Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 43
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Pričam ti da kod nas može. Ovi jadnici sa juga dole masovno se prijavljuju jer nemaju troškova 3 meseca, a za to vreme uzmu 500€ inako uhvate neku vezu ostanh kao ugovorci da rade.
Guest- Guest
Ja sam bio među zadnjima u JNA. Tada sam mogao pošto sam upisao faks odogoditi služenje do završetka faksa. Da sam to napravio nebi nikad bio u JNA. Šteta što nisam. Inače nisu ljudi to baš koristili, svi su gledali da je bolje prije se riješiti vojske.Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Meni je bilo ludilo u vojsci...
Sinj, pa Šibenik...
Al kakve ljude upoznaš, to ni braća Grimm ne bi mogla smislit haha...
:D
Mi smo svi bili fakultetski obrazovani, i malo nas je bilo-ali je obuka bila jebena...
Tominjo- Posts : 3880
2018-11-10
Prije da je sluzio vojsku kraljevine 39e!!!!Serbia Strong wrote:Koje si godine bio tominjo ti, 89?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Možeš i ti nešto pametno napisat...Roland Deschain wrote:Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
Guest- Guest
Odi drukeri ne opstaju previše...PABLO ESCOBAR wrote:Dovoljno da sam polozija zakon sutnjefridrih_niche wrote:Druker?
Nisi ti puno bija na Pujankama, vidin ja...
Znan samo jednog šta drukava, a da je još u kvartu...
Jebat ga, za ne ic u zatvor, mora drukava konkurente...
Guest- Guest
U mom vodu smo jedan lik i ja jedini imali fakultet...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Meni je bilo ludilo u vojsci...
Sinj, pa Šibenik...
Al kakve ljude upoznaš, to ni braća Grimm ne bi mogla smislit haha...
Mi smo svi bili fakultetski obrazovani, i malo nas je bilo-ali je obuka bila jebena...
Guest- Guest
Tvoja "Viša uzaludna" se ne priznaje pod studij.
Zeko-
2015-08-26
Teško je naći koji moj post a da nije pametan.fridrih_niche wrote:Možeš i ti nešto pametno napisat...Roland Deschain wrote:Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
2018-11-10
Da, '89.Serbia Strong wrote:Koje si godine bio tominjo ti, 89?
2018-11-10
E, takvog te volin...Roland Deschain wrote:Teško je naći koji moj post a da nije pametan.fridrih_niche wrote:Možeš i ti nešto pametno napisat...Roland Deschain wrote:Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
Humor lici dušu...
<3
Guest- Guest
Passes, dribbles and carries into the opposition final third per 90 minutes.
raketa lagano razvaljuje glupu zatonsku prevaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
Messi je najbolji veznjak svita...
Najbolji krilni igrač svita...
Najbolja devetka svita...
Najbolji playmaker svita...
Messi je sve...
<3
Messi je sve...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Messi je najbolji veznjak svita...
Messi je sve...
Popušia bi mu i sve bi da na svitu da mi ga stavi u čmar...
<3
Guest- Guest
Jel triban opet stavljat semafor iz Beograda kad ga je splitska kaznena bojna ispunila do čepa?
Guest- Guest
Evo, za sam kraj naše dalmatinsku i zagorsku forumske popišali su i našamarali i navijači. Daj, dosta je tog šamaranja forumskih , pa nemaju više mjesta na njuškama gdje ih možeš lupit, a da ih već netko ranije nije. Lijepo vas molim da prestanete s tim izborima za naj nogometaša u 2018., umrijet će nam forumske . Tko nas bude zabavljao ovdje?
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je još jedno priznanje, ovaj puta od nogometnih navijača koji su na internetskom portalu Uefe glasali za najbolju momčad u 2018. godini. U glasanju je sudjelovalo oko milijun i 800 tisuća posjetilaca Uefine stranice, a najviše glasova dobio je Modrić (115.440), a iza njega su završili Cristiano Ronaldo (108.423) i LionelMessi (107.326).
Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić dobio je još jedno priznanje, ovaj puta od nogometnih navijača koji su na internetskom portalu Uefe glasali za najbolju momčad u 2018. godini. U glasanju je sudjelovalo oko milijun i 800 tisuća posjetilaca Uefine stranice, a najviše glasova dobio je Modrić (115.440), a iza njega su završili Cristiano Ronaldo (108.423) i LionelMessi (107.326).
Zeko-
2015-08-26
Page 38 of 43 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica