Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 25 of 43
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Njemu Dinamo ništa ne znaci, osim ako nema direktni koristi od njega...PABLO ESCOBAR wrote:Kazes da zeko nije navijac najveceg hrvatskoga kluba nego mamicevacfridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Bez uputa iz Medjugorja on uopće ne postoji...
Idiot...
;)
A Tatta mu je sve...
Školski primjer mamicevca je ostarjela budaletina...
Guest- Guest
Kaj se tu ima objašnjavati? U komparaciji sa Lukom Modrićem oni su obični igračići. Luka ima sve moguće pojedinačne i klupske titule osvojene, a kaj imaju ovi igračići? Jel' sad jasnije?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
Zeko-
2015-08-26
Pa, gluperda ti jebe ženicu. Pa kad već ne čitaš moje objave, da znaš ...fridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Idiot...
;)
Zeko-
2015-08-26
Idiot ti jebe ženicu. Tek tol'ko da znaš kad već ne čitaš moje objave.fridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Idiot...
;)
Zeko-
2015-08-26
Nego kaj, nego, kak' si ono napisal, "direktni korist od njega", ma što god to značilo na tvom jeziku. I kad već ne čitaš moje objave, samo da znaš, ženicu ti jebu redomfridrih_niche wrote:Njemu Dinamo ništa ne znaci, osim ako nema direktni koristi od njega...PABLO ESCOBAR wrote:Kazes da zeko nije navijac najveceg hrvatskoga kluba nego mamicevacfridrih_niche wrote:Ma gluperda nema s čim mislit...
Idiot...
;)
A Tatta mu je sve...
Školski primjer mamicevca je ostarjela budaletina...
- gluperda
- idiot
- ostarjela budaletina
Zeko-
2015-08-26
Retard je posta skriboman ka i ona druga tatticarska gluperda...
;)
;)
Guest- Guest
gotov je, ovo su zadnji trzaji, svi šamari su došli na naplatu.
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:gotov je, ovo su zadnji trzaji, svi šamari su došli na naplatu.
Guest- Guest
tovar united idioti opet jedan drugom šašolje jaja.
ljubav cvjeta kao titule u hajduka.
ljubav cvjeta kao titule u hajduka.
sitting_bull-
2015-09-28
Od silnih šamara koje si pretrpio na temi koju si sam otvorio, počeo si blebetati bez veze i bez smisla. Jedino te podržava ovaj dalmatinski pušač kurca kojemu retard jebe ženicu. Zagorska i dalmatinska forumska . I moram te pitati: jel' 117. minuta spada u regularni dio utakmice i tek iza 117. minute počinju produžeci ili?End wrote:gotov je, ovo su zadnji trzaji, svi šamari su došli na naplatu.
Zeko-
2015-08-26
svakim novim postom samo se sve više sramotiš paćeniče. da li sezona 16./17 spada pod sezonu 17./18?
da znaš na koji način je uzeo uopće to jedno prvenstvo koje ima u karijeri.
i šamaranje formuskoga debila se nastavlja..
da znaš na koji način je uzeo uopće to jedno prvenstvo koje ima u karijeri.
i šamaranje formuskoga debila se nastavlja..
2015-08-25
Krapinski = Forumska .
U nedostatku ikakvih argumenata, jer te je popišao i ismijao cijeli ovaj forum radi tvog mišljenja o Luki Modriću, jedinstvenog u svijetu nogometa (dalmatinska ti samo puši kurac k'o i ti njemu), kao i cijeli nogometni svijet koji je Luku postavio na tron, držiš se prvenstva za koje sam ja priznao da je bilo godinu ranije, a ti si još uvijek uvjeren da produžeci u nogometnoj utakmici počinju nakon odigranih 117 minuta, jer to si ovdje već 10-ak puta napisao. Kako te nije sramota ovako posranog i popišanog hodati po svijetu? Da je mene netko ovako popišao i posrao, kao mi ovdje tebe, ja bi se maknuo sa foruma i nikad više ni slova ne bi napisao. Ti si osoba sa IQ manjim od 1 i kao tako glup zavređuješ moje sažaljenje, ali moram te šamarati kad sam to tražiš. Prestani tražiti, prestani, govance krapinsko-zagorsko. Tvoji preci su prema tebi bili pojam inteligencije. Na koga si samo toliko glup, bog te jebo blesava.
U nedostatku ikakvih argumenata, jer te je popišao i ismijao cijeli ovaj forum radi tvog mišljenja o Luki Modriću, jedinstvenog u svijetu nogometa (dalmatinska ti samo puši kurac k'o i ti njemu), kao i cijeli nogometni svijet koji je Luku postavio na tron, držiš se prvenstva za koje sam ja priznao da je bilo godinu ranije, a ti si još uvijek uvjeren da produžeci u nogometnoj utakmici počinju nakon odigranih 117 minuta, jer to si ovdje već 10-ak puta napisao. Kako te nije sramota ovako posranog i popišanog hodati po svijetu? Da je mene netko ovako popišao i posrao, kao mi ovdje tebe, ja bi se maknuo sa foruma i nikad više ni slova ne bi napisao. Ti si osoba sa IQ manjim od 1 i kao tako glup zavređuješ moje sažaljenje, ali moram te šamarati kad sam to tražiš. Prestani tražiti, prestani, govance krapinsko-zagorsko. Tvoji preci su prema tebi bili pojam inteligencije. Na koga si samo toliko glup, bog te jebo blesava.
Zeko-
2015-08-26
forumski debilu znaš li ti uopće u kojoj godini se nalazimo ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP jer tu je tvoj razvoj očito stao, u 2. godini života
ništa čudno da je za blesana poput tebe nedostatak argumenta kad se dokaže da je prošlogodišnji kroos za zatonsku prevaru nogometni bog, a kamoli neki kroz povijest jači igrači. buncaš od količine šamara koje si pretprio to je normalno.
ništa čudno da je za blesana poput tebe nedostatak argumenta kad se dokaže da je prošlogodišnji kroos za zatonsku prevaru nogometni bog, a kamoli neki kroz povijest jači igrači. buncaš od količine šamara koje si pretprio to je normalno.
2015-08-25
zaboravio sam te prekrstiti.. znači
forumski debil = zatucana forumska mumija
forumski debil = zatucana forumska mumija
2015-08-25
End wrote: ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP
Pele je na tom prvenstvu odigrao nepune 2 utakmice jer se u drugoj ozlijedio i pauzirao do kraja prvenstva. Titulu najboljeg igrača je odnio Garincha.
Guest- Guest
objasni to ovoj mumiji zekanu..Speare Shaker wrote:End wrote: ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP
Pele je na tom prvenstvu odigrao nepune 2 utakmice jer se u drugoj ozlijedio i pauzirao do kraja prvenstva. Titulu najboljeg igrača je odnio Garincha.
2015-08-25
To smo već apsolvirali...Speare Shaker wrote:End wrote: ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP
;)
Guest- Guest
Ne mos njemu nista objasnit, jer je glup ka kurac...End wrote:objasni to ovoj mumiji zekanu..Speare Shaker wrote:End wrote: ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:To smo već apsolvirali...Speare Shaker wrote:End wrote: ili još uvijek živiš u 1962. kad je Pele uzeo SP
;)
Baš i nisam pratio temu.
Guest- Guest
Nemoj dalje molim te nemoj dalje. Ajde dosegao si vrhunac svoje gluposti. Ja nikad nisam pljuva po modricu ka igracu ka coviku on je nula. Ali ti nemoj dalje molim te netrudi se biti gluplji nego sta jesiZeko wrote:Kaj se tu ima objašnjavati? U komparaciji sa Lukom Modrićem oni su obični igračići. Luka ima sve moguće pojedinačne i klupske titule osvojene, a kaj imaju ovi igračići? Jel' sad jasnije?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 25 of 43 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica