Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 21 of 43
Page 21 of 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Uostalom meni osobno je daleko vaznije i najradosniji trenutak ono sto se desilo na sp nego izbor najboljeg nogometasa...a to je sto zdere ovdje neke jer mozemo tu i pokazat postove iz doba sp kako su neki mukom prozivljavali uspjeh reprezentacije pa cak i mukom cestitali...dakle nije tu bitan samo modric...vuksadinare wrote:..sto izmisljamo?...meni je uspjeh svakog hr sportasa i nogometasa drag a ne robujem sitnicavosti i podjeliEnd wrote:istina, nema smisla. vidiš da samo lažu i izmišljaju, to im je najjače oružje.fridrih_niche wrote:Ende, ne trudi se vise...
Nek se neznalice vesele, pusti ih...
;)
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Mogli bi koji endov post postaviti a i niceov kad smo nasamarali gaucose i patuljka mesija...koji je toliko bio nekulturan da nije ni cestitao..bila je to muka jezova ove dvojice tih danavuksadinare wrote:Uostalom meni osobno je daleko vaznije i najradosniji trenutak ono sto se desilo na sp nego izbor najboljeg nogometasa...a to je sto zdere ovdje neke jer mozemo tu i pokazat postove iz doba sp kako su neki mukom prozivljavali uspjeh reprezentacije pa cak i mukom cestitali...dakle nije tu bitan samo modric...vuksadinare wrote:..sto izmisljamo?...meni je uspjeh svakog hr sportasa i nogometasa drag a ne robujem sitnicavosti i podjeliEnd wrote:istina, nema smisla. vidiš da samo lažu i izmišljaju, to im je najjače oružje.fridrih_niche wrote:Ende, ne trudi se vise...
;)
2015-09-08
Kic ovu temu slobodno možeš zaključat, nema više smsla
Čuj prevara, a prevara najbolji na svijetu
skripar-
2015-08-09
Ma budale...a najglasniji su oni koji podrzavaju upravo pravu prevaru oko sekte NH...skripar wrote:Kic ovu temu slobodno možeš zaključat, nema više smsla
2015-09-08
Najjače mi je kad netko otvori temu, nazove je ovako i onda sam bude našamaran.
Roland Deschain wrote:Najjače mi je kad netko otvori temu, nazove je ovako i onda sam bude našamaran.
Guest- Guest
Sve mi se cini da ce se na ovom usranom tzv.nogometnom forumu uskoro dogoditi pozdravlhanje keva sestara Boga itd
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
End wrote:kad nemaš nikakav argument onda se hvataš na pravopisne greške ili nekakve dijelove posta i vadiš to iz konteksta to je uobičajena praksa najvećih gluperdi foruma, a ti si tu profi. to je najjadnije od svega.
s druge strane svaka moja napisana riječ protiv modrića ima argument i nepobitna je činjenica, a imam i milijun statističkih dokaza koji to potvrđuju.
sretno dalje u dokazivanju da je zatonska prevara zasluženo osvojio te sve namještene nagrade. ovu sliku ne može niti BOG ISUS demantirati.
STATISTIKA - TOČAN ZBROJ NETOČNIH PODATAKA.
Forumska .
Zeko-
2015-08-26
Forumske su toliko našamarane da su im glave k'o bundeve. Ali nije samo to, u bundevama baš i nema nešto mozga pa stvarno uopće ne iznenađuje ovo kaj trkeljaju bez veze i smisla. U svjetskim analima ostat će zauvijek zapisano da je Luka Modrić najbolji nogometaš 2018. godine. Pa što god forumske mislile o tome. Nebitni su totalno, nula, zero, ništica ... I kao takve, nebitne, treba ih i promatrati.
Zeko-
2015-08-26
Zeko-
2015-08-26
Luka Modrić 753 - Cristiano Ronaldo 478 + Lionel Messi 280 = 758
Jebote, dva protiv jednoga i jedva su ga pobijedili.
Jebote, dva protiv jednoga i jedva su ga pobijedili.
Zeko-
2015-08-26
""Kada se prisjetim svih individiualnih trofeja koje sam osvojioo ove godine, mogu reći da sam počeo vjerovati da sam među 30 finalista. Ali jednu stvar nikada neću zaboraviti. Kada je Zidane postao trener Reala u siječnju 2016. godine pozvao me u ured i rekao mi je jedan dan nakon treninga kakvog me vidi kao igrača i što očekuje od mene. Rekao mi je da me vidi kao važnog igrača i iznad svega, da me vidi kao igrača koji može osvojiti Zlatnu loptu", rekao je Modrić.
'Proročanstvo' legendarnog trenera na kraju se ostvarilo.
Kada bam netko poput Zidanea, čovjeka takve karizme i povijesti, kaže tako nešto onda to podigne vaše samopouzdanje. Strašno sam mu se divio i poštovao ga kao igrača, a on me vidio kao nekog sličnog sebi, tihog i malo povučenog. Tražio je od mene da se više oslobodim na terenu, da budem ključan dio momčad. Te njegove riječi pomogle su mi da napredujem u igri, ali usprkos tomu nisam odmah počeo u njih vjerovati", objasnio je kapetan Vatrenih.
'Proročanstvo' legendarnog trenera na kraju se ostvarilo.
Kada bam netko poput Zidanea, čovjeka takve karizme i povijesti, kaže tako nešto onda to podigne vaše samopouzdanje. Strašno sam mu se divio i poštovao ga kao igrača, a on me vidio kao nekog sličnog sebi, tihog i malo povučenog. Tražio je od mene da se više oslobodim na terenu, da budem ključan dio momčad. Te njegove riječi pomogle su mi da napredujem u igri, ali usprkos tomu nisam odmah počeo u njih vjerovati", objasnio je kapetan Vatrenih.
Zeko-
2015-08-26
Madridski klub je u zadnje tri godine osvajao Ligu prvaka, a Modrić je u subotu na Santiago Bernabéu protiv Valencije odigrao svoju 276. službenu utakmicu u bijelom dresu.
Nakon te utakmice vezni igrač Reala Dani Ceballos izjavio je: "Modrić je zaslužio Zlatnu loptu jer je povukao Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva".
A vas 2 forumske možete povući Luku za kurac.
Nakon te utakmice vezni igrač Reala Dani Ceballos izjavio je: "Modrić je zaslužio Zlatnu loptu jer je povukao Hrvatsku do finala Svjetskog prvenstva".
A vas 2 forumske možete povući Luku za kurac.
Zeko-
2015-08-26
Pa tebe to ne bi trebalo smetati. Ti ne čitaš moje objave, kaj ne? Dalmatinska forumska .fridrih_niche wrote:Jednog retardiranog skribomana je zaminija drugi...
:(
Zeko-
2015-08-26
niche ti je kao onaj majmun iz disneyevih divnih stvorenja:Zeko wrote:Pa tebe to ne bi trebalo smetati. Ti ne čitaš moje objave, kaj ne? Dalmatinska forumska :joker: .fridrih_niche wrote:Jednog retardiranog skribomana je zaminija drugi...
:(
https://dai.ly/x33sfx7
sitting_bull-
2015-09-28
ja ti dajem činjenice i sve argumentirano, a ti meni pišeš da hr ne može bez modrića i real samo zato jer to tebi paše bez ikakve osnove. znači to je svjetska glupost. govoriš samo bez pokrića, samo da laprdaš, neistine..vuksadinare wrote:..sto izmisljamo?...meni je uspjeh svakog hr sportasa i nogometasa drag a ne robujem sitnicavosti i podjeliEnd wrote:istina, nema smisla. vidiš da samo lažu i izmišljaju, to im je najjače oružje.fridrih_niche wrote:Ende, ne trudi se vise...
;)
End- Posts : 21177
2015-08-25
ova tema je bila završena s prvom stranicom na kojoj sam uništio prevaru za sva vremena.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:ova tema je bila završena s prvom stranicom na kojoj sam uništio prevaru za sva vremena.
Guest- Guest
Page 21 of 43 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare