Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Kolindi nešto magli pogled na stanje,je li to zbog trepavica?
vuksadinare wrote:iskreniji bi bio d apriznas politicki mi se ne sviđa..a ne uz to blesavo komentiorati i njezin izgled...da je neka rugoba na ceu a da je na tvojoj politickoj liniji pjevao bi joj ode o ljepoti
Nije da mi se ne sviđa politički nego uglavnom priča pizadrije o jogurtu i livadama i sl. pizdarije a to je onda dok se ne ulizuje svojim pravim poslodavcima. A temu izgleda nisam ja potegnuo čini mi se.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
a sto su joj prethodnici radili?..pricali viceve,o pastetama i kako je lijepo vrijeme u opatiji i kako su dobri cevapi na bascarsijicatabbath wrote:vuksadinare wrote:iskreniji bi bio d apriznas politicki mi se ne sviđa..a ne uz to blesavo komentiorati i njezin izgled...da je neka rugoba na ceu a da je na tvojoj politickoj liniji pjevao bi joj ode o ljepoti
Nije da mi se ne sviđa politički nego uglavnom priča pizadrije o jogurtu i livadama i sl. pizdarije a to je onda dok se ne ulizuje svojim pravim poslodavcima. A temu izgleda nisam ja potegnuo čini mi se.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:a sto su joj prethodnici radili?..pricali viceve,o pastetama i kako je lijepo vrijeme u opatiji i kako su dobri cevapi na bascarsiji
Pa Mesić je pričao ok viceve :)
catabbath-
2015-08-22
Koli kakva je da je, opet je tri puta bolja od Josipovića i Mesića.. aj Mesić je bio kako tako OK, ali brate Josipović, ono isprika ovome isprika onome, ispričavam se , ono taj as nije imao mišljenje o ničemu..
...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...catabbath wrote:vuksadinare wrote:a sto su joj prethodnici radili?..pricali viceve,o pastetama i kako je lijepo vrijeme u opatiji i kako su dobri cevapi na bascarsiji
Pa Mesić je pričao ok viceve :)
2015-09-08
...ne spominji....one setnej s atadicem po opatiji umalo da se za rucice nisu drzali..AssadNaPodmornici wrote:Koli kakva je da je, opet je tri puta bolja od Josipovića i Mesića.. aj Mesić je bio kako tako OK, ali brate Josipović, ono isprika ovome isprika onome, ispričavam se , ono taj as nije imao mišljenje o ničemu..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
Gadaffi je bio ok lik. Nato tajnica je recimo turčila usrid Zagreba sa Erdoganom, baš je simpa i cool.
Last edited by catabbath on 22/10/2018, 09:26; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
...isti kurac drugo pakovanje....od ove dvojice nikakve pretjerane koristi...plus sto je meske kao predsjednik vise bivao u sarajevu nego zagrebu...catabbath wrote:vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
Gadaffi je bio ok lik. Nato tajnica je recimo turčila usrid Zagreba sa Erdoganom, baš je simpa i cool.
2015-09-08
seksistička primjedba dalije orešković
inače hrvatska jest okupirana od raznih dalija
pobjednici zadnjeg rata su stjerani u šator ispred ministarstva, proglašeni ljudskim smećem, a štakoraši poput ercega, osobnog snimatelja ratka mladića i krimosa koji je podmetao požare i krao humanitarnu za što mu je i jedno i drugo suđeno, koji prima hrvatsku vojnu mirovinu bez da je i dana služio u hrvatskoj vojsci, koji prima hrvatsku invalidninu a ranjen je negdje na brdu iznad sarajeva u uniformi koja nije bila HV, danas govore u ime branitelja
inače hrvatska jest okupirana od raznih dalija
pobjednici zadnjeg rata su stjerani u šator ispred ministarstva, proglašeni ljudskim smećem, a štakoraši poput ercega, osobnog snimatelja ratka mladića i krimosa koji je podmetao požare i krao humanitarnu za što mu je i jedno i drugo suđeno, koji prima hrvatsku vojnu mirovinu bez da je i dana služio u hrvatskoj vojsci, koji prima hrvatsku invalidninu a ranjen je negdje na brdu iznad sarajeva u uniformi koja nije bila HV, danas govore u ime branitelja
catabbath wrote:vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
Gadaffi je bio ok lik. Nato tajnica
nato tajnica je bila najviše rangirana žena ikad u nato paktu, druga osoba u hijerarhiji zadužena za javnu diplomaciju
Jebeš to kad nije "antifašistica"!marcellus wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
nato tajnica je bila najviše rangirana žena ikad u nato paktu, druga osoba u hijerarhiji zadužena za javnu diplomaciju
a ko kaže da nije?Ja sam je čuo nekoliko puta a valjda je nisam čuo na tisuće.Regoč wrote:Jebeš to kad nije "antifašistica"!marcellus wrote:catabbath wrote:vuksadinare wrote:...i to je sve...par puta kod gadafija...jedno sto puta u sarajevu i adju...
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:'Kolindi nešto magli pogled na stanje, je li to zbog trepavica?'
Cijeli život se bavim zaštitom ljudskih prava, uništava se sve što je meni svetinja, gledam kako se vrijeđa, omalovažava, ulazak u politiku je moja obaveza i odgovornost, kaže Orešković...
– Odlučila sam...
s obzirom da sa 41 godinu nigdje nije bila, nista nije napravila, a vrijeme leti, preostaje srati po predsjednici jer ce se u startu 49 % ljevicara slozit s njom, makar i ne rekla nista pametno
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
rekla je dosta toga baš onako kako razočarani ljudi misle a predsjednica je svojim jodlanjem okolo dojadila i sama sebi.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:rekla je dosta toga baš onako kako razočarani ljudi misle a predsjednica je svojim jodlanjem okolo dojadila i sama sebi.
jedno je misliti, drugo je znati, a trece je zasukati rukave i napraviti.
nije nista rekla sto ne znamo svi, samo se spustila ispod nivoa pametne zene.
koji njoj kurac smetaju trepavice ako misli ispast pametnija od one koju kritizira?
sve je to sranje na kvadrat...most, orah, zivi zid, kurac, palac...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
vili40 wrote:rekla je dosta toga baš onako kakorazočaranineupućeni ljudi misle a predsjednica jesvojim jodlanjem okolo dojadila i sama sebidaleko najpopularniji političar u državi.
A ponosni ste na Mesića i Josipovića koji su vam potrošili 15 godina, naravno.vili40 wrote:rekla je dosta toga baš onako kako razočarani ljudi misle a predsjednica je svojim jodlanjem okolo dojadila i sama sebi.
KGK se smiješi i drugi mandat, ne može vam pomoći ni Cambridge Analytica.
inače da je pametna znala bi da samo ide na ruku kolindi
jer ovako će se ona i prikopametna marijana borit za isti poll glasova
rascjepkana ljevica na petsto strančica od ŽZ do pametnog, glasa, sdp-a, ove dalijine stranke, neradničke fronte...
jer ovako će se ona i prikopametna marijana borit za isti poll glasova
rascjepkana ljevica na petsto strančica od ŽZ do pametnog, glasa, sdp-a, ove dalijine stranke, neradničke fronte...
da predsjednica ima ovlasti vece od fikusa, uvjeren sam da bi puno vise napravila od plenkovica i njegovih prethodnika, makar povlacila trumpa za rukav...
flumen-
2015-08-21
dobro sad,istini za volju očekivao sam ipak veće napade na ženu koja se drznula uvrijediti kraljicu i ostale na vlasti.
vili40-
2015-08-02
da je malo više pritiskala anemičnu vlast a manje se smucala po afganistanu i okolo puno bi je narod više cijenio,ovako je ispala obična starleta.flumen wrote:da predsjednica ima ovlasti vece od fikusa, uvjeren sam da bi puno vise napravila od plenkovica i njegovih prethodnika, makar povlacila trumpa za rukav...
vili40-
2015-08-02
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» Izvanredno stanje zbog Bandića?
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''
» Španjolska proglasila izvanredno stanje zbog koronavirusa
» Sve teže stanje u BiH zbog koronavirusa
» Izvanredno stanje u Velikoj Kladuši zbog migranata
» ''Trump proglasio izvanredno stanje u SAD-u zbog koronavirusa''