dva lažova ne mogu da se dogovore ko je veći lažov...
To ti je hrvatska inacica pizzona a virujem da di jako dobro upoznat sa time ko je pizdun. Lik isprica ko da je pobio sam pola srpske armije. A jefino sta je radio na tamicu kra po srpskim kucama
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
i pobjegulja...kad budes u hrvatskoj imas pravo nesto prigovarat...i srat..do tad mozes puvatPABLO ESCOBAR wrote:sveti isusevuksadinare wrote:...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogsPABLO ESCOBAR wrote:Bracala nemoj mene u isti rang snjime sa kolekcionarom ratnih trofeja. Zbog takvih pozadinaca koji su pljackali srpske kuce ja nesmin u hrvatsku.Serbia Strong wrote:Dva lažova ne mogu da se dogovore ko je veći lažov...
2015-09-08
Zato si sara po poglavnikovon grobu.vuksadinare wrote:i pobjegulja...kad budes u hrvatskoj imas pravo nesto prigovarat...i srat..do tad mozes puvatPABLO ESCOBAR wrote:sveti isusevuksadinare wrote:...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogsPABLO ESCOBAR wrote:Bracala nemoj mene u isti rang snjime sa kolekcionarom ratnih trofeja. Zbog takvih pozadinaca koji su pljackali srpske kuce ja nesmin u hrvatsku.Serbia Strong wrote:Dva lažova ne mogu da se dogovore ko je veći lažov...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
aj dosadan si sa njim...jedino iz ustaskog pokreta poklonit se treba juri franceticu...sve ostalo go kurac...pa i pavelic..jedino francetic i crna legijaPABLO ESCOBAR wrote:Zato si sara po poglavnikovon grobu.vuksadinare wrote:i pobjegulja...kad budes u hrvatskoj imas pravo nesto prigovarat...i srat..do tad mozes puvatPABLO ESCOBAR wrote:sveti isusevuksadinare wrote:...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogsPABLO ESCOBAR wrote:
Bracala nemoj mene u isti rang snjime sa kolekcionarom ratnih trofeja. Zbog takvih pozadinaca koji su pljackali srpske kuce ja nesmin u hrvatsku.
2015-09-08
I njega ssu takvi izdajnici ka ti ubili. Bas kao i kraljevica.vuksadinare wrote:aj dosadan si sa njim...jedino iz ustaskog pokreta poklonit se treba juri franceticu...sve ostalo go kurac...pa i pavelic..jedino francetic i crna legijaPABLO ESCOBAR wrote:Zato si sara po poglavnikovon grobu.vuksadinare wrote:i pobjegulja...kad budes u hrvatskoj imas pravo nesto prigovarat...i srat..do tad mozes puvatPABLO ESCOBAR wrote:sveti isusevuksadinare wrote:
...je je...ne smijes ti zbog drp drp..ili drogs drogs
2015-09-13
OPLEO PO VATRENOM
LEGENDARNI SRPSKI TRENER POMEO POD S LUKOM MODRIĆEM: ‘To nema smisla. On ne zabija, ne asistira…’
“Meni se čini apsurdnim da netko od španjolske velike trojke nije ni sagledao mogućnost dovođenja najboljeg dodavača na svijetu Kevina de Bruynea. Otkad je to Luka Modrić najbolji dodavač? Ne mogu pojmiti da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta. To jednostavno nema smisla. Ne zabija, ne asistira. Trebate igrače poput Kevina de Bruynea, a ne poput Hazarda. Igrače koji čine da drugi igraju bolje”, poručio je Antić u razgovori za Goal.com.
već ga i srbi šamaraju, kakva prevara to je nemoguće
LEGENDARNI SRPSKI TRENER POMEO POD S LUKOM MODRIĆEM: ‘To nema smisla. On ne zabija, ne asistira…’
“Meni se čini apsurdnim da netko od španjolske velike trojke nije ni sagledao mogućnost dovođenja najboljeg dodavača na svijetu Kevina de Bruynea. Otkad je to Luka Modrić najbolji dodavač? Ne mogu pojmiti da je Luka Modrić osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača svijeta. To jednostavno nema smisla. Ne zabija, ne asistira. Trebate igrače poput Kevina de Bruynea, a ne poput Hazarda. Igrače koji čine da drugi igraju bolje”, poručio je Antić u razgovori za Goal.com.
već ga i srbi šamaraju, kakva prevara to je nemoguće
End- Posts : 21177
2015-08-25
ajmo usporedba:
bolja je zatonska prevara nema šta..
bolja je zatonska prevara nema šta..
2015-08-25
NA UDARU NAVIJAČA
JEDNA OD NAJGORIH MODRIĆEVIH UTAKMICA IKAD: Katastrofa našeg kapetana crno na bijelo; ‘Ovo je konačna predaja, razotkrio se
razotkrio se, a uvijek bio prevara nad prevarama
JEDNA OD NAJGORIH MODRIĆEVIH UTAKMICA IKAD: Katastrofa našeg kapetana crno na bijelo; ‘Ovo je konačna predaja, razotkrio se
razotkrio se, a uvijek bio prevara nad prevarama
2015-08-25
Page 43 of 43 • 1 ... 23 ... 41, 42, 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''