Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 43
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
bome ova tema ce uskoro porusiti sve rekorde foruma po broju komentara i pregleda, to je bio cilj da cim vise ljudi ude u materiju i shvate o kakvoj prevari je ovdje rijec
End- Posts : 21177
2015-08-25
fridrih_niche wrote:S tobom bi i u rat isa!End wrote:mene čudi da netko ko navija za dinamo može podržavati malo lopovsko govance čija je kompletna karijera zasnovana na lopovluku i prevarama, od dinama, preko tottenhama, do reala gdje je upropastio nogomet za sva vremena i sva ta priznanja koja ne vrijede više ništa, a bankomat je prekretnica. Doduše on je svoj cijeli život samo mali potrčko i pijun kojim upravljaju mamići i perezi, samo da slučajno ne preuzme odgovornost, al najlakše se pustit glup, identična mu je igra na terenu, kukavica koja se skriva iza drugih, a onda uzima zasluge.
i onda bi se trebali sažaliti nad lopovom i opravdati mu sve jer je izbjeglica kojega su ovce čuvale, a svaki brazilac dan danas prolazi kroz veća sranja pa se o tome ne piše niti se dobivaju jeftini poeni. da je to sve istina on bi bio čovjek, a ne zadnja balega.
s ponosom stojim na strani hajdukovaca što se takvih tema tiče.
<3
Ovo je najbolji post u povijesti ovog foruma...
Gasi sve...
;)
Hahhahaha, ne dao bog da vas dvojica idete u rat-posle 5 minuta bi vam creva po frontu skupljali...
Guest- Guest
Ajde, dobar si...
Već san mislija da te oslobodilo zbog glutena...
:D
Već san mislija da te oslobodilo zbog glutena...
Guest- Guest
Ma jok, to je bio neki interni dogoor medju društvom na faksu da nakon diplomiranja upišemo ŠRO. A vojska je toliko razjebana da za ovih 9 godina koliko sam rezervni oficir nisam dobio nijednom poziv za vojnu vežbu.
Guest- Guest
kod nas je vojni rok ukinut koju godinu prije nego što je mene kačilo,šteta baš bi volio da sam služio vojsku, rođen sam za toga
skripar-
2015-08-09
Ne može dobrovoljno? Kod nas je ukinut 3 klase nakon što sam ja služio. Sada može dobrovoljno da se služi, samo što se služi 3 meseca a za to vreme primaš 70% plate profesionalnog vojnika.
Guest- Guest
Ma ima i sad vojska ali trebaju jake veze da se upadne, mada zbog deficita hrvata bi možda i upao ali sad već imam previše godina
skripar-
2015-08-09
Meni je bilo ludilo u vojsci...
Sinj, pa Šibenik...
Al kakve ljude upoznaš, to ni braća Grimm ne bi mogla smislit haha...
Sinj, pa Šibenik...
Guest- Guest
Niche je bija druker u vojsci mora da je bija u logistici. Ja to nisam nikad ni sluzio oficielno. Odma ka mulac san uteka u Hos da nisan ni zna sta je puska
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
Dovoljno da sam polozija zakon sutnjefridrih_niche wrote:Druker?
Nisi ti puno bija na Pujankama, vidin ja...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
AmenRoland Deschain wrote:Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
2015-09-13
Roland Deschain wrote:Trebalo bi za današnje mulce uvesti vojni rok na barem 3 mjeseca. Ali za pravo, a ne da idu doma svaki čas. Željezna disciplina, jebavanje majki i na teren negdje u vukojebinu.
Guest- Guest
skripar wrote:Ma ima i sad vojska ali trebaju jake veze da se upadne, mada zbog deficita hrvata bi možda i upao ali sad već imam previše godina
Ne pričam o profesionalnom aktiviranju u vojsku, već o ročnom služenju vojske...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Meni je bilo ludilo u vojsci...
Sinj, pa Šibenik...
Mi smo svi bili fakultetski obrazovani, i malo nas je bilo-ali je obuka bila jebena...
Guest- Guest
pa to je ukinuto, a nisam nikad čuo da se to može dobrovoljnoSerbia Strong wrote:skripar wrote:Ma ima i sad vojska ali trebaju jake veze da se upadne, mada zbog deficita hrvata bi možda i upao ali sad već imam previše godina
Ne pričam o profesionalnom aktiviranju u vojsku, već o ročnom služenju vojske...
skripar-
2015-08-09
Pričam ti da kod nas može. Ovi jadnici sa juga dole masovno se prijavljuju jer nemaju troškova 3 meseca, a za to vreme uzmu 500€ inako uhvate neku vezu ostanh kao ugovorci da rade.
Guest- Guest
Page 37 of 43 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare