Šamaranje zatonske prevare
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 43
Page 26 of 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Re: Šamaranje zatonske prevare
Nemoj dalje molim te nemoj dalje. Ajde dosegao si vrhunac svoje gluposti. Ja nikad nisam pljuva po modricu ka igracu ka coviku on je nula. Ali ti nemoj dalje molim te netrudi se biti gluplji nego sta jesiZeko wrote:Kaj se tu ima objašnjavati? U komparaciji sa Lukom Modrićem oni su obični igračići. Luka ima sve moguće pojedinačne i klupske titule osvojene, a kaj imaju ovi igračići? Jel' sad jasnije?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Al zamisli debila...PABLO ESCOBAR wrote:Nemoj dalje molim te nemoj dalje. Ajde dosegao si vrhunac svoje gluposti. Ja nikad nisam pljuva po modricu ka igracu ka coviku on je nula. Ali ti nemoj dalje molim te netrudi se biti gluplji nego sta jesiZeko wrote:Kaj se tu ima objašnjavati? U komparaciji sa Lukom Modrićem oni su obični igračići. Luka ima sve moguće pojedinačne i klupske titule osvojene, a kaj imaju ovi igračići? Jel' sad jasnije?PABLO ESCOBAR wrote:Zeko jel mi mozes objasniti kako su Xavi i Iniesta obicni igracici
Ide Xaviju i Iniesti nabijat na nos trofeje hahaa...
I to u komparaciji s Bankomatom hahahahaha...
O, Boze, ima li te?
Mislin, znan da te nema, al nosi ovog djavla ca odavde...
:D
Guest- Guest
IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU:
“Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo.”, rekao je Ibrahimović, jasno implicirajući da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida.
“Sada znamo da je Perez bio taj koji se natjecao s Messijem za Zlatnu loptu, a ne Ronaldo.”, rekao je Ibrahimović, jasno implicirajući da su Ronaldo i Modrić osvojili nagradu zato što su iza sebe imali Florentina Pereza i jak lobi Real Madrida.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Nemoj više, nemoj ... Od količine pretrpljenih šamara totalno si prolupao. Nisi ni bil baš pametan, ali ovi moji šamari su te dotukli. Ja iza sebe imam mišljenja velike većine nogometnog svijeta, a ti imaš samo dalmatinsku forumsku . Da stvar bude gora, sad ti je i Pepač dobio po pičci i gleda u leđa, kak ti veliš, "trenerčiću Floppu" i to nakon potrošenih milijardu eura u igrače. Vidiš kakav si gubitnik: navijaš da reprezentacija Hrvatske na SP-u sve izgubi i da Luki slome noge a kad tamo mi 2. na svijetu a Luka najbolji igrač SP-a, navijaš za Blessija da bude najbolji (The Best) na svijetu, kjad tamo Luka Modrić The Best, Navijaš da Blessi dobije Zlatnu loptu, kad tamo ode Zlatna lopta Modriću, sereš i omalovažavaš Kloppa, dižeš u nebesa Pepača, kad tamo Klopp se ravnopravno bori za titulu prvaka Engleske sa gotovo duplo jeftinijim kadrom igrača. Totalni si gubitnik zagorsko-krapinski i naravno, forumska . Takvog glupana svijet nije vidio do tvog dolaska na njega, kada si ispao iz pičke materine pravo glavom na beton. Posljedice su vidljive iz aviona.
Zeko-
2015-08-26
I Rivaldo je jučer izjavija da Modrić nije zasluzija nagradu...End wrote:IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU:
Guest- Guest
kbkfridrih_niche wrote:I Rivaldo je jučer izjavija da Modrić nije zasluzija nagradu...End wrote:IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU:
:bball:
sitting_bull-
2015-09-28
zekane izađi iz pećine čeka te dnevna doza šamaranja, a možda poslije dobiješ karotu
2015-08-25
fridrih_niche wrote:I Rivaldo je jučer izjavija da Modrić nije zasluzija nagradu...End wrote:IBRAHIMOVIĆ OSPORAVA MODRIĆEVU ZLATNU LOPTU:
Sve bivši čergari. Čoveče, prava sekta ste...
Guest- Guest
Evo, taman procita članak u kojem Pederko zove Messija da mu se dodje suprotstavit u talijanskoj ligi hahahaha...
A kompleksaša, majko mila...
Dodje u najjači i najlopovskiji klub lige i onda zove Messija da mu se dodje suprotstavit...
:^O
A di da Messi dodje?
U Romu? Palermo?
E, moj Pederko, nisi triba bizat iz La Lige ako ti je do susreta s Messijem...
Al ne krivim ga šta je pobiga, jer mu je Messi uvalija tolike komplekse da je to čudo...
A kompleksaša, majko mila...
Dodje u najjači i najlopovskiji klub lige i onda zove Messija da mu se dodje suprotstavit...
:^O
A di da Messi dodje?
U Romu? Palermo?
E, moj Pederko, nisi triba bizat iz La Lige ako ti je do susreta s Messijem...
Al ne krivim ga šta je pobiga, jer mu je Messi uvalija tolike komplekse da je to čudo...
Guest- Guest
U šmekerski inter, ionako je morattieva tiha patnja uvek bio...
Guest- Guest
koliko laži je hodajući sarkofag natrpao u 1 post, sad kad ga cijeli forum ismijava jer je xavija i iniestu proglasio igračićima, želi meni podmenuti laž da sam kloppa proglasio za trenerčića hahaha
ima li išta jadnije viđeno u povijesti foruma od ovoga zečića..
ima li išta jadnije viđeno u povijesti foruma od ovoga zečića..
2015-08-25
Mada, nije messi glup da ide tamo gde će se pokazati kolika je prevara-kao i u reprezentaciji...
Guest- Guest
Ende, ne zamaraj se sa Ernestom Vampirom...
Glup je ka kurac, lažov, lopov i marioneta...
Patološki je lažov, dovoljno se sitit one farse kako je bija u lozi Poljuda...
Amper je lako dokaza da Idiot laže, al Idiot ne priznaje to i samo se nastavljat topit u lažima...
Zanemari ostarjelog kurvina sina, nebitan je...
;)
Amper je lako dokaza da Idiot laže, al Idiot ne priznaje to i samo se nastavljat topit u lažima...
;)
Guest- Guest
Evo, Messi će u Bayerna...Serbia Strong wrote:Mada, nije messi glup da ide tamo gde će se pokazati kolika je prevara-kao i u reprezentaciji...
Oce li mu se Pederko suprotstavit u dresu Wolfsburga ili Schalkea?
Guest- Guest
koji bolesnikfridrih_niche wrote:Ende, ne zamaraj se sa Ernestom Vampirom...
;)
2015-08-25
End wrote:koji bolesnikfridrih_niche wrote:Ende, ne zamaraj se sa Ernestom Vampirom...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Evo, Messi će u Bayerna...Serbia Strong wrote:Mada, nije messi glup da ide tamo gde će se pokazati kolika je prevara-kao i u reprezentaciji...
Oce li mu se Pederko suprotstavit u dresu Wolfsburga ili Schalkea?
Neće messi niđe...
Guest- Guest
Pa nije lud...
Ka da kažeš, zasto Messi jede janjetinu, zasto ne jede fazol ili puru...
Ka da kažeš, zasto Messi jede janjetinu, zasto ne jede fazol ili puru...
Guest- Guest
Kažem ja, nije lid da ide tamo gde bi morao da bude prvi među jednakima i da nema najbolje igrače oko sebe...
Guest- Guest
E da, a zašto je Messi glasao za Modrića u izboru za najboljeg igrača sveta?
Guest- Guest
Page 26 of 43 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43
Similar topics
» Šamaranje prevare iz Rosaria
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare
» beljak u epizodi "samaranje"
» ''ANALIZA Počelo je europsko šamaranje Hrvatske''
» Samaranje:Zeljko Peratovic istupio iz HND-a zbog Sase Lekovica
» Uhapšeni hrvatski državljani zbog prevare