Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 43
Page 39 of 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Evo, za sam kraj naše dalmatinsku i zagorsku forumske popišali su i našamarali i navijači. Daj, dosta je tog šamaranja forumskih , pa nemaju više mjesta na njuškama gdje ih možeš lupit, a da ih već netko ranije nije. Lijepo vas molim da prestanete s tim izborima za naj nogometaša u 2018., umrijet će nam forumske . Tko nas bude zabavljao ovdje?
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je još jedno priznanje, ovaj puta od nogometnih navijača koji su na internetskom portalu Uefe glasali za najbolju momčad u 2018. godini. U glasanju je sudjelovalo oko milijun i 800 tisuća posjetilaca Uefine stranice, a najviše glasova dobio je Modrić (115.440), a iza njega su završili Cristiano Ronaldo (108.423) i LionelMessi (107.326).
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je još jedno priznanje, ovaj puta od nogometnih navijača koji su na internetskom portalu Uefe glasali za najbolju momčad u 2018. godini. U glasanju je sudjelovalo oko milijun i 800 tisuća posjetilaca Uefine stranice, a najviše glasova dobio je Modrić (115.440), a iza njega su završili Cristiano Ronaldo (108.423) i LionelMessi (107.326).
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Najbolji nogometaš u FIFA-i 19: Modrić ispred Messija i Ronalda
https://www.index.hr/sport/clanak/najbolji-nogometas-u-fifai-19-modric-ispred-messija-i-ronalda/2055173.aspx
https://www.index.hr/sport/clanak/najbolji-nogometas-u-fifai-19-modric-ispred-messija-i-ronalda/2055173.aspx
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Hahahahaha, koja gluperda bože dragi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Čekaj malo, pa zar nisu objavili ovu sliku u njihovim medijima s tekstom kako su išarali zid u Splitu?fridrih_niche wrote:Photoshop zajebancija je u pitanju, Ampere...
:D
Ajmo provjeriti:
Partizan ima navijače i u Splitu. Na to nedvosmisleno ukazuje grafit u naselju Lokve u tom hrvatskom gradu.
Na zidu je napisano:
"Samo jednu želju imam, moj živote ludi, da Partizan bude prvak i ceo Split poludi".
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/2975211/foto-grobarski-grafit-usred-splita-pogledajte-sta-pise-na-zidu-u-blizini-dvorane-u-kojoj-igraju-hrvatska-srbija
Koliko vidim, ovo nije portal newsbar
Guest- Guest
dobro kurir je napisao i da neki jović prelazi u real za 200 milijuna
smiješan portal
smiješan portal
Guest- Guest
Srbija i njihova glasila su u kromanjonskom dobu...
Većih lažova i manipulatora činjenicama ne postoji na kugli zemaljskoj...
Bacaj napalm!
Bacaj napalm!
Guest- Guest
Njima je laz nacionalni interes jer sve sto su dobili i imaju postigli su mitomanijom i lazimafridrih_niche wrote:Srbija i njihova glasila su u kromanjonskom dobu...
Bacaj napalm!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
fridrih_niche wrote:Srbija i njihova glasila su u kromanjonskom dobu...
Bacaj napalm!
Relevantnija od čergabalkana na koji se ti i tvoji maloletni, zagorski, romski ljubavnik ložite...
Guest- Guest
Bracala, budi realan...
Vaši mediji su na samom dnu morala, objektivnosti i iznošenja istina...
Sportske, 24 sata, Index, Slobodna Dalmacija i slična naša smeća su teška kamilica u usporedbi sa vasim smećem od medija...
Osjećan susramlje samo kad vidin naslove, a kamoli da čitan tekstove...
;)
Vaši mediji su na samom dnu morala, objektivnosti i iznošenja istina...
Sportske, 24 sata, Index, Slobodna Dalmacija i slična naša smeća su teška kamilica u usporedbi sa vasim smećem od medija...
Osjećan susramlje samo kad vidin naslove, a kamoli da čitan tekstove...
;)
Guest- Guest
Ti bi trebao osjećati susramlje svakog jutra kad se u ogledalo pogledaš.
Zeko-
2015-08-26
niche se zadnji put pogledao u ogledalo prošli mjesec, dok je slučajno prao zube
Guest- Guest
Smiješan portal i smiješan ovaj ofr iz niša.kingkong7 wrote:dobro kurir je napisao i da neki jović prelazi u real za 200 milijuna
smiješan portal
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:Hahahahaha, koja gluperda bože dragi
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
isključivi krivac wrote:Smiješan portal i smiješan ovaj ofr iz niša.kingkong7 wrote:dobro kurir je napisao i da neki jović prelazi u real za 200 milijuna
smiješan portal
Šta kažeš, štakoru-ono fotošop?
Guest- Guest
Kakav fotošop? Grobari Split su to napravili kako piše relevantan KurirSerbia Strong wrote:isključivi krivac wrote:Smiješan portal i smiješan ovaj ofr iz niša.kingkong7 wrote:dobro kurir je napisao i da neki jović prelazi u real za 200 milijuna
smiješan portal
Šta kažeš, štakoru-ono fotošop?
Guest- Guest
Bože dragi, dođe mi te nekad i žao zbog tvoje retardiranosti...
Guest- Guest
Ma šta ga imaš žaliti, gazi retardiranog glupana, samo gazi ...Serbia Strong wrote:Bože dragi, dođe mi te nekad i žao zbog tvoje retardiranosti...
Zeko-
2015-08-26
Samo nekad?Serbia Strong wrote:Bože dragi, dođe mi nekad i žao zbog moje retardiranosti...
Guest- Guest
Page 39 of 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare